Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

ASV izdota RTU pētnieku sarakstīta grāmata

Starptautiskā ASV izdevējkompānija IGI Global, kas specializējas augstas kvalitātes IT jomas pētījumu publicēšanā, izdevusi Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) pētnieku – profesora Jāņa Oša un docentes Ērikas Asniņas – sastādīto grāmatu Modeļvadāma domēna analīze un programmatūras izstrāde: arhitektūra un funkcijas.

Grāmata tapusi divu gadu laikā, un izveidot grāmatu RTU pētniekus aicinājusi izdevniecība IGI Global. Grāmata ir izdota angļu valodā un tiek izplatīta e-tirdzniecības tīklos, tostarp arī Amazon.com.

Grāmata Modeļvadāma domēna analīze un programmatūras izstrāde: arhitektūra un funkcijas parāda, kā efektīvi identificēt reālās pasaules problēmas, kas jāatrisina ar programmatūras palīdzību. Tajā izklāstītas visjaunākās un perspektīvākās programmatūras inženierijas tendences.

Grāmata paredzēta gan profesionāliem programmētājiem, gan informācijas tehnoloģijas studentiem. Balstoties uz grāmatā ievietotajiem materiāliem, RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes doktorantiem eksperimentālā kārtā jau ir novadīti vairāki lekciju kursi un praktiskās nodarbības, kas veltītas modeļvadāmās arhitektūras programmatūras izstrādei, izmantojot toploģisko funkcionēšanas modeli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas