Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Askolds Rodins: Sports, Futbols un Vaškevičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karla
k
Pareizi Tu runā,no vaškevica tāda nešķīstības smaka nāk jau sen.Jau tad,kad viņi publiskā telpā mazgāja savu ekstrā smirdošo vešu-vilkaste,gulbis un šitas lops.Jau sen viņus visus vajadzēja ielikt cietumā.Slakteri,kāpēc Tu nenovāc no Latvijas sejas šo mēslu čupu,neļauj taču viņiem apgānīt Latviju un Tavu labo slavu.
švimpis
š
Tāda sajūta, ka vienam otram nepatīk Latvijas virzība( kaut arī ļoti lēna) uz demokrātisku un tiesisku valsti. Vajadzētu jums pakonsultēties ar nacionālboļševiku Lidermanu, kuram, cik noprotams, doma par Latviju ir radikāli mainījusies, nedaudz pasēžot Krievijas cietumā. Ja tas nepārliecina, tad jums vienkārši jābrauc uz Latīņamerikas valstīm, kur korupcija, beztiesiskums ir ļoti izplatīts, tur jūs labāk jutīsieties.
lunis
l
Diena raksta to ko pasuta Sarosa onkuļa sponsorētā Delna utt. Apriet Tautas partiju - tā tak svēta lieta! Toties Vaškevičam - futbolam sportam vai kā tur viņu sauc jau sen vajadzēja atkāpties no amata, tā pat kā Loskutovam
N
N
Kāds grib iegāzt Vasi? Ja jau viņš tiešām būtu baigi ķēris k-bandistus, bet nekā tāda liela un bieži jau nav! Kas bija skaļākie - gaļa mangaļsalā un cisternu sastāvs? Kur jau tie gadi - kad tas bija? Tad vēl tā pīšanās ar biznesmeņiem, miljonāriem, dārgām mašīnām utt. utml. Man domāt, ka dūmu nav bez uguns...
Futbolists
F
Kvankšķi, rejiet, tāpat neviens neķersies man klāt. Jo zina- tad palaidīšu apgrozībā mapītes, man te par daudziem ir: kam, kad, cik procentu, par ko.
kuka
k
Nevajag jau ari iuzreiz meetaaties ar galiigi nozheelojamiem un paarspiileetiem terminiem kaa "notiesaat pirms laika". DIENA tikai izskaka aizdomas un veelreiz uzskaita sen zinaamos faktus un jautaa kaapeec netiek veiktaa taalaak un padziljinaata izmekleshaana un nopratinaashana. Un it kaa pashi atbildot uz jautajaumu kaapeec tas netiek dariits -tiek piedaavaati dazhi iespeejamaakie ticamaakie varianti, kurus tad arii slimiigaaki, bailiigaaki un vainiigaaki cilveeki uzreiz uztver kaa notiesaashanu ! :)
dzeris - ???, Dambretists
d
Nu taisni par to jau arī iet runa - kāpēc pēc telefona sarunām bar apcietināto gallveno kontrabandas orgnizētāju Oderovu, pēc apcietinātā muitnieka liecībām Vaškevičs nav pat nopratināts, kāds te Dienas izdomājums, kas tad te, kāda Baltkrievija, ka prese nedrīkst apspriest amatpersonu aizdomīgu rīcību. Un tie visi ir reāli fakti, nevis murgi par Sorosu , kas,izskatās, jums gan ietu pie sirds.
???
?
Uz kaadu aizdomu pamata? Dzirdu tikai dienas pieņēmumus...vajag likumus palasīt pie kādiem apstākļiem un kad uzsāk dienesta pārbaudes. Tos neuzsāk uz preses pieņēmumiem un izdomājumiem.
Dambretists
D
Vismaz no presē izskanējušās informācijas var secināt, tad Vaškevičs nav pat nopratināts šajā vai citā lietā par šiem jautājumiem un kur nu vēl iegūti pierādījumi, ka tas runātājs patiešām ir bijis viņš. Tāpēc manuprāt pāragri spriest par viņa tiešu iesaistīšanos un kādā statusā, nevis kā Dienas labākajā garā jau notiesāt pirms laika.
Statoil
S
Roģins jau var atstrādāt benzīna kontrbandistu naudu, bet tāpat neviens nopietns cilvēks viņam un Dienai kopumā jau sen kā vairs netic.
dzeris
d
Ja kādam nav skaidrs - uz tādu aizdomu pamata VID bija jāsāk iekšēja pārbaude un Vaškevičs uz laiku jāatstādina. VID nav privātbodīte, un Vaškevičs nav sētnieks.
skots
s
Bet es vienalga nevaru saprast - kas valsts galvenajam kontrabandas apkarotājam ir runājams gan pa telefonu, gan klātienē ar personu, kura nelegāli ieved Latvijā degvielu lielos apmēros. Pie tam saruna notiek jau tad, kad shēmai jau pieķērušās tiesībsargājošās iestādes. Vai Dambretists un Sviests var sniegt loģisku un pamatotu atbildi uz šo jautājumu?
Sviests
S
...cik atcerios, tad labu laiku atpakaļ tieši diena pielīdzināja iesuku "sports" iesaukai "futbols" un sāka vilkt paralēles. No kurienes dienai telefona sarunas....vēl pirms tiesas? "Ilzīte 2"? ...jā, skatos cilvēkiem no marsa, soros cilts skauž.
Dambretists
D
Un kuri tad kultivē šo aizdomu ēnu bez kādiem pierādītiem faktiem??? Diena, Nekā personīga utt. Man jau liekas, ka te daži ir saostījušies benzīna tvaikus un ļurina iespējamību formā stumjot batonu pensionāru un līdzi nedomājošo ļautiņu ausīs.
Fakts
F
Tas ir ļoti aizkustinoši - vērot Dienas komentētāju rūpes par Tautas partijas reputāciju :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas