Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Atpakaļ laivā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Kādā sakarībā tagad jālasa par Kučinski? Vai Tautas partija Sestdienā ir nopirkusi reklāmas laukumus? Vai kādai citai partijai šis izdevums ir pievērsis tik lielu uzmanību pēdējā laikā? Vispirms raksts par Šķēli, tagad Kučinski... Protams, "jauki", ka šādā cilvēciskā "gaismā" ...
Kaspars Gasūns
K
"Kalvīša domubiedrs"?! :D Un kādu domas skolu Kalvītis pārstāv? Par ko viņš vispār domā (-āja)? Līdz šim viņš sevi ir pieteicis tikai kā spožs makroekonomikas analfabēts un plaši pazīstams biblisko sižetu nepārzinātājs.
suteners
s
Avīzes žēl
tikumibas policija
t
Ai, ai. Kas gan uzkāpis uz Tavas varžacs? Kučinskis? Diena? Varbūt vienkārši esi neveiksminieks pēc definīcijas? Aizej pie psihoterapeita, citādi līdz vēlēšanām saies sviestā veselība. Sūtīsi desmit komentus viena vietā un iemetīsi urnā nepareizo sarakstu. Ar meitenēm ar Tev laikam problēmas? Un paskaties spogulī, tur ieraudzīsi vismaz vienu, kam šādu vai tādu iemeslu dēļ MK gaitas interesē:)
suteners
s
Domāju, ka Māris kUčinskis ir tik godājama un interesanta personība, kas pelnījusi rakstu arī Times... ... .. .. .. . ..Ļoto ļoti ļtio ļoti ļoti ļoti ļoti interesants raksts bez pērkamības sajūtas cirkšņu apvidū...
suteners
s
A pašiem kauns nav par tik klaju reklāmu Aukas - dullās Daukas!!!!!!!
suteners
s
Reali aktuala lieta... Parādiet vienu cilveku, kam interesē Māra Kučiņa personība un gaitas... parādiet.... pērkamā meitene zeltene... - nāk prātā BB brokastu džingls Vai tas kādu intresē, vai tas aknas ietekmē... Ak izrādījies, ka visu laiku nebijām pamanījuši goda vīru... Piesmej māti piesmej dienu iebāž spundi caurumā
suteners
s
Ak redz kam diena ir pārdota!
Bijusais_dienas_cienitajs
B
Nenopriecāties, kā nerātnā dienas mēlīte slīd pa oranžo dibentiņu... jauki slīd, patīkami kņudina
Terorists
T
Nu par to komentāru rakstīšanu tas jau vairāk attiecas uz jums,bet man šo kungu ir nācies redzēt darbībā kā Valmieras bosu,un neko dižu jau gan viņa darbībā nemaniju. Tā kā sēžat vien pati internetā un komentājat,bet šī kunga politiskās aizkulises lai nu paliek pie manis,bet jūsu uzdevums ir apjūsmot šlipsi un teikt cik tā skaista un par viņu balsot.
>Meitene » Terorists 14:09
&
Jūs pa to laiku sēžat internetā un komentējat rakstus par viņu :) ________ nelieto šo tik bieži, var rasties vēlme, izbīdīt kucinskus un tp darītājus uz durvju pusi, turklāt izbīdīšana var būt briesmīgi sāpīga, ja ar zābaku trāpa pa olām sk. pat mazam ezim, ka kucinskim bija jāatpūšas un jāpaiet malā, lai nekaitinātu tautu.. sarkanās lupatas nu ir nomestas, nāk toreadori - šķēle, kucinski, kas tur vēl jums sēž aizkrāsne nu .. tp-isti, velciet laukā savu sarakstu... apspļaudīsim .. :)
>nju
&
nuuuuu.. jau... kuchinskis un nemelo... -:)))))))
Meitene
M
Varētu jau atbildēt pēc būtības, bet nav jēgas un pārāk piņķerīgi un detalizēti jāstāsta. Teikšu tikai tā - Kučinskis ar izcilu taktiku krīzes situācijā, kad šķietami zaudēja savu ietekmi, pēc dažiem mēnešiem tomēr ir atgriezies pie kloķiem. Jūs pa to laiku sēžat internetā un komentējat rakstus par viņu :)
Terorists
T
Domāja daudzus soļus uz priekšu un izlidoja no frakcijas vadītāja amata un nu vēl vainīgs kad TP ir koalīcijā JL. Tiešām lielas analīzes spējas un talantīga politiķa etalons.
Meitene
M
Jūs īsti nezināt, ko runājat. Ja TP kaut ko spēj noorganizēt aizkulišu sarunās ar citām partijām (Jūs to dēvējat par intrigām un partiju aizkulišu spēlēm - lai nu tā būtu), tad tieši pateicoties Kučinskim. Viņš pazīst cilvēku psiholoģiju, viņam uzticas, viņam ir lieliska intuīcija un politikas analīzes spējas, viņš zina vairākus soļus uz priekšu. Neskati vīru no cepures ir teiciens tieši par tādiem, kā Kučinskis :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas