Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ata Kronvalda fonds skolotājiem prēmijā samaksā vien 20 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
teatris
t
Ja, jaaaa skolotajam jastradaa tikai sirdij, bet uznemumu valdees ar varu iespiez rokas tukstosus, citadi nabadziniem tacu riebj vinu darba vietas. Izbeidziet so demagogiju!
ha..ha
h
..Danusevičš fonda ''spicē''??? ..vairs nav jautājumu!!!!!!!!!!! ..varēja tie ''rokas kratītāji'' ..vismaz tik noziedot..lai cienījamajai skolotājai ..autobusa biļetei sanāktu..bet kur nu tādu šiku gaidīt...nožēlojami!!! Visu cieņu SKOLOTĀJAI!!!!!!!!!!
ivo
i
debīlums
system
s
Pārējā nauda aizgāja Koķei ekskursijā uz olimpiskajām spēlēm un rīta masāžām pirms fotosesijām.
ōmiš
ō
Ata Kronvalda prēmija ir prestiža atzinība un goda zīme skolotāju darbam, nevis materiāls atbalsts- tieši tā. Tāpēc varbūt nevajag apbalvot ar naudu to, ko naudā nevar novērtēt. Vai labs skolotājs , kas iegulda savos audzēkņos sirdi un dvēseli, to dara prēmijas dēļ? Apbalvojuma dēļ? Nē- savas pārliecibas dēļ. Kad mums sāk maksāt par pārliecību, par entuziasmu- tas nonivelē ideju.
as
a
nu, tas taču Henrihs...
Petarde
P
Ja kautkādu pasākumu organizē Henrihs D., tad nebūtu slikti pārbaudīt, cik daudz naudiņas bija tumbočkā, kurš to tur ielika un kurš paņēma... Bet latviešu tautiņai jau ir patīkami, ka viņu cērpj. Danusēvich ir tiešām talantīgs cērpējs un demagogs. Soreiz tas pat noticis valsts prezdenta paspārnē. Varbūt V. Zatlera kungs aizdos danusēvičam pietrūkstošos lidzekļus....????
Katrs var protestet!
K
Ja katrs protestetu sakot jau ar savu darba vietu, pasakot acis patiesibu, tad lietas Latvijaa saktu iet pareizajaa virzienaa. Sini gadijumaa, atverot aploksni un ieraugot 20 l, skolotajiem vajadzeja piecelties un pateikt, ka sadu nozelojamu darba novertejumu, vini nepienems. Un izdarit to prezidenta un visas parejas svitas klatbutnee. Nevis vargi smaidit pienemot sos grasus un telojot, ka viss kartibaa. Teiksim tacu vienreiz patiesibu atklati!
Hahahhahhahaaha!
H
ATA KRONVALDA BALVA Ata Kronvalda balva ir nodibināta 1988. gadā. Balvu piešķir katru gadu skolotājiem, zinātniekiem, speciālistiem, pedagogiem un studentiem par ievērojamu ieguldījumu talantīgāko skolēnu apzināšanā un izglītošanā, skolēnu zinātniski pētnieciskās darbības organizēšanā un vadīšanā Darba novertejums - 20 ls!
letiņš
l
Atkal žīds par balvu dalītāju. Kāda pašam alga?
jet
j
Varbūt nevajag pārspīlēt.
purveklis
p
Tas taču dabiski! Veiksmīgiem komersantiem lai dabūtu balvu -labākais tirgotājs- arī jāmaksā paprāva summa par spīdīgu statueti.
!
!
piekrītu Donnai, fonds slikti strādāja.un tam nav nekāds sakars ar krīzi.
žanis
ž
Par tādu naudu mērot ceļu no Jēkabpils uz Rīgu, jāpiemaksā lai saņemtu šo augsto apbalvojumu
meitene
m
Tas nu ir izsmiekls! Nirgasanas par skolotajiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas