Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Askolds Rodins: Skola sāksies ātrāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aija
A
Turēju jūs, Rodina kungs, par gudrāku! Jums pašam ir piecgadnieks, kam nākamgad taisās sačakarēt visu skolas dzīvi tikai tāpēc, ka vienai trakai ministrei nav atbilstoša kompetence? Varbūt nevajadzētu izteikties par lietām, kurās pašam nav ne mazākās nojēgas. Nedaudz vairāk iejūtības!
VK
V
Kas apmaksās bērnu pieskatīšanu un nodrošinās pilnvērtīgu atpūtu pirms un pēc 3 stundām skolas nodarbībās? Likums liedz bērniem līdz 7 gadu vecumam atrasties bez vismaz 13 gadus vecu personu pieskatīšanas? Vai vecāki to var atļauties?
Vija
V
Es beidzu vidusskolu 17 gados, tikai vasarā palika 18, bet mācīties sākām 7 gados. Varbūt labāk atgriezties pie vecās sistēmas, ja ātrāk vajag darbaspēku? Tā īsti nesaprotu kā vārdā šādas izmaiņas?
kāmis
k
izglītības eksperts rodins ierunājies. bet varbūt sākt no 4 kā ziemeļīrījā, vai 5 kā anglijā. kas mēs sliktāki? kaut gan runā, ka viņi(angļi) apskauž somus, kuriem skaitoties labākā sistēma un rezultāti eiropā. būtu jau labi, ja viss būtu tik vienkārši. vēlāk jau manīs pozitīvi vai negatīvi. p.s.to apraktais suns tā ideja ir krietni vecāka par dažiem gadiem. drīzāk kāds simts ar kapeikām.
Jā,
J
un bērns, kurš māk lasīt , rakstīt un rēķināt, bija spiests sēdēt dārziņā, tikai tāpēc, ka viņam 7 gadi paliek pavasarī. Tas tiešām bija absurds.
Lietussargs
L
Ups, Askolds jau ticis par expertu bērnu mācību procesā...
mazais lauksaimnieks
m
70. gados Rīgas 50. vidusskolā tika atvērta eksperimentālā klase 6 gadniekiem.Tā darbojās bērnudārza režīmā ar pārveidotu mācību programmu.Es nesaskatu problēmu jaunas mācību programmas apguvē(lasīšana,rakstīšana),bet kā 6 gadnieks nokļūs līdz skolai?Kā var laist uz ielas vienu 6 gadus vecu bērnu!!!Vai atļaut viņam vienam laukos braukt ar autobusu,kurā viņš ,piecelts 7 no rīta,visticamāk aizmigs!!!Kā bērni pēc skolas vieni nokļūs mājās,jo arī pilsētās dzīvojošie vecāki nevarēs pakārtot savu laiku stundu sarakstam!Kāpēc bērnudārzos vecākajās grupiņās nevar sākt sagatavot skolai?
apraktais suns
a
Ideja bērnus ātrāk izgrūst darba tirgū tika izperēta pirms dažiem gadiem, kad trūka darbaroku.
tētis
t
Askold, kad Jums pēdējo reizi bērni gāja pirmajā klasē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas