Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

ASV vēstniecība papildina tūristiem bīstamo izklaides vietu sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kace
K
Kāds filmas pārskatījies. :)
chingacguks
c
Vai tiešām pie melnā prezidenta ASV vairs neprot aizstāvēt savus pilsoņus? Pērkamā Latvija nav Grenāda - pietiktu ar vienu desantnieku vadu.
Terorists
T
Bet ja gribēs ieviest kārtību tad kur policis par brīvu dabūs švirli ieraut.Kā ies tā ar mietu par muguru un vēl papīru uzrakstīs.Un tad siltā vietiņa tu-tū.
Dajoš cūku gripas tēmu -
D
tad lasīšu jūsu avīzi.
Dārznieks
D
Katrā ziņā Valsts un Rīgas kārtibās sargātāju amatpersonām lielāku apkaunojumu , kā citas valsts iniciatīvu mēģinot ieviest kārtību viesu apkalpošanā , izdomāt būtu grūti. Bet ar to kaunu jau ir kā ar bitēm ...
aha
a
Latvijā uz vietas jau neviens tādus sarakstus neveido un nav šaubu, ka patiesība vien ir amerikāņu pusē, būtu lieliski un nekas nebūtu pretim, ja amerikāņi ne tikai izveidotu šo krūmu kantoru sarakstu, bet arī izsvēpētu šos noziedzības perēkļus. Patīkami būtu noraudzīties, kā puikas melniem hammeriem, FBI zīmēm aplipuši sveidītu un vāļātu te vietējos krimihnaļšikus pa labi- un kreisi. Un ja vēl visapkārt dīktu helikopteri-tad vispār būtu super. USA - BRAVO! Mēs ar Jums!
@
@
VID darbība ir saprotama. Mafija jau nav mazais uzņēmējs.
Murgs
M
visa Vecrīga ir pusbandītu un bandītu rokās. Esmu pārsteigts par policijas bezdarbību. Vai tiešām te vēl ir kā Čikāgā 20. gados, kad mafija iebaroja policiju, lai sēž mierīgi.
Человек
Ч
Neredzu problēmu amerikāņiem prasīt maksāt 100x lielāku rēķinu, nav ko viņiem vispār te līst ja ar mums nerunā latkrieviski. Austrumiem jāturās kop, kā vienam blokam!
gm
g
Nav pamata smaidiit paar VID vai varas iestaazhu ilgstosho bezdarbiibu un shkjietamo kuutrumu. Tas liecina, ka pashu Riigas centru kontrolee mafija un tai, aciimredzot, ir cieshi sakari ar varas iestaadeem un VID.
Человек
Ч
"Nu jā, izņemot roxy par citiem nemaz nebiju dzirdējis!!! Tūristiem mācība vienmēr pajautāt kādam vietējam, kas izskatās saprātīgs, uz kuru vietu ieteiktu iet!" - Вот этим вы и отличаетесь от американцев. У вас принцип действий, договориться, засхемарить и поделить, построить свой "бизнес" на личных отношениях; а у тех главное все-таки закон и следование закону, который для всех один.
Tā nu tas ir...
T
Labi ka ir Amerikas vēstniecība,mūsu policija jau neko nevar atklāt.
ZBL
Z
Uz pabu iesi apšmauks, uz krodziņu piekaus, bet ja uz kabaku dosies, galvu noraus.
slāpst
s
Lord ir tagad pārvērties par Royal Pub, vai tamlīdzīgi.
diskobumba
d
Nu jā, izņemot roxy par citiem nemaz nebiju dzirdējis!!! Tūristiem mācība vienmēr pajautāt kādam vietējam, kas izskatās saprātīgs, uz kuru vietu ieteiktu iet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas