Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ar tiesas piekrišanu Lembergs dodas ārstēties uz Vāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nu jāā...pirmā bezdelīga jau ir...aizlaidās... Redzēs kad pārējie ņems vagu... Finks prognozēja, ka tauta visus dabūs atpakaļ un notiesās uz ilgiem gadiņiem ar visu kontu izkratīšanu un sazagtā atņemšanu...
Kuiļu Žanis
K
Cerams, ka nav piemetusies proļetariata vadoņa slimība!
KLM
K
Man personīgi ir kauns par to, ka laikraksts lieto Gebelsa metodes. ................................................... ............................................................ ............. Man arī kauns, ka vienam ākstam piederoša NRA lieto Bērijas metodes nepārtraukti, varbūt mainīt sarkanbaltsarkano uz sarkano ar sirpi un āmuru, biedri poļitruka kungs?
[email protected]
h
Kā ziņo par nemitīgām skaitļu, faktu faktu kļūdām, kā arī par politiskām manipulācijām aizdomās turētā avīze "Diena" ... Apmēram tā vajadzētu izskatīties teksta "galviņai"ikvienā situācijā, kad iet runa par "Dienas "publikācijām. Man personīgi ir kauns par to, ka laikraksts lieto Gebelsa metodes. Varbūt mainīt krāsu uz dzelteno?
Atmiņa
A
Hūtes budžets ir "-" 7 miljoni (dzīvo mīnusos!) , bet, redz, naudīne atrodas priekš krutas ārstēšanās ...Vācijā!
KLM
K
krieviem tachu sifilitiks bijs par ''vadoni'' ................................................. ................................................... cienīta is, nu Lembergam nav gan sifilisa - staigāja aplicis tos iemauktus ap kaklu, būtu bijis sifiliss - iemaukti būtu zem jostas vietas, tā kā nevajag piešūt šim to, kā nav....
borcinsh
b
..."Diena" nemaz nepublice kursh ( uzvardus ) to ir "atlaujis"...
borcinsh
b
...super ! tieshi uz acii !
borcinsh
b
" piemerus daudz"... - krieviem tachu sifilitiks bijs par "vadoni"...
KLM
K
ārzemēs varēs atvilkt elpu.... ................................................... ..................... un atvilcis elpu, dziļā godbijībā noliks greznus kroņus uz Marksa un Engelsa kapa! Rot front, biedri!
A
A
Te Latvijā jātēlo pliks un nabags lai vēlētājiem patiktu,ārzemēs varēs atvilkt elpu...
@
@
1) Ventspils mērs Aivars Lembergs paudis neizpratni, kāpēc militārās operācijas "Baltops" vajadzībām paredzēto ceļu būvē ārvalstu armija, nevis Latvijas būvnieki. 2) Lasītājs pauž neizpratni, kāpēc medicīnisko manipulāciju ietvaros Aivaru Lembergu ārstēs ārvalstu mediķi, nevis krīzes jūtami ietekmētie Latvijas speciālisti. Pēc lasītāja domām, šī "ir absolūti nenormāla situācija un tikai norāda uzLemberga pieradumu saistīt savu darbību un dzīvi ar ārvalstīm. Kāpēc laikā, kad Latvijā katrs piektais darbspējas vecumā esošais Latvijas ārsts ir bez darba, kāpās Lembergu ārstē ārvalstu medicīnas speciālisti, izmantojot ārvalstu tehniku? Kas šajos darbos ir tāds, ko nevar veikt Latvijas mediķi?
KLM
K
un tāds kroplis taisās valsti vadīt ..................................................... ............................. un ne jau viens pats - kopā ar poļitrukiem Brigmani un Bresi (stāvot godasardzē pie Kalpaka pieminekļa, kā to jau vienreiz ''darīja'' Brigmanis)
Kurmītis
K
+++ un tāds kroplis taisās valsti vadīt+++ Viekārši ārprāts. Par ko domā ZZS un V un L.
ome
o
Uz Sibiriju vinam vajadzetu aizbraukt paarsteties,bet diez vai garigas slimibas var aparstet sama vecuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas