Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aptauja: gandrīz puse ekonomiku studējošie dalību ES vērtē kā traucēkli Latvijas attīstībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sssttttuuuudēeeejošie.....
s
44,8% ekonomiku studējošo mierīgi var sakravāt pekeles,pieķert līdzi pasniedzēju ,kurš viņiem nekā nav iemācijis,un doties spēlēties citā smilšu kastē!
Duda
D
ar shitadiem ekonomistiem mes dzivosim no krizes krizee!!!!
Juris
J
Jaunie zin ,ko saka ; ES ir īsta bedre ,kur mēs esam iekrituši ,jo ātrāk sāksim to savienību ignorēt ,jo ātrāk tiksim no bedres ārā !
valdis
v
nu tad vajadzetu par pasniedzejiem uzaicināt Godmani ,Kalviti ,Lembergu ,Sķeli un SLesaru tie tad varvbūt studentiem ieborēs kā kļūt bagātai jane valstij tad pašiem
jautājums
j
LU EVF ir pilnīgs čau
Econ
E
Tas jau vien norāda uz Latvijas ekonomikas studiju kvalitāti. Bet man jau arī tajās tiešām ārkārtīgi retajās reizēs pēdējā laikā, kad ir bijusi nepieciešamība būt LU EVF, liekas, ka tā sociālisma ekonomikas aura ir ārkārtīgi nospiedoša un nelielu "depresiju" uzdzenoša, ir vēlme no turienes pēc iespējas ātrāk tikt ārā, sorry...
forši
f
ES ir trauceklis Latvijai?! Tas tik ir numurs! Viņi ir vai nu bērna prātā, vai neglābjami infantili! Ko tad mēs ēdīsim, mīļie studenti, bez ES palīdzības? Kāds pēkšņi mūs par velti sāks uzturēt, vienkārši tāpēc, ka esam latvieši? Studenti, laiks kļūt pieaugušiem un domāt ar galvu!
izbijis valsts patriots
i
Pareizi ka traucē rebas taisīt,ne jau valsts labklājības celšanai lielākoties tur studē. Jaunā maiņa nav labāka par veco.
dzeris
d
Nu skaisti, tas tikai liecina, ko vērta mūsu augstākā izglītība. Ne par velti Latvijā augstāko izglītību nesauc par izglītību, bet, par "augstskolu biznesu". Kāda nākotne var būt valstij ar tādu izglītības sistēmu?
padomājiet
p
1. Nav norādīts aptaujas respondentu skaits. 2. Nevajag aizmirst, ka no studējošajiem augstkolās aptuveni pusi ir krievu tautības cilvēki, kuri savus ekonomiskos uzskatus turpina balstīt uz politiskajiem uzskatiem un ir vairāk lojāli nevis Latvijas valstij, bet Krievijai. Un tāpēc protams, ka atbilbildes no politiksā viedokļa ir pret Eiropas Savienību. Varēja vēl pajautāt vai Latvijai nevajadzētu pievienoties Krievijai un varu derēt ka tad par aptauajs rezultātiem varētu "eksperti" pabrīnīties vēl vairāk :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas