Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Arī Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK sarakstā 115 deputātu kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
n
Latgales saraksts galīgi tukšs, nav nevienas personības. Un kur nu vēl pirmā kandidāte.
aboRIGENSIS
a
No sirds vēlu veiksmi - pareiza saraksta veidošanas taktika ! Tie, kuru paraksti jau stāv Neatkarības deklarācijā un, kuri nav zaudējuši to dienu ideālus + tie, kuri stiprinājuši Latvijas kaŗavīru māku un gribu + jaunības spīta un spara pilnie nākamības valsts puiši un meitas ! Ticu, ka vārdi: GODS KALPOT LATVIJAI - šajā sarakstā esošajiem nav un nebūs tukša skaņa ! Katrā novadā redzami + zīmju cienīgi kandidāti! Kurzemē: Jānis Asaris; Juris Pavītols, Dzintars Kudums; Zemgalē: Mārtiņš Kālis; Juris Tolpežņikovs; Imants Parādnieks; Vidzemē: Raivis Dzintars; Kārlis Krēsliņš; Andris Balcers; Rīgā: Aleksandrs Kiršteins; Einārs Cilinskis; Dāvis Stalts; Ilmārs Latkovskis; Lai Rudens Saulstāvjos Jums vēlēšanās piepildās visas vēlēšanās !!!
Veina
V
Es arī piekrītu vērtējumam! Okupācijas laikā draugu lokā vienmēr atzīmējām kādu vārda dienu - rotācijas kārtībā, kaut arī neviens no mums nebija vārdā Alexandrs - atzīmēšana vienmēr notika pa Alexandriem - 18. novembrī ! Ticu un ceru, ka šogad varēsim atzīmēt gan Uzvaru pār krustnešiem Saules kaujā pirms 775 gadiem, gan panākumus 17.septembra vēlēšanās un pacelt dzirkstošu kausu par tiem, kuri sarakstā pēdējie būdami, ieņems tiem pienākošos vietu un, Tautas priekšstāvju pulkā nonākuši, pilnvērti arī strādās un par Tautu Godam Gādās !
  • 1
  • 0
jo
j
Aleksandrs Kiršteins ir no tiem politiķiem,kuri nav aizmirsuši pirms 20 gadiem skandinātās frāzes un nav pieskaņojušies patreizējai situācijai ,kuriem joprojām ir aktuāls jautājums par Latviju,par latviešiem
Lauku vecis
L
Ja Kārlis Krēsliņš pat piedalās, tad ļoti cien. Ģenerāl, eju aiz Jums!
Ivars
I
Inteliģentu daudz , bet zemnieku tikpat kā nav. Kāpēc VL nestrādā ar zemniekiem, kuri ir daudz patriotiskāki nekā pilsētnieki?Vienīgais pārstāvis - Cīrulis, lielsaimnieks, TP un ZSA biedrs un atbalstītājs arī tagad kļuvis ļoti nacionāls. Neesmu aizmirsis, kā viņš Kalvīša laikos ņirgājās par mazajiem zemniekiem. Un tagad zem nacionālā karoga atkal bīdīs lielsaimnieku intereses, bet zemnieku pamatmasa - mazie joprojām stāvēs pie ratiem...
Ivaram
I
Nav taisnība, ka nav parstāvētas mazo zemnieku intereses. Izlasiet vsus sarakstus, kad tie būs publicēti. Cīrulis tika aicināts NA, un tas ir patiesi latviski, ja latvietis ir lielsaimnieks. Kaut vairāk tādu cīruļu ģimenu uzņēmumu būtu, nevis situācija, kad ārzemnieki saimnieko mūsu zemēs. Ja Jums kas iebilstams, nāciet arī Jūs talkā un pārstāviet mazo zemnieku intereses
  • 4
  • 0
Andris B.
A
Tiešām prieks par spēcīgu sarakstu - labi, ka nav tikai politiķi un pieredzējuši Saeimas deputāti, bet arī daudz jaunu seju - zinātnieki, uzņēmēji, vispār gaiši cilvēki. Labākā izvēle - NA.
to-jā, jā
t
tu neesi inteliģents, ja vari piesieties pie ortogrāfijas kļūdām un tik bērnišķīgā veidā. Neskaud par pozitīvajiem komentāriem, bet palīdzi, lai VL veicas vēl labāk!
??
?
Atvainojiet, kas ir "ortogrāfija"? VL fanu stulbuma apzīmējums?
  • 2
  • 2
Patiesi
P
Visu Latvijai būs daudz vairāk balsu, nekā to prognozē aptauju aģentūras. Lai Dievs mums palīdz un lai varam darīt labu Latvijai!
latvija
l
tiks glābta šoreiz,jo daudz inteļigentu cilvēku
jā, jā
j
"inteļigentu" tur tiešām daudz, žēl tikai ka nav inteliģentu cilvēku ....
  • 3
  • 3
Eglīts
E
Einārs Cilinskis, Dzintars Rasnačs un Aleksandrs Kiršteins vai šie kungi jau nav pietiekoši deldējuši Saeimas beņķus?
aradhana
a
Tieši Einārs Cilinskis ir viens no pašiem iekšēji tīrākajiem Nacionālās Apvienības kandidātiem. To, ka, arī atrodoties varas pozīcijā, cilvēks var saglabāt savus principus pilnā apjomā, vienš, cita starpā, ir pierādījis, atsacīdamies no piedāvātā Ekonomikas ministra posteņa brīdī, kad šī amata pieņemšana būtu bijusi saistīta ar ļoti lieliem kompromisiem.
  • 7
  • 3
Svens
S
Ir jau ir. No otras puses, Kiršteins, manuprāt ir daudzas galvas priekšā abiem iepriekš minētajiem. Ar interesi vienmēr klausos (klausījos) viņa lakoniskos komentārus, arī zināšanas un sava veida viedums viņam piemīt. Cilinski man grūti novērtēt, maz esmu viņu dzirdējis... Nu abet Rasnačam jau nu gan nevajadzēja šai sarakstā atrasties... tukšs muldētājs un nekā nedarītājs!
  • 8
  • 0
nv
n
žēl, ka Iesalnieks nav, Kurzemē pilnīgi nav par ko balsot.
A.S.
A
Ir latviešu tauta akmens, māls un smilts... Būs latviešu tauta.... Mēs par jums...
jenots
j
Viņiem varētu būt tikai 8-12,un ar to pašu pietiktu atliku likām!
.
.
kaut ari atbalstu trissievibu par jums nebalsosu.
tāpēc nebalsošu!
t
Kāpēc tas ķēms Edvards Ratnieks ir kandidātu sarakstā ?!
Par Ratnieku!
P
Ratnieks ir fiziski spēcīgs, neatlaidīgs un skaļš cīnītājs! To nu noteikti pareizi iekļāva listē!
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas