Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Atceļ spriedumu par atteikšanos Talsu traģēdijā cietušajiem izmaksāt 400 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
humors un satiira
h
Un ja nelaistu tos beernus grozaa, tad noteikti atrastos kaads kas iesuudzeetu amatpersonas tiesaa par to ka nodariija kaiteejumu nabaga beerninjiem, nelaujot vinjiem pavizinaaties.
humors un satiira
h
Es nestaigaasu naktii pa nedrosaam vietaam un iegaadaasos kabatas bateriju. Tas ir aatraak un leetaak nekaa tisaaties ar nama apsaimniekotaaju, ka sis kaapnees nebija nomainiijis izdegusu spuldziiti un es taapeec nevareeju traapiit atsleegu durviis. Sargies pats un Dievs tevi sargaas.
humors un satiira
h
Neesmu antiamerikaanis, bet ar sitaam tiesaam jenkiji brauc auzaas. Katram pieaugusam cilveekam ir bez teiksanas jaazina, ka kafija ir karsta, pirkstus rozetee baazt nevajag, bet leeciens no jumta var beigties letaali.
foxa
f
13 gadi pagājuši
darta
d
Protams, ka taisnība ir abām pusēm, bet - lielākā Latvijas valsts traģēdija ir tā, ka cilvēki, kas valsti vai kādu nozari vada, nenes ne mazāko aptbildību par to, ko dara vai arī nedera - tiem viss ir pie kājas, galvenais, ka kabatās rublis un bikses sausas.... Lielākie piemēri, protams, M.Gailis, V.Birkavs, A.Kalvītis, A.Slakeris, I.Godmanis, A. Šķēle, A. Šlesers, N.Ušakovs utt....
Lasītāja
L
Tika jau vienreiz saņemta iespaidīga summa! Bet apetīte rodas ēdot!
Jautājums
J
Un cik cilvēki nesaņems glābēju palīdzību, jo nauda būs izmaksāta kompensācijās un trūks darbam nākamajā gadā?
...
.
Pasi vainigi,neviens ar varu nelika kapt tani kaste.Pasi redzeja kas notiek,bet vienalga...Latviesu stulbums.
!
!
Tavs stasts par "laime naudu nenesis" ir nevieta. Neviens neskaita naudu. Bet kompensaciju, ko pieprasa ASV un citviet par daudz mazakiem parkapumiem - un bargu -, izmanto ka instumentu, lai motivetu patiesam domat par drosibu. Un ielus sodus piespriez. Liebeck v. McDonald's Restaurants,[1] also known as the "McDonald's coffee case and the hot coffee lawsuit is a 1994 product liability lawsuit that became a flashpoint in the debate in the U.S. over tort reform after a jury awarded $2.86 million to a woman who burned herself with hot coffee she purchased from fast food restaurant McDonald's. The trial judge reduced the total award to $640,000, and the parties settled for a confidential amount before an appeal was decided. Ka Tu skaidrosi to, ka LR darba vietas ik gadu smagas traumas gust vai dzivibu zaude parak daudz darbinieku? Tas ir tas pats - nav neviena, kas atbildetu par drosibu un kartibu, un apmacibu. Ja nedrosas vietas neliks zogus un avarijas apgaismojumu, ko Tu vainosi? Atkal sevi? Nemetajies ta ar vardiem par naudu un cilvekiem. Amatpersonai ir LIELAKA un LIELA atbildiba. Ir tads juridisks jedziens ka delikts un tada lieta ka rupja nolaidiba. Par to soda to, kas ir radijis iespeju. Tatad, seit dienestu.
Aina
A
Mīļie vecāki,kur bijāt Jūs,kad neredzējāt iespējamo risku?Tagad prasiet valstij,kur liksiet tos tūkstošus?Tas neko labu nedos,tā nauda jums laimi nenesīs
!
!
Pogainajiem pa to laiku ir pieskirti ordeni. Cilvekam no malas ir jaievero piesardziba, bet nav jaatbild par tehniku vai japarzina tas specifikacijas - kravnesiba.
Dīzels
D
Pilnībā piekrītu. Piebildīšu tik kad vecāki 50% arī paši vainīgi kur tad skatījās.
......
.
cik liels marazms bija šī Talsu traģēdija, tikpat liels marazms ir cenšanās piedzīt 350 000 latu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas