Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Gruzijas kritiskās dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Starp citu, Krievija ir oficiāli atzīta PSRS juridiskā mantiniece. Nevajag melot, KLM! Skaidrs, ka no Krievijas tagadējā versijā neviens neko nedabūs, bet atzīt, ka neviens nav vainīgs Latvijas valsts iznīcināšanā. To gan vajadzētu prast. Stiprajam vienmēr ir taisnība pašpuiku kautiņā, nevis starpvalstu attiecībās.
XXX
X
"Konflikta zonā turpinās sīkas sadursmes, un nav skaidrs, kas ir to vaininieks." Tieši tā atsākās karš Čečenijā. Tā ka, Krievijai metodes ir labiizstrādātas. Lai Dievs apžēlojas pār Gruzijas zemi un tautu un novērš jaunu karu!
cirks
c
Tu esi jautrs puisis :) Varbūt tad paskaidrosi kāds Krievijas krieviem un viņu biznesam sakars : 1) ar to kādi ir pilsonības likumi Latvijā ; 2) ar "atvainošanos" vai "neatvainošanos" par okupāciju ; 3) ar vēl pat neaprēķinātajām (nemaz nerunājot par pieprasīšanu) kompensācijām ?
KLM
K
Saksim ar pilsonibas likumu-vajadzeja dot pilsonibu visiem,un problemas nebutu. Krieviem nav jaatvainojas par "okupaciju"-PSRS jau sen nav,bet ja atvainosanas vajadziga, tad varbut lai sak Gruzija vai Ukraina-vinas ari bija PSRS sastava un ari "okupeja"Latviju. Par kompensaciju-liekas,ka neesiet mulki,un saprotiet,ka no Krievijas jus neko nedabusiet. Galvenais jau nav kompensacija,bet iespeja pakiveties-mes prasam,jus nedodiet,mes zelosimies -kadi tie krievi-mus nemaz neklausas.
fantomas
f
Gribeetos veel atgaadinaat Urho Kekkonena vaardus: Nekad nemeklee sev draugus taalu bet ienaidniekus tuvumaa. Un par to narkotiku pereekli arii viss skan pavisam vismaz smiekliigi...Abhaazijai un D-Osetijai par to kluut nevairaak iespeejas ka Antarktiidai kaut vai geografisko staavokla deel ( un no kurienes veel vai ne no tadas pasas Gruzijas !!!). Turklaat LR un Igaunija sen jau aiznemusas tas siltas vietas.
cirks
c
KLM - "ķīviņš ar kaimiņu", dārgumiņ, ir tavā galvā ... Ja tu nepiekrīti - esi tik laipns un dod man kaut vai dažus piemērus tavam izdaudzinātajam latvieši "ķīviņam" ar krieviem, kura dēļ tagad pieklājīgajiem un godīgajiem Krievijas krieviem būtu jāuzmet lūpa un jāpārtrauc "draudzēties" ar latviešiem ? Labprāt palasītu ... jautrībai :))
dzeris - LiliPuti(ns)
d
Tev čalīt, paranoja, ja tu saskatīji kādu propogandu manā komentārā, aizej pie psihiatra. Vispār, ja neesi spējīgs uzrakstīt kaut - ko argumentētu, labāk neraksti vispār.
dzeris - KLM
d
Nu ne jau no D-osetijas armijas bēga gruzīni, nesmīdini, bēga no krievu tankiem. Un tas, ka Kokoita ir diktators, kas fiziski novācis visus savus konkurentus - arī vispārzināms fakts. T.s. Dosetijas armija pārsvarā nodarbojas ar marodierismu un gruzīnu ciemu izlaupīšanu.
KLM
K
Ja tev ir vienalga,ko par tevi doma Krievija,ta ir tava personiga darisana,bet nevajag runat visu latviesu varda.Latvija ari ir cilveki,kas saprot,ka no kivina ar kaiminiem nekas labs neiznak nekad. Par Abhazijas un D-osetjas nakotni-tur iztiks bez tevis-kadu nakotni gribes vini,tada ari bus.Narkotiku tranzita pereklis vini nav un nebus-kaut vai tapec ka no Afganistanas un Kolumbijas ir pietiekosi talu.Militara baze-piekritu,lai Sukasvili nesaktu atkal vicinat rungu,citadi no ta pasista var sagaidit visu ko. Liliputins-Sukasvili pagaidis tiesu,bet tu izdoma kaut ko jaunu-punduri,atkal punduri- fantazija nestrada vai tris klasu izglitiba?
LiliPuti(ns)
L
ai dzeri dzeri ! viena neprecizitāte vēl otra sīka utt un skat !gluži kā krieviņu propogandas mašīna
LiliPuti(ns)
L
varbūt lai Gruzijas prezidents vēl uz tiesu pagaida vispirms vajadžetu asiņainākos un te nu Kremļa punduriem līdzi neviens netur gan par Čečenijas tautas slepkavošanu gan par to ka būdami tādas bagātas valsts vadītāji savus pavalstniekus tur lopu godā ...
cirks
c
ja tu esi narkotiku tranzīta perēklis - tas nav nekāds baigais gods, neatkarīgi no tā uz kurieni (vai no kurienes) tavs pretīgais bizness darbojas. Vārdu sakot - pilnīgi vienalga ... krimināļu perēklis tāds ir un paliek ... :))
andris B.
a
Tā ka tevi neinteresē Baltijas un Polijas :) domas, tad arī es neko neteikšu - vienkārši pasmaidīšu. :)))
fantomas
f
narkotiku tranzīta perēkli ... -------------------------------- interesanti gan..no kurienes vai uz kurieni
cirks
c
Tici vai nē - man ir pilnīgi vienalga, kā uz mani skatās Krievija. Un tici vai nē - tev būs jāpierod arī pie tā, ka latvieši vienmēr mierīgi teiks to, ko patiesībā domā. Vari te ņemties un plosīties kaut ar siekalām aizrīdamies - tas, ko tu sauc par lieluma māniju patiesībā ir brīvība teikt ko patiešām domā. Mēs varam runāt brīvi, mums nav katrs rīts jāsāk ar ieziepēšanos Putina portreta priekšā :)) ... man tevis žēl ... Un atslābsti, ja tu domā, ka kādu Latvijā baigi uztrauc Osetijas un Abhāzijas nākotne. Viņu nākotne būs precīzi tāda, kādu viņi sev ir nopelnījuši - atpalikusi, militarizēta, bezcerīga un totalitāra Krievijas nomale, kuras vienīgais pastāvēšanas mērķis ir - būt par krievu karabāzi Kaukāzā ... nu jā, un vēl par noziedzības, melnās ekonomikas un narkotiku tranzīta perēkli ... osetīniem un abhāziem ir acīm redzams iemesls lepoties ... :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas