Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Askolds Rodins: Šlesera naudas murds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Raimonds
R
Vai Šlesers ir ko reālu izdarījis?
Raimonds
R
Nu ko Rodin, tad papēti vismaz šo lietu tālāk. Jeb atkal gudri iebļāvies un viss, tāpat kā televīzijas tiešraidē. Izskatījies kā asti starpenē iebāzis pūdelis.
Parastais
P
Zigurds nav kretīns. Reiz, kad biju students, viņš kaismīgi iestājās pret smēķēšanu. To es atcerējos visus gadus, kamēr vēl pīpoju, līdz beidzot atmetu un manā veselībā ir daļa no Zigurda pārleicības. Bet tu, vēlētāj, kas esi balsojis par Šleseru, esi līdzatbildīgs par to postu, kurā mēs tagad esam.
Vēlētājs
V
Pat tu esi kretīns un visa Latvija to zina. Es lepojos, ka balsoju par Šleseru nevis kadu no mūjābelēm. No tiem muldētājiem, kas neko reālu izdarīt nevar.
Zigurds
Z
Rīdzinieki ir dubultkretīni. Vismaz liela daļa. Iebalsojot buldozeru un kampēju šloseru domē un tā daļa, kuri negāja balsot. Tas zīmols ir mēsls. Katrs Mākslas akadēmijas students izdomātu ko interesantāku. Visbeidzot, ko Rīga darīs ar turistiem? Skatīsies uz Fliku?
ups
u
Jāpiekrīt Rodinam, ka Rīgas jaunais "zīmols" pilnīgi ne ar ko neizceļas. Tās protams ir tikai manas domas, bet paskats tāds padrūms un var teikt, ka pat militārs
vilis
v
Labs raksts ar smalku ironiju Rodina garā.Man patika.
I.B.
I
Bet personīgi, tomēr, domāju, ka mums ir PĀRĀK DAUDZ ŠO LIELĀKO KRETĪNU SKAUDĒJU! Nevis nīdēju. Tie ir , stipri vien, mazākumā. Un tas, gan, ir nozīmīgi!
Nu - aizbraucēj!
N
Izskatās, ka taisies doties kārtējā komandējumā?! Šķēlveidīgos un šleserveidīgod saukt par peramiem zēniem var saukt tikai kāds no šīs "armijas", jo pārējie ļoti labi zin, kas tie par cilvēkiem, un likt viņus mierā nozīmē ar vieglu roku Latviju pazudināt.
Aizbraucējs
A
Es tā ar jau attālinātu interesi palasos, kā Askolds ar Aivaru, nu vēl Pauli turpina katru dienu burkšķēt, burkšķēt. lai gan jāsaka, visa tā viņu it kā komentēšana ir aizgājusi pa apli. pie tam totālu. var pat teikt, ka paldies Dievam ir tāda Tautas partija, Šķēle, Kalvītis, LPP/LC un Saskaņas centrs ar Šleseru, Dolgopolovu un Ušakovu. savādāk Dienas komentētājiem vairrs nebūtu par ko rakstīt, Čusss, štata peramo zēnu naff - ko nu? Ķipa savējos, taču nespārdīsi, par nepiedursies ar purngalu. Bet interesanti, kā tad rīt viss tur jums beigsies? Atlūgumus galdā un attā? vai varbūt beidzot sakustināsiet smadzenes un paskatīsities problēmas nopietnāk?
replika
r
Kaut kas duāls ir Dienas atieksmē pret A. god. Šlesera kgu. Komentārā viņu "lamā", bet fotoreportāžā par Stockmann tuneļa atklāšanu, viņš ir uz 4 bildēm. Tie, kas apskatās foto, var rasties iespaids, ka tuneļa celtniecību ir panācis Šlesers, kas tā nebūt nav. Diena patiesībā reklamē Šleseru.
hehehe
h
rīdzinieki savu dabuja. ierija.
KLM
K
Murgs, ne valsts! .................................................... ......................................... Iespējams, ka tie, kuri atdeva dzīvības par šo valsti, tā nedomāja.Murgs ir dažādu kalibru kretīni, zagļi un izlaupītāji, starp citu, pie varas nonākot pateicoties vēlētājiem. Kuri, diemžēl,arī ir šis valsts sastāvdaļa.
Dace
D
Nu ko, mēs visā noskatīsimies un sāksim bļaut tikai tad, kad būs izčibējuši miljoni un neviens vairs nevarēs pateikt, kur palikuši?! Vai tiešām kaut kādi šleserveidīgie arī pašvaldībās var izrīkoties pēc sava prāta un apsvērumiem? Murgs, ne valsts!
dzeris
d
Nu jā, slikti tas viss, bet - tipiski Latvijai. Ko Latvijā dara jebkurš politbiznesmenis caur viņam piederošo partiju, kad tiek pie varas? Pareizi, sāk veidot dažādas iestādes, aģentūras, utt. "savējo" barošanai un budžeta, vai tas būtu valsts, vai RD budžets, naudas pārpumpēšanai savās un pietuvināto kabatās. Un buldozeris Šlesrs to vienkārši dara ar buldozerisku sparu, nekaunību, un mērogu. Tā ka nekas īpašs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas