Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Apvienību veidos arī reģionālās partijas, vēl neplāno pievienoties JL, PS un SCP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Tiem, kas vaino JL pensiju apgriešanā. Mēs nevaram izbēgt no fakta, ka valts ir praktiski bankrotējusi. Tādēļ šādi sāpīgi soļi bija neizbēgami. Bet padomājiet, par kādām summām apgrieztu pensijas oranžie! Un vēl parādītu "Lagdiņa sveicienu" pa logu. :D Tas tā, offtopics. Vienkārši iešāvās ideja prātā. Jāmodelē jau visādas iespējas.
t1
t
Pensionāri par Tukuma Šulcu nobalsos, jo viņiem svarīgākais ir strūklaka un nobruģētas ietves. Tas nekas, ka pilsētā ūdensapgādes un siltuma tarifs viens no lielākajiem valstī un dome šos pašvaldības monopolus lobē.
mūrnieks
m
Kādas muļķības, domā racionāli, pensijas nenoņems. Noņēma tikai tik cik, lai varētu iegūt papildus naudu budžeta deficīta lāpīšanai un samaziājums attiecas tikai uz 3 gadiem. Tā kā gan jau pārcietīsim un pēc visām krīzēm jāizveido noormāla nodokļu politika, bez oranžo piesitiena! Tā kā konsolidācija ir tikai pozitīva, vairāk partiju, lielāka iespēja , ka tev pazīstamais ir partijā un tu var atdot savu balsi par sev uzticamu cilvēku, kas zināms, ka nedarbosies savās interesēs!
BA
B
Pedejais laiks sakt domat par apvienosanos. Tas tiesam varetu stradat un Latvija tiktu uz zala zara
tjotja Motja
t
Ko lai dara, ka jauni vēži nedzimst? Tie paši vecie pa citām kulītēm maisās. A, varbūt sanāk kaut kas jēdzīgs?
tjotja Motja
t
O, par šitiem es balsotu. Tukuma mērs un viņa vadītā partija savā novadā strādā, tāpat daudzas citas citviet. Rīgas kundziņi, lai pastāv pie ratiem un pamācās.
koļa
k
Staiguļi tagad uz izķeršanu.
Dārznieks
D
No rīta palasot par kārtējām domstarpībām partiju "ģimenes dārziņu" apvienošanos "lielajā kooperatīvā" un ar to saistītajām "sava grābekļa, sava kaplīša" problēmām, sāk zust cerība, ka latvieši jebkad var nākt pie valstiskas apziņas. P.s. Žēl, ka Prezidents nav tas, kurš veicina partiju apvienošanās procesu. Bet valadzēja gan.
IVANOVS
I
Nē šos pie varas nevar laizt ,penziju vispār noņems
dzeris
d
Tā jau arī ir JL, un ne tikai, liela un sena kļūda - visi lēmumi tiek pieņemti Rūigā, bez konsultācijas ar reģioniem, reģioni tiek uzskat';iti par otršķirīgu lietu, kuri tikai jāinformē par Rīgā pieņemtajiem lēmumiem, nevis jāiesaista to pieņemšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas