Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Arestēti bijušā premjera Birkava konti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reņģe
r
Vēl viena Birkava runas pērle tālajos 90tajos bija ka kā tad Indijā cilvēki dzīvojot, tā sacīt, piedzimst ceļa malā, nodzīvo mūžu un tur pat arī nomirst. Tā doma, ka tā nav valsts rūpe par tautu, ka ir tikai normali ka daļa tautas lemta aiziešanai par pieskari, ka izredzētajiem un veiksmīgajiem, kur sevi vēlīgi pieskaita Birkavs, ir tiesības nepiedzimt ceļa malā.
Ikijs
I
Cik impozanti prot izrādīties bezkaunīgs lielmēroga zaglis. I.Feiferītis arī labais. Dokuments par informācijas neizpaušanu - potenciālu noziedznieku interesēs? Ne jau LHZB kasieris lēma par miljonu kredīta piešķiršanu. Tāpat noslēpumi ar PAREX pārņemšanas afēru. Brīnums ka latam vēl ir kaut kāda vērtība.
JURIS
J
NAV LIELA SUMMA , VAR AR DIBENU ATPELNĪT PĀRIS MĒNEŠOS.............!!!!!!!!!!!!
Es
E
Labs raksts:)
KAMPĒJCŪKU BRIGĀDE
K
AR DIBENU TAČU VAR ATSTRĀDĀT BANKAS PARĀDUS ......... VĒL VAR VALSTIJ NODARĪTOS PARĀDUS CEDĒT BANDĪTIEM......... !!!!!!!!!!!!!!
Elite
E
"Latvijas ceļa" afēristus aiz restēm. Visus! Izveidojuši zagļu valsti.
Sarkanais lukturis
S
Vai viņa un dēla mauku mājas arī apķīlāja?
Lelle
L
kRETĪNI PA VIENAM SĀK IEBRAUKT AUZĀS...DIEVS NAV MAZAIS BĒRNS, ZINA KO DARA...
Jukums
J
Ceru, ka arestēs ne tikai kontus, bet arī pašu Birkavu!
KAMPĒJRUKŠI - ĒZEĻAUSIS
K
KAMPĒJCŪKAS VĒL DABŪS CIETUMĀ PASĒDĒT , BET AR DIBENU ATPELNĪT 2 MILJONUS LATUS VALTIJ
triszv
t
2000. gadā apbalvots ar II šķiras Triju Zvaigžņu ordeni!!!!! Tas arī apķīlāts?????
Kurmītis
K
+++ Tas glumiķis izšļuks no taisnīgas tiesas,+++ Atceramies viņa pieteikto bada streiku par ko? Tak sveiks un vesels vēl šobaltdien.
RIX
R
Interesanti, vai Hipotēku un Zemes banka ir atbildējusi deputātam Ainaram Latkovskim uz viņa uzdotajiem jautājumiem? Vēstulē bija vesela strīpa interesantu jautājumu, piemēram, kādas vēl bijušās un esošās augsta līmeņa amatpersonas vai ar tām saistīti uzņēmumi LHZB ir saņēmuši līdziga apjoma kredītus? Dikti gribētos zināt, kā banka mēģinās izlocīties? PS Vēstules oriģināls ar visiem jautajumiem atradās Latkovska mājas lapā. Kā skatījos, tad lielākā daļa portālu tos pārējos jautājumus, izņemot par Birkavu, nemaz nesteidzās publicēt.
daunitis
d
Kam tad Birkavs uz varžacīm uzkāpis, ka viņam tik skarbs brīdinājums?
filozofs
f
beigaas to veco meerkaķi ka teicis krietnais kareivis Šveiks, vajag uzseedinaat uz mieta,kaada muzeja tuvumaa , Juus traapiijaat desmitniekaa, 2006 gada vajadzeeja pleskavas šosejai naudu veeleešanu kampaņai , neba jau Šlesers galiigi dumš , ka raus saeimaa zaabakus nahaļavu, vot ir atrada aaderi kur naudu aizpumpeet , no valstij piederoša kantora to visvieglaak izdariit , Tverjons jau ar buus traapiijis kaadu nieku , jo briesmiigi nikns uz tiem kuri no bankaam aizspieda sava vieniigaa mitekļa iegaadei nieka simts tuukstošus un tagad ir ķezaa , par šito diedelnieku Birkavu ne vaarda , ja valstij piederoša banka nesaskata pamatotu nepieciešamiibu saukt šo valsts naudas izkraapeeju pie kriminaalatbildiibas , tad bankas vadiiba uzskataama par liidzdaliibnieku naudas izsaimniekošanaa un nes vienliidziigu atbildiibu noziedziigo darbiibu pastraadaašanaa, kad nozaga paarsimts tuukstošus valstij nepiederošu naudu no KNABa seifa , tad traģeedija bija tik šausmiiga ka premjers ierosinaaja izmekleešanu , vai tad tagad ,kad vastij nozagti 2 000 000 latu , mums peekšņi nav ne apzagtaas valsts premjera ne prokurora kas vareetu pieprasiit ierosinaat kriminaallietu , un taadas jau nav šii vieniigaa........valsts naudas izsaimniekošana lielos apmeeros 16 gadu cietumaa , nevis seši par starpnieciibu .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas