Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Askolds Rodins: Kremļa instrukcija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazepa
m
vispār jau viss sākās ar Zurabova iecelšanu...šis politiķis ir visvairāk nemīlētais Krievijā....analogs Latvijā nepopularitātes ziņā varētu būt Kalvītis....nu, iecēla Kremlis viņu par vēstnieku Ukrainā - laikam Putins ar Medvedevu nebija izpētījuši un paredzējuši - kāda tam būs rezonanse....gudri cilvēki šo lēmumu nokritizēja....iespējams Kremlis saklausīja šo kritiku un saprata savu kļūdu ar Zurabovu....bet nevar jau tā vienkārši atzīt savas kļūdas un mainīt lēmumu !....varbūt tāpēc tagad ir tas cirks ....ja Zurabovu nomainīs pret profesionālu diplomātu - tad viss skaidrs....Kremlis sapratis savu kļūdu...
J.Biotops
J
Atceramies vecu pastāstu. Ģeogrāfijas stundā uz jautājumu – ar ko robežojas Krievija?, pareizā atbilde ir – ar ko grib, ar to robežojas! Eiropiešiem jābūt laimīgiem un pagodinātiem, ka pagaidām diženā Krievzeme vēlas robežoties rietumos tikai ar tikpat diženo Vāczemi, nevis, teiksim, ar Portugāli.
replika
r
Nesen divās ES valstīs pieņemti valodu likumi. Zviedrija pieņēmusi jaunu likumu, lai nepieļautu zviedru valodas izspiešanu no tādām jomām kā augstākā izglītība un zinātne. Tiek īpaši nostiprināts zviedru valodas status, pieļaujama arī tradicionālo minoritāšu valodu izmantošana (pārsvarā reģionos) - somu, lapu, čigānu un ivrīta valodas. Nekur nav peiminētas migrantu (turku, arābu vai krievu) valodas Slovākijā vispār dzelžains likums - tiek viennozīmīgi nostiprināta slovāku valoda kā vienīga oficiālā valoda. Slovāki pat ierobežo viņu teritorijā vēsturiski dzīvojušas minoritātes - ungāru - valodas izmantošanu. Mums vajadzētu pamācīties, pārņemot visu labo no mūsu partnervalstu likumiem.
tara
t
Ukraina ir un buus briiva un neatkariiga valsts, jo taada ir ukrainas tautas briivaa griba. Bet Krievijai beidzot buutu jaatiek valjaa no impeeriskaas domaashanas un jaasaak vairaak uzmaniibas veltiit iekshpolitikai. Buutu ljoti jauki, ja uz savu dzimteni vareetu atgriezties tie daudzie nelegaalie krievu imigranti, kas tagad klejo pa EU darba mekleejumos.
pionieris
p
"Krievijas diplomātija ārpolitikā vairāk ne uz ko nav spējīga, kā tikai savām kaimiņvalstīm uzbrēkt" Kāpēc vairāk ne uz ko? Novaja volna orģijās Paulam oficiālu orģeni piesprauda.
Šampēteris
Š
Kremlini kopē Hitleru.
ko brīnīties
k
ja jau KF mierīgi var ierīkot karabāzes citas valsts teritorijā un to pasludināt par savu,kā izdarījās ar Gruzijas daļām,tad piedalīšanās citas valsts vēlēšanu kampaņā ir tādi ziediņi.
Pikselis
P
Krievijas diplomātija ārpolitikā vairāk ne uz ko nav spējīga, kā tikai savām kaimiņvalstīm uzbrēkt, augstprātīgi pamācīt, pavēlēt būt draudzīgām un pat fiziski uzbrukt. Tikai nekādā gadījumā diplomatiskā ceļā atrisināt iemeslus, kāpēc visas bijušās PSRS "brālīgās republikas" un valstis no "vienotās sociālisma nometnes" tā bēg no Krievijas, bet grāk mēs taču tik "draudzīgi" sadzīvojām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas