Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ar sniega motociklu Ķīšezerā ielūzušais vīrietis miris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vispār
v
ir, ir tādi vārdi... tagadnes trešajā personā. absolūti pievienojos komentētājam WALA. žurnālisti par katru rakstu saņem naudu, ne tā kā mēs komentētāji. tāpēc mēs varam rakstīt kā ienāk prātā, bet viņiem tas nav ļauts.
.
.
!!!
nepareizi!
n
tu pats esi analfabets! tadu vardu latviesu valodaa nav - lūst, ielūst.
!
!
Tava bojāeja Ķīšezerā mani arī nesatrauktu.
Beibe
B
Skaidrs, visi laikraksti pusi laika to vien dara, kā pārspiež LETAS relīzes. Viegla gan dzīve "žurnālistiem", ne?!
Pēča
P
Brīnos, ka tik dumjš vecis tomer izvilka līdz 43 gadiem. Braukt pa plānu ledu pa sniegamoci..
kja
k
Viens biezais mazāk...
fiksais
f
Ja tu pārzinātu ezeru, tad zinātu, ka Ķīšezerā ir straume, maza bet ir, jo Ķīšezers caur kanāliem un abiem Baltezeriem ir savienots ar Gauju. Dažās vietās pat pie ilgstoša -25 ir vietas, kur ezers neaizsalst, vai izveidojas ļoti plāna ledus kārtiņa. Bet tā vieta pie kanāla līdz Ozo stūrim un nedaudz tālāk ir tieši tā vieta. Diemžēl ta sanāk, ja nemāk skatīties dabā!
sss
s
Gan jau miris no sekojošā lidojuma un trieciena pret ledu!!! Noteikti, ka ķiveres arī nebija! Kad mocis ielūzt ledū, tas ir kā enkuru izmest, cilvēks lido uz priekšu iepriekšējā ātrumā...
WALA
W
Es neesmu žurnālists un arī ne valodnieks - tādēļ mani sevišķi nerausta ja komentāros ierakstu kaut ko līki, P.S. ja kādu satrauc valodas tīrība - tas nav pie manis - kopš datorindustrijas terminus sāka tulkot latviski man man kaut kā valodas tīrība neizraisa sajūsmu. Tāpat ar LV valodas bojāeja ka tāda mani sevišķi nesatrauc. Tācu ja tu dari darbu par ko tev maksā naudu - might as well do it properly.
pionieris
p
Kā var ielūzt, ja ārā jau vairākas nedēļas ir mīnus 10 - 15? Tur ir kāds āķis.
kļūdiņa
k
Šo kļūdu ir izplatījusi LETA, un neviens portāls un laikraksts to nav izlabojis.
Armandam
A
Armandam smadzenes sasalušas. Izlasi, ja spēj, 1. komentāru! WALA, var braukt PA sniegu, PA ledu, PA ceļu, bet nevar braukt PA LĒNU, var tikai braukt pārāk lēni.
Armands
A
HALLO!!!! Vai tiešām visi korektori Dienā no aukstuma sasaluši? Ledū var IELŪZT, bet: "Vizinoties ar sniega motociklu, IELŪST Ķīšezera ledū".
WALA
W
Ja visi būs ar tādu attieksmi pret darbu, tad gribētu redzēt kāds būtu mirstības procents no līdzvērtīgām kļūdām operāciju laikā. Ja dari darbu tad līdz galam un kārtīgi, ja ne - ej uz sfēru kur tava valoda nevienu neinteresē - nu piemēram grāvjus rakt !!! Un eksistē arī automātiski korekcijas rīki kas nepareizas formas attiecīgi iezīmē. Bet runājot par pašu ielūšanas faktu - acīmredzot pa lēnu braucis, jo ar sniegamoci principā pie ātruma virs 80 km/h var mierīgi pa ūdens virsu pat vasaras vidū braukt !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas