Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ASV kongress aicina Obamu uzturēt ciešas attiecības ar Baltijas valstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak vai
a
ASV zaudēja PUSMILJONU savu karavīru dzīvības, tā kā būtu smieklīgi noliegt ASV atbalstu 2.pasaules karā. Bet uz Vācijas uzbrukumu savai sabiedrotajai - Krievijai (ar ko kopā 1939.gadā karš tika sākts, uzbrūkot Poljai) pasaules mērogā bija cits skatījums. Starp citu, kā izpaudās Kanādas, Austrālijas, Brazīlijas atbalsts baltiešiem 1940.,gadā?
Visulatvijai
V
ASV okupantu valsts - Latvija okupantu kalps!
I.Gr.
I
Obama nav ne socialists ne komunists un vinjam nav arii taada pagaatne. Bet vinjsh domaa sociaali, kaa daudzas Rietumeiropas valstis. Un tas ASV republikaanjiem ir kaa dadzis aciis.
:D
:
Pag, pag - atsvaidziniet atmiņu tautieši - kā izpaudās ASV atbalsts Baltiešiem 1940.,gadā un kā viņi glāba Gruziju vēl pavisam nesen? Viņiem te piektā kolona ir vajadzīga, bet ne jau baigi ko aizstāvēt, ja kas, taisās. Izteiks diplomātisko notu un būs misiju izpildījuši :D
Latviešu nacionālists
L
Paldies! Tagad varam nestrādāt, bet tik vien gavilēt par ASV vēlīgumu!
tā viņš ir
t
Šim sarakstam var pievienot Vienotības darboņus - Āboltiņu, Mūrnieci, Jaunupu, Kantāni, Circeni, Bendrāti, Pabriku, Štokenbergu, un citus no Vienotības zaņķa, ko raksturo varaskāre pāri visam, nenormāla divkosība, pašlabums, maksimāla paštaisnība, nodevība un citu apņirgšana. Tāpat šim sarakstam var pievienot SC darboņus, kas nav ne par matu labāki un pašu impotentāko Latvijas organizāciju Latvijas Banku ar tās impotento pasaku valstībā dzīvojošo virspriesteri Rimašēviču.
Jonis
J
pašiem mums tas būtu jādara, ejot uz vēlēšanām un nebalsojot par zagļu = kangaru partijelēm ZZS, TP, LPP/LC, SCP, SC, PCTVL utt, izmetot viņas vēstures mēslainē ar visiem viņu sponsoroligarhiņiem.
lapsa
l
Paldies visai ASV tautai par to, ka vini palidzeja atjaunot Latvijas neatkaribu. Diemzel vietejie zagli, banditi ka Godmanis, Gailis, Birkavs, Skele, Sleseris, Lenbergs, Naglis, Kehris, Kalvitis, Riekstins, Freiberga, Ulmanis....Naglis, Demakova... un daudzi cit vietejo politsko partiju zagli no LC, TP, ZZS, TB darja visu, lai izlaupitu Latvijas valsti un nabadziba un bezceriba iegrustu latviesu tautu un kas ari viniem ir izdevies. Ir jacer, ka ASV politki naks paliga ari soreiz un atbrivos Latvijas valsti, latviesu tautu no siem vietejiem zagliem, tiraniem, banditiem, kuri jau saimnieko 20, gadu garuma.
Aha
A
Amīši malači! Nav tādi šķidri ķīseļi kā drebelīgie eiropieši.
replika
r
Vai ievērojāt, ka atbalsta abas partijas - abas reķinās un cer uz baltiešu izcelsmes ASV pilsoņu balsīm vēlēšanās. Tur katra balss ir svarīga - ja visi baltieši nobalsotu tikai par vienu no partijām, esmu drošs, ka tā vinnētu. Paldies amerikāņiem par atbalstu!
Ministry of Truth
M
Obamam ir sociālista - komunista pagātne. Viņam ir citas problēmas. Piemēram, sameklēt pēc vēlēšanām pēkšņi pazudušo lozungu "Hope", uz kura pamata viņu vispār izvēlējās.
ha,ha, hāāā
h
Nu būs mūsējiem atkal jācenšas līst d...bez ziepēm...paslavēja, taču, pamuļķus! Būtu labāk naudu iedevuši, lai badā neapsprāgst.
Lidija
L
Lieliski, paldies Amerikas latviešu Apvienībai. Beidzot Obama varbūt ieraudzīs arī Austrumeiropu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas