Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Arī Bērziņš pratināts Lemberga lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
A es domāju, kāpēc muļķis ir pieklusis? Pat nav ko teikt par De Kungu? Pielicis bikses
Gods kalpot Lembergam
G
Tas arī lieliski izskaidro, Bērziņa pēdejā laika aktīvitātes - muldēšanu NRA un citos medijos par to cik slikti ir Knab, sab, diena uc no ''ļaunuma impērijas'' Sakidrs ka čalis samīzies, ne jau aiz veselības problēmām viņš no valdības aizlaidās
gm
g
Jā, Kālija Parka lieta bija viena no pretīgākajām un ciniskākajām lietām Latvijas vēsturē. Viens no galvenajiem stāsta varoņiem bija Gundars Bērziņš. Tautas partijas pārstāvētais finanšu ministrs ilgāku laiku solīja sabiedrībai, ka piedzīs no KP 17,5 mil, kas izkrāpti Latvijas valstij. Tika pat algots ievērojams advokāts. Ak vai kāds pārsteigums - tas bija Grūtups. Tikko bija pagājušas vēlēšanas, tā steidzamā kārtā valsts atsacījās no savas prasības, proti, nevis valsts, bet gan Tautas partijas pārstāvētā Finanšu ministrija. Iemesls tika minēts pilnīgi formāls - valstij pašai būtu jāmaksā, jo KP nobankrotējis un to izdevumi būtu jāsedz Ventspils pašvaldībai. Varētu domāt, ka šis jaunatklātais fakts nebija zināms superadvokātam Grūtupam jau pirms. Vienādi vai otrādi - pārstāvot valsti Grūtups lietu pazaudēja. Protams, ka neviens šeit "nesaskatīja" iepriekšnotikušo vienošanos starp Šķēli un Lembergu. Tā kā vecbiedram Bērziņam jau toreiz bija paradums melot sabiedrībai un palaist garām sabiedrībai noblēdītos miljonus, kuri, ak vai kāds pārsteigums, pazuda Ventspils Kālija Parkā. Tā bija reti ciniska politiska spēlē, pēc kuras G.Bērziņš var runāt ko grib, bet viņš ir un paliek tas kurš bija iesaistīts šai "pasākumā".
ZBL
Z
G.Bērziņš bija tas finasu ministrs, kas norakstīja KP 17 milj $ parādu valstij. Jūs domājat , ka par skaistām acīm, varbūt tāpēc ka ir nelietis vai vienkārši muļķis?
?????.....
?
Ako ta pats lielrunātājs klusē? Vai balsi pazaudējis?
Minjona
M
Tāpēc jau Tu, Gundariņ, tagad kviec tāpat kā rukši Tavās kūtiņās, kas uzslietas par valstij nošmaukto naudiņu. (atzīstos, nezinu, vai Gundars tiešām ar cūkkopību nodarbojas, bet nu treknais paskats mani uz to vedina domāt).
*
*
"1995.gada februārī G.Bērziņu ievēlēja LZS valdē, bet rudenī, kad notika 6.Saeimas vēlēšanas, izvirzīja par LZS premjera kandidātu. " Plāni bija bez šaubām skaisti, bet fakts kā tāds: G Bērziņš neieguva vēlētāju uzticību un netika ievēlēts 6.Saeimā, kaut citi no viņa saraksta silto vietu ieguva. Varbūt TP "vecbiedrim" tai laikā bija savas darīšanas ar Lembi utt. Bet būtu tikai par labu, ja viņa personīgās attiecībās ar Ventspils mafiju nesajauktu ar vēlētājiem, kas 6. Saeimas vēlēšanās piedalijās un 'vecbiedra' kandidatūra ignorēja.
ABC
A
Pērkamais dērglis.
Oskars
O
Vai Jūs zināt ,kurš VIŅAM iedeva Latvijas PASI.
Lelle
L
Zvaigznes nekad nemelo...kretīni visi sašņorēti viena šņorīte...drīz visus saslēgs rokudzelžos... Lejnieku par 1000Ls paņēma ciet, kaut gan viņš to naudu neņēma priekš sevis, bet priekš liela kretīna...a te griezušies miljoni,,,Kad šos kretīnus ņems ciet???
Lelle
L
Nu ko! Tpisi ir turpat kur visi citi, i lai nesaka, ka nav saņēmuši stipendijas...
mērglis
m
nu protams , šis l..ps arii paardevaas Lembergam un nepaartraukti puuš viņa stabulee jo savaa lielsaimnieciibaa ieguldiijis valstij nokraaptu naudu , kaa nav kauna teelot labsirdiigo zemnieku , skaidrs ka nobijies taapat kaa paareejie stipendiaati , teiet runa par kasee neiereģistreetu netiiro naudu , nekaadfai partijai taa nav tikusi vien varbuut veel ar kaadu sadaliija , 100 000 dolaaru tajaa laikaa bija liela nauda , toties smagos kriminaalnoziegumos asuudzeetais ieguva sev stipru pa..ļas laiziitaaju , taalab jau taa rej uz prokuratuuru un KNABu , izraadaas divu kungu kalps , Lemberga un Šķeeles lakstiigala ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas