Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Askolds Rodins: Ko atveda no Maskavas?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patisība
p
autors laikam domā ka naudu mums jāpelna nav. kāds laikam tāpat iedos.
šuriks
š
No Maskavas atveda: 6 kastes ar degvīnu "Kremļovskaja osobaja", 30 kg melno ikru , kas bija iepakoti matrjoškās, 100 grāmatas "Staļin- sveķila epohi", nāvējošas pohas un jaunu krievu lamu vārdu krājumu.
Rolis
R
Tas ka Latvijā pēdējos 20 gados cilvēku skaits ir samazinājies par 20% un katru gadu par 10 000 turpina samazināties, vai tikai nav Dieva svētība?
Rolis
R
Kas ta nu? Askoldam piezagušās bailes, ka SC varētu tikpat pārliecinoši uzvarēt Saeimas vēlēšanās?
tara
t
Der atcereeties, ka saatans vienmeer naak kaa gaismas enjgjelis, bet kas notiek peec tam... Krievija, kameer taajaa pie varas ir taadi cilveeki kaa Putins, nekad nebuus droshs sadarbiibas partneris. Bet ja kaads ljoti veelas draudzeeties ar taadiem, kuri jebkuraa briidii var iedurt dunci muguraa, taa ir vinju briivaa izveele. Tacju arii man ir manaa briivaa griba, kuru es noteikti izteikshu naakoshaa gada parlamenta veeleeshanaas. Taa nebuus Ushakovam un vinjam liidziigajiem tiikama...ha, ha
Zigurds
Z
VVF un Ušakovs "aizmirsa", ka Maskavu bargajā 1941. gadā aizsargāja arī latviešu strēlnieki, ka tur ir mūsu tautiešu kapi. Maskavas aizstāvju kapi. Lužkovs, Rīgā ciemojoties aizmirsa, ka te ir daži vēl dzīvie Maskavas aizstāvji. Toties viņš pie mielasta galda tikās ar okupācijas armijas augstākjiem virsniekism, kur ar Godmaņa labvēlību dzīvo Latvija cepuri kuldami. Godigi sakot man riebjas, ka VVF to aizmirsa. Ušakovs, kurš šo pienākumu ignorēja, liecina , ka viņam latviešu intereses ir pie kājas. Askoldam taisnība, jo Kremlim ir daudz līdzekļu kā ieriebt kaimiņiem. Krievijai pa tās perimetru nav nevienas viņiem draudzīgas valsts! Vai tad Ušakova klanīšanās ko mainīs?
vilis
v
Izskatās cerīgi.Dzīvosim - redzēsim!
dzeris
d
Vienalga, nevajag uzreiz saskatīt visur apdraudējumu, bet, jāmēģina izmantot visas iespējas, ko varētu dod tāda sadarbība, ja tas Latvijai izdevīgi. Ar Maskavu grib sadarboties visa pasaule, jo tas ir izdevīgi, kāpēc gan Latvija nevarētu? Un Oņiščenko, protams, ir bieds, bet, tad labāk ko - neko nedarīt vispār? risks pastāv vienmēr.
maskavija
m
Jā, un kāpēc gan Maskava ir tik labvēlīga Rīgai - produktus palīdzēs izplatīt, kuģus piekraus un savus tūristus sūtīs. Kāds no tā labums? Krievijas ietekmes sfēras paplašināšana un lienoša rusifikācija. Diemžēl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas