Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ar Livanoviču saistīta firma Miķelsonam 2007.gadā samaksājusi vairāk nekā pusmiljonu eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
??
?
Kas ir šī bildē redzamā musulmaņu kundze?
Jukums
J
Uz šīs informācijas fona visai savdabīgi izklausās Rusanova apgalvojumi par viņa klienta cilvēktiesību aizskaršanu. Tikai, no kura laika tiesības shēmot un zagt pieder pie cilvēktiesībām?
izbijis valsts patriots
i
Sauda-Latvia. Mums pat paranžas sāk nākt modē.
Juhans
J
Aizdomīgi darījumi.
:)
:
Skaisti :)
Jukums
J
Vai Andrim nepiemēros aizliegumu izbraukt no valsts?
fiksais
f
Kad to puķu andžu ņems ciet? Vai taszutis atkal veikli visus galus ūdenī sabēdzinājis?
Ivars K.
I
Vajadzeja vel sarakstu no visiem ieveletiem, bijusiem un esosiem pasvaldibas un valsts kungiem un ari ieredniem par vinu nekustomo ip[asumu pirksanu, pardosanu un iekilasanu. Ka nakoso lietu vajaga registret siem kungiem visu vinu iekiletos, un un ar hipotekam apliktos zemes gabalus un izdotos vekselus kas paraditu so darbonu mahinacijas. Vajadzetu ari sakopot sarakstus par so kungu ipasuma reklamesanu. Kam jauzliek vaina par so kungu mahinacijam--pasai tautai jo ta snauz jeb grib ari iegut labumu nekrietna veida.
Knaabs
K
Visas shiis firmas ir muusu uzraudziibaa. Taa kaa gaidiet turpinaajumu. Pavisam driiz.
shema
s
Tada pati acu aizmalesanas lieta ir Skeles konsultaciju firmam. Taas butiba neko nekonsultee, bet darbojas kaa naudas slaucejas caur savejiem. Visi valsts uznemumi apaugusi ar mistiskam konsultaciju firmam, kur savejie salikti amatos, lai parazitetu uz valsts naudas.
jes
j
beidzot sāk likt cietumā! cerams, ka tas ir tikai sākums un mēs redzēsim vēl un vēl šādas ziņas ... cerams, ka beidzot visas shēmas nāks gaismā un beidzot sāks likt cietumos tos, kuriem tur sen jau bija jāsēž!
shema
s
no 45 tukstosi uz 230 nozimee naudas atmazgasana. Jo it kaa parmaksaa, bet parpalikumu dod kaa kukuli, personai, no kuras pircis. Ne jau meitai, bet tetukam.
Viesulis
V
Loģiski būtu, ja tagad visi šie radījumi pēc iznākšanas no cietuma ubagotu uz ielas stūra un dzīvotu nakts patversmē! Jautājums ir, vai viņiem vēl kaut kas ir konfiscējams, vai viss jau ir "atdāvināts"?
Top 100
T
2007. gadā Latvijas uzņēmēji vēl ir guvuši pēdējo lielo peļņu, kura pārtrumpojusi par gadu iepriekš sasniegtos rekordus, - tā rāda pagājušā gada beigās Lursoft un Baltic Screen apkopotie Latvijas uzņēmumu 2007. gada peļņas rādītāji. 38. (J) Andrejs Livanovičs – 1.81 miljons latu Mazpazīstamajam 1956. gadā dzimušajam pelnītāju saraksta jaunpienācējam pieder 5% kapitāldaļu SIA Innovia, bet viņa galvenais ienesīgais – konsultāciju bizness saistīts ar uzņēmējam vienpersoniski piederošo SIA Energy Consulting.
varianti lv
v
Pārdod māju (Nr. VA109152017) Berģi, Rīgas pilsēta, Upesciema 24-4 120000 EUR (685.71 EUR/m²), 175.00 m² Sludinājums ievietots: 19.04.2010 16

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas