Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

2 norobežojas no Belēviča izteikumiem par maksas izglītību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niks
n
He, reku Šleseram maluzveijnieks tagadiņ preses vīrs. Labais!
šlosera draugs fedja
š
par ko bazārs? ka miljonārs, miljonāra šlosera draugs belevičs skaļi pasaka to, ko šloseris klusībā gatavo? bet šloseri jau tauta mīl,- kā gan citādi tas zābaks būtu kļuvis par rīgas faktisko mēri?
Nesapratne
N
Kāds nevar uzsaukt katram no viņiem pa Molotova kokteilim?:)
Lelle Lellei Lellei
L
Ej ellē!
ienacejs
i
gan jau ar tadiem murgiem tiks silta vieta
hmmm
h
Tas ir ekonomiskais terorisms.
sic transit
s
Ja paskataas uz bildi, jaagrimst paardomaas, kur vinji njems pietiekamu skaitu kretiinu, kuri buus ar mieru balsot par partiju ar shaadu nosaukumu.
?!
?
Norobežojas no Belēviča par maksas izglītībiu, norobežojas no Plaudes par pilsonību... Būtu taču šiem kādu semināru uzrīkojuši. Lai nemukd galīgas muļķības.
tauta
t
neatbalsta ideju par progresīvo nodokļu ieviešanu, norādot, ka Latvijā nav daudz bagātu cilvēku === belēvičs nabadziņš nocieties - lien jomā, par kuru viņam nav ne mazākās jēgas. Dzīve neinteresanta kļuvusi? Nauda nāk, jāstrādā nav, viss noprihvatizēts, sakārtots un noslepenots - dzīve kļūst garlaicīga un nedod gandarījumu? Tas laiks, kad Belēvičam bija čakli jāmācās, jāstrādā ļoti garas stundas un jācīnās par izdzīvošanu, tas ir sen pagājis. Izdevās, panāca savu. Ko, nu? Sagribējās pamācīt citus? Sagribējās, lai viņu uzklausa plaša auditorija? Sagribējās uzmanību, slavu, TV, intervijas medijiem? Nu, to pašu var teikt gandrīz visa saeima - padižoties, sevi svarīgu sajust, tautas likteni ietekmēt spējīgu iedomāties. Kas no tā sanāca, mēs redzam - plānprātiņi, aktieri-mūziķi-ārsti un citi plātīzeri NESPĒJ STRĀDĀT LIKUMDEVĒJĀ, jo ir par stulbu šim darbam. Tikko jādara kas vairāk, kā tukši jāmuld, tā čuššš, nekas nesanāk. Belēvič, nodokļu reforma nav farmācija! Ja kāds jurists FM vai famakologs iedomājas, ka progresīvais IIN nozīmē vidusslāņa iznīcināšanu vai mazapmaksāto izputināšanu, tad viņš tikai nodemonstrē savu nulles līmeni jautājumā, par kuru spriež. Vēlreiz: progresīvais IIN nozīmē a) visiem ienākumiem līdz valsts vidējiem 0-10% (šeit līdz 500 LVL), b) vidējiem ienākumiem ap 20% (šeit 501-2500) c) lieliem ienākumiem ap 30-35% (šeit 2500-5000) d) īpaši lieliem ienākumiem, bonusiem, piemaksām 50%. Nabagos atbrīvot, bagātos aplikt 3-kārtīgi, tā ir šīs pieejas būtība. Kas to nesaprot, vai nespēj nodefinēt Latvijai atbilstošo skalu, tam nav jāmelo, ka lien politikā, lai glābtu valsti, bet skaidri jāpasaka - es lienu politikā, jo baidos par savu nākotni, jo nespēju solidāri dalīties ar negodīgi saraustajiem labumiem. == .. Latvijā nav daudz bagātu cilvēku ... Latvijā uz 1000 nabadzīgiem iedzīv ir izcili daudz miljonāru un ļoti bagātu cilvēku, pie kam 90% no šiem savu bagātību ieguvuši melni tumšpelēkā veidā - zogot, krāpjoties, uzpērkot likumus, izmantojot konjunktūru, nevis ar savām zināšanām vai savu čaklumu, vai veiksmi. Valsts amatpersonas darbības laikā dažos gados kļūt par miljonāru - tā nav veiksme, tā ir dienesta stāvokļa launprātīga izmantošana.
Lote
L
...Uh kas par stāju šiem kungiem!!! Nu tik pašpārliecināti!!!
līdzīgie
l
Alkatīgie Šakāļi = Aptrakušie Šizofrēniķi, tāds tādu atrod, būs lieliska priekšvēlēšanu komanda
@
@
Katastrofāls priekšlikums, domāts TERITORIJAI, nevis VALSTIJ.
Vientulais vilks
V
ABRINOJAMI ,CIK DAUDZ DEBILIKU PIE TEIKSANAS LATVIJA.
MJAA
M
izskatas, ka grib pedejos latviesus Belevics un Ko izdabut no valsts araa. Ar kuru galu vins doma ? Nudien brinos, biju domajis, ka vins drsuku gudraks par Relingeri un Kirsomnu, bet izskatas, ka ir vel sliktak....
Aina
A
pilnigi stulba ideja. Absoluti. Un te nav pat vajadzigs apspriest nodoklu atvieglojumus, kas ir tikai dumu aizsegs. Ir divas iespejas: 1) vai nu uznemejiem nav nekadas sajegas par valsti un tas funkcijam un uzbuvi, neko nezina par faktisko stavokli gimenes arpus Latvijas un nabadzibas statistiku utt vai ari vini veleas Latviju pataisit par Zimbabvi, ar visam no ta izrietosaam sekaam. Un mees veel runajam par invoaaciju valsti !! Ha !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas