Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Atbrīvotajam komandierim Pavlovičam šogad piemēroti divi disciplinārsodi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mammaDaba
m
mjā, sen ne par vienu tik cītīgi nav rakstīts.... Prātā palicis, ka Pavlovičs gadu mācījās ASV - interesanti, cik sen bija kā pārbraucis, kad dabūja disciplinārsodu par jūrnieku izlaidību ar azartspēlēm? un ja arī būtu uz vietas - nelaistu pieaugušus cilvēkus brīvsolī? Protams, protams: par katru jūrnieka pārkāpumu, vēl jo vairāk dubultslepkavību, atbild Jūras spēku komandieris personīgi. Roka uz pulsa jātur nemitīgi un arvien jānodrošina morālā stāja visam personālsastāvam. :)
hm
h
«Piedāvājums Airim Rikveilim kļūt par mana biroja vadītāju ir profesionāls. Airis Rikveilis ir saistīts ar aizsardzības nozari kopš 1993. gada, viņam ir liela pieredze darbā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un ir arī atbilstoša izglītība. Esmu pārliecināts, ka darbs birojā tiks organizēts efektīvi un augstā profesionālā līmenī,» norādīja Lieģis. :)))
NBS
N
Adresēts A.R un citiem Graudiņiem: LIKUMS "Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem" : 7. pants. Nepublicējamā informācija "Aizliegts publicēt informāciju, kura aizskar fizisko un juridisko personu godu un cieņu un ceļ tam neslavu." KRIMINāLLIKUMS: 158.pants. Goda aizskaršana un neslavas celšana masu saziņas līdzeklī Par tīšu goda aizskaršanu vai neslavas celšanu masu saziņas līdzeklī — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz trīsdesmit minimālajām mēnešalgām.
zvirbulēnam
z
vazaņķojamies?
karavīrs
k
karavīram uzliktais disciplinārsods pieļauj sodīšanu arī krimināli, pie kam arī civilprasību var uzturēt.
hm
h
Droši vien bez kāda A.R. un Co neizpalika gan. :)
juks
j
Nesaprotu, kas otiek. Ar ko Pavlovičs ir izpelnījies tādu naidu un pats galvenais, kas to dara(A.R., V.D., H.Č.vai kāds cits) ?
nu
n
Cik es saprotu, divas reizes par vienu un to pašu pārkāpumu sodīt nevar. Spriežot pēc teksta šis kungs jau saņēma sodu par kugu iepirkumu 20 augustā. Par ko tad viņš bija sodīts ar atlaišanu? Vai nu ministrijai pieklibo disciplināratbildības izvērtešana, vai nu ar PR lietām pavisam švaki.
eh
e
Tas jau izskatās pēc histērijas, gandrīz katru dienu rakstīt vienu un to pašu par vienu un to pašu cilvēku... kāpēc tā cenšamies?
zvirbulēns
z
Un tagad viņu liks cietumā, būs sistēmas upuris :((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas