Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ar varu mīļš nebūsi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Kā latvietis nebūs labs lietuviešu kaimiņš, ka visas pilsētas pieviesis ar "Maksimām". Tur taču varēs strādāt lietuvieši, kad mūsējie visi būs aizbraukuši pēc kūkām. Man gan jāpērk Latvijas siers par bargo naudu, kamēr Gauda kā nocenots, tā nocenots!
Tā gan
T
Un kāpēc an ne? Valoda nav baļķis, muguru nepārlauzīs!
lauķe
l
Pasapņosim........cik lieliska būtu dzīve Livonijā! Bet pagaidām - mācieties latvji igauņu valodu! ELAGU EESTI !
gabis
g
Nesesn dzirdēju, ka Lietuvā jau 10 skolās kā trešo svešvalodu var mācīties latviešu valodu. Lietuvieši uzskata, ka labākais viņu kaimiņš ir tieši Latvija. Latvija, savukārt, skatās uz igauņiem, igauņi uz somiem, somi uz zviedriem, bet zviedri vispār nekur neskatās jo uzskata sevi par pašu pilnību. :)
Vilnis Kazāks
V
Būt aktuālam ir labi, bet,...dažreiz tas var neattaisnoties. Par darba devēju cepšanos un bedrītēm bija labi, bet sarežģītas tēmas grūti pakļaujas publiskai apspriešanai anonīmā informācijas vidē. Ļoti noderīgi būtu izsekot bedrīšu miljonu ceļojumam, kā naudiņa nonāks bedrītēs....vai citur... Māri, Tev ir pietiekoši laba publicitāte, aicini palīgā atbilstošo profesiju studentus un lai viņi paņem, pārgudri sakot, viena gada MONITORINGU un izseko MILJONU nokļūšanai bedrītēs. Tā faktiski ir laba kursu darba tēma. Bet, turpinot par Baltijas vienību, Tu labākā gadijumā dabūsi divas atbildes. Baltijas vienību vajag un Zanders ir biete jeb dārzenis.
xe
x
vienīgais, kas mūs vienoja pēdējos 70 gadus, bija naids pret krieviem un PSRS... viss... pagājušā gadsimta 20-30 gados EST, LAT un LIT kopīgi nedarīja neko.. katrs būvēja savu valsti, katrs par sevi... būtu mētušies kopā + vēl somija... varbūt vēsture būtu savādāka..
digi
d
Strādāt pie ciešākas sadarbības, protams, vajag, un tas ir jādara nepārtraukti. Tai pat laikā ir jāatmet jebkādas ilūzijas, ka jāsasniedz tāda attiiecību stadija, kad 3 BV dzīvos kā viena ģemene. Tā nekad nenotiks. Jau uz šo brīdi ir daudz kas panākts - politiski mēs esam praktiski vienots veidojums, ekonomikā, protams, daudzās jomās paliksim konkurenti. Esam 3 valstis un nevis kaut kāda federācija ar vienu valdību, budžetu utt. No ārpuses mēs jau izskatāmies kā 3 dzīvokļu māja ar 3 ieejām, 3 ģimenēm. Jāstrādā pie tā kā optimizēt šīs mājas infrastruktūru, piebraukšanas ceļus utt.
Nu gan!
N
Runājot Zandera vārdiem, man labāk patīk labas kaimiņattiecības daudzdzīvokļu mājā nekā skraidīšana ciemos. Pašreizējā situācija ir OK. Igaunija, liekas, arī pārāk nenoskaitās par Nilčika mēģinājumu piesavināties eglīti.
tt
t
Zandera kungs, Jūsu pieeja ir anahronisms, 20.gadsimts. Kamēr te pašu galvās 2 miljonu tirgus konkurēs ar 1,3 miljonu tirgu, tikmēr tas tā arī paliks, ka esam konkurenti. Patiesībā jebkura investīcija atsevišķā valstī dod labumu visiem, Tāpat kā jebkurš kopīgs projekts, jo būtu jārunā vismaz par 8 miljonu Baltijas tirgu, bet vēl plašāk: par visa šī reģiona tirgu. Jo arī daudzdzīvokļu namā (lietojot Jūsu salīdzinājumu) ikviens dzīvoklis iegūst no tā, ka mājai ir salabota kanalizācija, elektrības padeve, apkure, jumts, netiek piegānīta trepju telpa, utt.
un
u
"Citiem vārdiem sakot", autor, "короче".
AD
A
Nu, ko - "raža" ir ienākusies. Šobrīd vairs nebūs daudzi, kas atcerēsies, kā pirms 20 gadiem, toreizējā Augstākā padomē runāja Lietuvas tautas kustības vadītājs Landzberģis un aicināja Latviju nepadoties Krievijas vēlmēm un nekļūt par ķīli starp Baltijas valstīm. Un, cik būs to, kas atcerēsies toreizējā Latvijas parlamenta spīkera Gorbunova "pārliecinošo" atbildi, ka - nē, nē, viss būs labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas