Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ārstu iebiedēšana vai negodīgas komercprakses īstenošana?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rudā kaķe
r
Acīmredzot rakstītāji-komentētāji paši nav ar šo sistēmu sadūrušies. \\\\\es esmu, jau gadu gadiem lietoju kompensācijas medikamentus un zinu, kā tas izskatās. VOAVA jau sen prasās pie sienas liekama...
jautrais
j
Dakteris grib tik pie privatizācijas, bet man liekas ka šim kungam pašam ir nepieciešama psihiatra palīdzība. Bet par "vovu", tur gan viņam taisnība.
vilis
v
Galīgs murgs.
no malas
n
Izskatās, ka dakterītim bišķi pašam sevi jāpaārstē....
Ieva
I
Vienīgais taisnība ir, ka papīrs var noklīst, to var pārtaisīt un pēc tam kaut kur nobāzt....Būtu datori, tad domāju, ka programmētāji varētu parūpēties, lai visu ievadīto varētu tikai apskatīt....Bet citādi- faktiski situācija ir tāda, ka stacionētie slimnieki par savu naudu nepērk tikai narkozi un spēcīgākos pretsāpju līdzekļus....Protams, arī slimniekus aptīrīt (ja tā notiek) nav labi, tikai uzreiz jautājums, ko viņi tā piesējušies tikai zālēm? Interesanti, kā, piemēram, tiek noteikts, cik prasīs slimniekam par operāciju, jo sacīts, ka līdz 30 un var arī neprasīt....Tagad, re, pieņēma lēmumu, ka lauztas un artrītiskas gūžas operēs steidzamības kārtībā- atkal plašas iespējas interpretācijai......
Mg
M
Es gan nesaprotu par ko autors tā satraucas. Neviens jau neapgalvo, ka dārgāku zāļu izrakstīša pats par sevi ir kāds pārkāpums, bet tas ir veids kā mēģināt izskaust nelikumības. Līdzīgi kā ar naudas atmazgāšanas likumiem, bankām ir jāziņo par noteiktiem gadījumiem, bet tas jau nenozīmē, ka tie ir noziedzīgi.
riebj
r
Daļu recepšu izņem naudā ģ.ā. paši.
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Maksla ir izteikties skaidri un gaisi - isi, Skaidribai jabut - citadi gruti izlobit no gara un izsmelosi informativa raksta. Ciena - Janis J. Dimants, jr., M.D..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas