Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Armijas komandiera Maklakova vadīts auto saduras ar vilcienu, cietušo nav

Nacionālo bruņoto spēku komandieris Juris Maklakovs otrdienas naktī iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā, aģentūru BNS informēja Nacionālo bruņoto spēku preses virsnieks Normunds Stafeckis.Negadījums noticis ap plkst.1 Rīgā, Parādes ielā, uz dzelzceļa pārbrauktuves. Maklakova vadītajai personīgajai automašīnai "Opel" uzbraucis kravas vilciens.

Maklakovs negadījumā nav cietis, taču bojāta automašīna."Komandieris apstājies pie pārbrauktuves "stop" zīmes, sarkanais aizliedzošais signāls nav dedzis, tāpēc viņš nolēmis šķērsot brauktuvi, un tajā brīdī notikusi sadursme," skaidroja Stafeckis.Pirms brauktuves šķērsošanas Maklakovs esot pārliecinājies, ka nenāk vilciens.Stafeckis norādīja, ka negadījumu izmeklē Valsts policija, kas arī noskaidrošot, vai vilciens braucis ar ieslēgtām ugunīm.Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāvis Aigars Bērziņš aģentūrai BNS pastāstīja, ka pagaidām nav noskaidrots, kurš vainojams negadījumā. Tā kā negadījumā nav cietušo, kriminālprocesu nesāks, bet sāks administratīvo lietvedību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas