Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Arī Zīle gatavs kļūt par premjera kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
Ok, bet nemam tachu veeraa kas ir Latvija! Latvija ir valsts kuru vada vadoshais aparaats kuram ir primaaraas tikai savas savtigas intereses un taa tas ir bijis peedejos 20 gadus. Vienkarshi nav un neeksiste taa gaishaa speeka kas nu naaks un kaut ko daris un vel nometis leja veco kliki. A veca klike ta turas un turas uz tautas liikiem un smaida. Fakts ka Lembergs tika sodits ari neko nenozimee, jo musu valsti pasutijuma tiesu lietas var nokartot zibens atrumaa it sevishki ja to pasuta valdoshie dzheki. Es piekritu jusu argumentam, bet tika par ko jus iesakat balsot? Vel taksh atradisies tadi kas domas ka SC bus uz kaut ko speejiigi neredzot to ka tagad vini var tik daudz cik viniem atlauj LC/LPP.
KLM
K
..par premjera kandidātiem izvirza smagos noziegumos personas... ................................................ ............................................................ ........................... un kas izvirza ? Bijušais Saldus rajona LKP 1 sekretārs !!! Laikā, kad Eiropa pieņēma rezolūciju, pielīdzinot hitleriešu un komunistu noziegumus ! Patiesi, visam ir savas robežas - bet ne pie mums !
saulcerītis
s
"savu labumiņu ieguvis"!!!! ārprāts, cilvēki, kas ar jums notiek mostaties taču! Cik var lietot tādu "loģiku"!? Škēle un Šlesers arī saviem rokaspuišiem un šoferu dēliem neļauj "nomirt badā". Vai tiešām latvieši vairs nav spējīgi pat iedomāties, ka varētu izvēlēties politiķus, kas strādā vispašaizliedzīgāk tautas un valsts labā, nevis otrādi un atmet mazliet no sava "labumiņa"? "Tātad par ko balsosim? Kādu loģiku lietosim?" Ja partiju ņirgāšanās par tautu un cinisms ir sasniedzis tādus apmērus, kad situācijā, kad valsts pārdzīvo smagu krīzi un Latvijas tēls pasaulē ir vienkārši graujošs, par premjera kandidātiem izvirza smagos noziegumos apsūdzētas personas, tad vēlēšanas ir jāboikotē! Visam ir savas robežas!
piedzinējs
p
Ziile , vispirms atmaksaa nodokļu paraadus , kuri mreeraami miljonos...
''jaunā DIENA"
&
..vai tad vēl ir kāds ..kurš nav ''gatavs''!!!???? :)))))..VISI ''kā pionieri..VIENMĒR GATAVS!!!"" :))..ja nebūtu tik stulbi!!
vieda
v
Lembergs pe varas vēl nav bijis, ko nevar teikt par Šķēli un Zīli. Tā ka Lembergs nav novedis valsti līdz kliņķim, gluži otrādi, prieks par Ventspili.
foto
f
Ieskatieties uzmanīgi foto un padomājiet ar prātu, vai valstij un tautai šie divi kampēji tiešām ir vajadzīgi premjeru kapacitātē, vai arī lietderīgāk viņus būtu nosūtīt uz kādu Latvijas panīkušāku novadu par amatieru teātra galveno lomu atveidotājiem.
lops
l
Ko ir izdariijis Skeele un ko ir izdariijis Lembergs? Skeele - salaidis valsts ekonomiku deelii, bremzee jebkaadas ierosinaataas reformas un dreb par savu nozagto naudu. Lembergs - ari ir neemis un savu labuminu ieguvis, toties savedis kaartiibaa Ventspili un nav laavis cilveekiem nomirt badaa. Taatad par ko balsosim? Kaadu logiku lietosim?
vinnijs
v
Vai es kaut ko esmu palaidis garām? Vai Dombrovskis jau demisionēja, ka visi sākuši paši izvirzīties par premjera amata kandidātiem?
sniedziņš
s
Kā citas kriminālās autoritātes netiks izvirzītas premjera amatam!? Šajā pulciņā vēl tikai Lavents trūkst.
Karamba
K
Ha-ha, nupat visi vecie relikti velkas uz frontes līniju.. Tā sakot- pēdējā cīņā :) Komuņakam Brigmanim būtu derīgi tagad pacitēt viņa ntos tekstus gadu garumā, ka zaļie trubisti nav hūtainā saimnieka kabatas veidojums.,nē,nē :))
ērce
ē
"cilvēki novērtē arī kreisos spēkus un nav izslēgts, ka viņi iekļūs nākamajā valdībā." - - - - - - - Vai tu sajēdzi arī ko tu saki, pijoliņ? Latvijā vārdiņš "kreisie" ir polītkorekts apzīmējums krieviem. Latviešiem "kreisie spēki" valdīja no 1940. gada līdz 1991. gadam. Mums nevajag latviešu idiotus un zagļus, bet mums nevajag arī otru, uz Maskavu orientētu okupāciju.
pūr bioloģikal fūd
p
jā, latvieši ir jokdaru tauta, neko pielikt, neko atņemt! Katru nedēļu kāds, joks, kā smejies; te "meteorīts" uzkritis, te "saimnieks", kurš pat cietumā sabijis.
Kaspars Gasūns
K
Par to pārējo var skatīties visādi, bet viens gan ir bēdīgi - SC šis ir ziedu laiks, bet viņi spēj piedāvāt tikai Urbanoviču, kas līdz šim ir svepstējis visai nožēlojami.
aitiņa
a
Oooo! Tautai, laikam jābūt pateicīgai, ka partijas šoreiz mūs neapvelta ar lielākajiem kretīniem, bet. ar... lielākajiem kriminālistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas