Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Solījuma neturēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inga
I
Juta Strīķe pagaidām ir labākā kandidatūra! Savukārt partijas varētu samaksāt sodus par pārkāpumiem iepriekšējo vēlēšanu tēriņos un tikai tad, kad uzrā'ditas kvītis par samaksu, iesaistīties diskusijās par KNAB vadītāja vēlamajām īpašībām.
d'Andris
d
Pavēroju vakar TV Dombura "čatiņu". Tie opozīcijas mēģinājumi strīdēties ar pozīciju par kaut kādiem konkursa noteikumiem vai atlases kritērijiem piešķir izrādei ticamību. Man šķiet, ka opozīcijai ir stingri jānostājas malā un tikai jākomentē pozīcijas darbības. Katra iesaistīšanās debatēs liek vērotājiem domāt, ka IR PAR KO UN AR KO DEBATĒT. Vai tad ir?
bocha
b
Piekrītu. Sudraba ir savā vietā un arī citur vajag tādus vadītājus. Ja vēl salīdzina ar Raiti Černaju, kura vienīgā atklātā problēma bija, ka dienesta Volvo griesti ir par zemiem .... :)
Andrejs
A
Šis valdošās koalīcijas režisētais "KNAB vadītāja tīrības" teātris ir tik riebīgs, ka jau apnicis sekot tā niansēm. Bet laikam taču Latvijā ir pietiekoši daudz antiņu, kuriem tiešām šķiet, ka koalīciju uztrauc nevis problēmas ar pašas pak...ļu, bet sterilitāte KNABā. Manuprāt- KNAB sagraušanu vairs nekas tā nopietni apdraudēt nespēj. Koalīcija ir atguvusies, ļaudīm makaronus uz ausīm sakarinājusi un nu tikai mauks uz priekšu iepriekšējos tempos. Ja mēs, mazie cilvēciņi, lielā skaitā nesāksim pulcēties un izteikt viņiem nepateicības vārdus.
Alo
A
Es jau nesaku, ka Sudrabai jāvada KNAB. Sudraba ir savā vietā. Es saku, ka KNAB, VID utt jāvada cilvēkam ar konkrētu izpratni par konkrētās institūcijas mērķiem un misiju, nevis jākrutjī djēlas...
??
?
Piedodiet, bet Sudraba ir tikai augstas kvalifikācijas grāmatvede, un par to leicina arī virkne Valsts kontroles atzinumu, tas tā kā par maz ,lai vadītu išādu zmeklēšanas iestādi kā KNAB
d'Andris
d
Lai tak Strīķe piesakās! Un tad raudzīsim, kā Godmens kratīies no viņas vaļā :) Zaudēt jau Juta tā neko nevar, jo cits (koalīcijai pareizais) priekšnieks viņu "tik kaitīgu" tik un tā centīsies izēst. Sudraba ir laba valsts kontrolē. Lai tikai viņa nekļūst pārcentīgu un sīkumaina, cenšoties atrast utis pilnīgi visos kažokos. Ir taču lietas, kuras pat visnabadzīgākais nodokļu maksātājs tiem Rīgas kungiem un viņu reģionu darbiniekiem tomēr novēl, kaut saprātīgas sporta spēles :)
Alo
A
Nu piemēram-Sudraba. Cilvēks, kurš saprot sava darba misiju un mērķus un attiecīgi arī darbojas balstoties šajos mērķos un misijā... Pretējs piemērs VID, kur ieliktenis vispār neizprot vina vadītās institūcijas misiju un darbojas kā ierocis dažu rokās... Reāli - VID, KNAB un prokuratūra ir tās institūcijas, kur vajadzētu vadītāju ala Sudraba... un tad jau varētu sākt cerēt uz kkādām zimaiņām virzienā no "krievu biznesa" uz normālu uzņēmējdarbības vidi.
??
?
Kur Latvijā var atrast "politiski neitrālu augstas kvalifikācijas profesionāli" ????? Kā tas iespējams??
dzeris
d
Domāju, kam tas ir jāzin, tas sen jau zina, kas būs nākamais KNAB direktors. Viss pārais tikai fikcija un teātris. Ne pa velti Godmanis ( un, galvenokārt tie, kas Godmaņa domāšanu ievirza "pareizajās sliedēs" ) tā satraukušies, lai J. Striķe nepiedalās konkursā. Ierakstīt noteikumos, ka aizliegts - pietrūka, tomēr, drosmes, toties pie katra izdevīga gadījuma tiek uzsvērts, ka "nav vēlams", jo katram skaidrs, ka Striķe valstij būtu labākais kandidāts, toties sliktākais valdošajai koalīcijai un tiem, kas aiz viņiem stāv. Un ļoti grūti būs ticami paskaidrot, kāpēc Striķe neder. Bet šī te koalīcija jau līdzinās smirdošam tankam, kas iet uz priekšu, sagraudams un notašķīdams ar dubļiem visu, kas stāv tam ceļā, un nerēķinoties ne ar ko, lai tikai varētu īstenot savu sponsoru mērķus . Kā sagrāva un pataisija par anekdoti prezidenta vēlēš. un pašu institūciju, kā pataisīja par savu ieroci cīņai ar konkurentiem un nepaklausīgajiem VID un daudz ko citu, tā centīsies sagraut vai drīzāk neitralizēt arī KNAB. Mērķis viens - "regulējama demokrātija" pēc Krievijas varianta, kur absolūti viss būs pakļauts izpildvarai, un kam pakļata izpildvara, katrs var iedomāties pats.
Andris K.
A
Neko citu jau ari no valdosas bandas nevareja gaidit,viniem tacu KNAB-s ir ka zobu sapes, tikpat nepatikamas un pec iespejas atrak likvidejamas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas