Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aptauja: līderos divi politiskie spēki – SC un Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uz priekšu
U
Uz priekšu Visu Latvijai - pretī panākumiem!
žurku skrējiens
ž
Precīzi!
pmlks
p
SC ir krieviski runājošo padomju činavnieku, kompartijas un komjaunatnes funkcionāru, kuri Atmodas rezultātā tika atbīdīti no lemšanas blice. Ekonomiskās intereses šiem ir 100% tādas pašās kā bijušajiem latviski runājošajiem padomju činavniekiem, komjaunatnes aktīvistiem un kompartijas funkcionāriem - lembjiem, amerikiem, čeveriem, riekstiņiem, brigmaņiem utm. Tautas Posta (TP) grupējums ir īpašs ar to, ka tās kodolu sastāda bijušās LLA beidzēji - ekonomisti-mehanizatori, kurus savulaik gatavoja par kolhozu un sovhozu galvenajiem speciālistiem. Tais amatos bez shēmošanas, šmuguļa, roka roku mazgā, blatiem un piršu-medību sarunām nekas nenotika un notikt nevarēja. Tas tiem padomju laiku lauksaimniekiem ir ar mātes pienu iebarots, turklāt LLA no laika gala bijusi izglītības līmeņa ziņā viena no visvājākajām Latvijas augstskolām. Tad nu rezultāts uz sejas - bijušie lauksaimnieki domā, ka ar sevišķo "zemnieku viltību" izdosies visu pasauli apčakarēt (nu tipa kā šahā bērnu matu viesiem iemuhļīt), bet aizmirsa, ka viņi ir tikai šīs spēles, ko sauc par politiku iesācēji un galda otrā pusē sēž rūdīti lielmeistari, kuriem patiesu prieku sagādā izdrāzt tādus "super" viltīgos lempjus. ;)
anonīmais šakālis
a
Gribētos jau ticēt, bet kad runa saeimā nonāks līdz darba likumam, tad šie kreisie kapitālisti par darba ņēmēju interesēm aizmirsīs vienā mirklī. Kreisa politika neaprobežojas tikai ar nodokļu sistēmu. Nožēlojami vanckari mēs, darba ņēmēji, esam, bet neko darīt, arī no sūda var uztaisīt figūriņu. Vieglāk ir aizlaisties uz ārzemēm, uz visu gatavu, nekā cīnīties par savām tiesībām Latvijā.
anonīmais šakālis
a
nevienu, diemžēl...
Lelle
L
debīlie lettiņi...vaņkas drīz aizrullēs šo muļķu zemi uz Pleskavas apgabalu...
lno
l
Kuru partiju Latvijā, tad tu uzskati par "kreisu bēc būtības"?:)
labejo beigas...
l
var.. jo ir uznemeji, kas plano talak par 1 gada bilanci!
anonīmais šakālis
a
Neticu, ka politiska grupa, kas sastāv no kapitālistiem vai tiešiem viņu pārstāvjiem, varētu būt kreisa pēc būtības, nevis tikai vārdiem!
labejo beigas...
l
SC, kura apveinojusies gan neolibeali, gan socialdemokratisti - orientejoties uz krievu valodu - tik tiesam ir tikpat raiba kompanija ka "Vienotiba", kur a ir gan JL (kur tikai neliela dala atbalsta - piem. Progresiva ienakuma nodokli), gan merenie 0- kur jau vairakums ir par Progresivo inakuma nodokli, gan SCP - kuru ekonomisti (visstirpakie Latvija)- jau sen apjegusi - piem Progresiva nodokla nepieciesamibu. Bet gan jau JL ari lielaka dala ari naks pie prata...
anonīmais šakālis
a
Nu tad konkrētāk, lūdzu!
anonīmais šakālis
a
Vienreiz dzeris kautko jēdzīgu pateica...
labejo beigas...
l
jau kuro rezi jasaka - nelieto svesvardus, kuru nozimi un pielietosanas kontekstu nesaproti! ;)
anonīmais šakālis
a
Beigas ta beigas, bet kreiso nav vispār! SC ir labējie krievu ultranacionālisti!
riņķī apkārt
r
14% Vienotībai pēc visām griešanām un citas "kosmētikas" - tas ir ļoti labs rādītājs. Līdz vēlēšanām vairāk kā pusgads. Varbūt notiks brīnums un jaunajā Saeimā, pirmo reizi atjaunotās Latvijas vēsturē, vairākums būs vienam politiskam spēkam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas