Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Augošā Krievijas interneta portālu ziņu plūsma mudina igauņus veidot ziņas angļu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arī padomju cilvēks
A
Piekrītu biedriem Bērziņam un Ligeram, nav ko te ar nekādām angļu valodām aizrauties. mums vajag kopt krievisko vidi un, kā saka biedrs Urbanovičs, attītīt mūsu lielo priekšrocību (lielā krieviski runājošā kopiene).
borcinsh
b
"..... cilvēki, kuri runā angliski, bet neuzturas Latvijā, neinteresējas par Latvijā notiekošo tik ļoti, lai regulāri lietotu šādu mediju." ------- ...nu protams ! Jums kungs, sezhot Riigaa..., "loti ir zinams" ko es lasu .... regulari lasu latv.avizes ( paldies vel vaacieshiem - tulit varu to pashu latvieshu lapu uzstadit - vaaciski )... Stradat vajag, "milajs", nevis prasit : lasu es, vai ne. Jums alga sen jau ir LVL, bet turpinajiet stradat kaa padomju savieniibaa....
Sniper'sEye
S
Krievu kanālos var atrast arī labas lietas: parādās/izspiežas/tiek izspiestas arī labas dok-kino-video programmas par reālo vēsturi: gan padarmiju, padzinātni, kompartijas reālo vēsturi utml., arī labus ķinīšus, pat labus seriālus var atrast: gan Rogožikina Kukuška, gan Likvidācija ar visām 14. sērijām un tekstiem un starprindu vēstījumiem...
Amba
A
Latvijas idioti vienmer atradis kadu iemeslu, lai neko nedaritu un tikai sanemtu lielu algu. Ir tacu skaidris, ka sen Latvija ir vajadzigs zinu dienests anglu un vacu valoda, protams, ne francu valoda ka izrunajas aprobezotais Kots. Ja bus zinas anglu, vacu valodas tas palidzes Latvijas iedzivotajiem apgut svesvalodas, ipasi jua berniem, kuri no bernivas klausisies un skatisies sos raidijumus.
kāmis
k
tin .ūdu kādā papīrā gribi, konfekte nesanāks. varbūt vispirms nenāktu par skādi sākt veidot kvalitatīvas Latvijas ziņas latviešu valodā, tad varētu piedomāt pie citām, sevišķi , jau krievu.
Человек
Ч
Надо сделать такой портал, чтобы деньги на него "распилить", то есть украсть, как с "Замком света", "Южным мостом" и прочими проектами.
zaļais
z
Tā kā Ligera supermenedžeriālā izpratne ir, ka lietotājiem interesē vienīgi p.or.no saturs, tad šis mēdiju "eksperts" varētu diskrēti doties uz kabīni.
Bezdievis
B
Piezīme vietā! Tikai vaina droši vien ir ka The Baltic Times pieder kādiem nezināmiem privātajiem. Bet, ja gribas ko uzlabot, tad jau būtu labi, ja visas trīs Baltijas valstis samestos kopā + piesaistītu to pašu The Baltic Times un uztaisītu daudz piesātinātāku, interesantāku un atraktīvāku projektu.
jet
j
Skumji, jā! Bet realitāte ir tāda, ka kaut tas pats LNT ne jau sava prieka pēc raida stulbos Krievijas krimiķus. Tātad tiem ir noiets vietējā tirgū. Un, vai par to būtu jābrīnas, ja mums ir tik daudz krievu? Cits jautājums, vai mums nacionālismu un rietumu virzienu būtu jākultuvē tādā veidā, ka mākslīgi jāvirza mēdiju tirgus citā virzienā. "!" jau norādīja - nepatīk, neskaties. Es arī par TV esmu aizmirsis. Dzīvojos tikai internetā un lienu tur, kur man patīk.
Baisi
B
Šobrīd nav tik lielas angliski lasošas un par Latviju ieinteresētas auditorijas, lai to varētu finansēt. -------------------------------------- Kā tad ar laikrakstu The Baltic Times, kas iznāk tepat Latvijā? Tāda aprobežotība tik tiešām veicinās, ka atpaliksim no Igaunijas par vismaz 50 gadiem.
Sniper'sEye
S
Info konkurence stapvalstu attiecībās ir valsts aizsardzības forma: līdzekļi jāmeklē un jāparedz valsts aizsardzībai paredzētajos līdzekļos.
!
!
Šobrīd nav tik lielas angliski lasošas un par Latviju ieinteresētas auditorijas, lai to varētu finansēt. Cits jautājums, ka sabiedriskā televīzija un radio saņem finansējumu, lai veidotu izglītības, kultūras raidījumus, un šim mērķim spēcīgs interneta portāls jau sen bija vajadzīgs kā ēst. Tas ir arī valsts tēla jautājums,» uzskata portāla Delfi galvenais redaktors Ingus Bērziņš. --- Sim viedoklim ir gruti piekrist. 1) Anglu valoda lasa visa Rietumu pasaule. 2) Sakot, ka nav auditorijas, Ingus Berzins drizak pasaka, ka vinam nav cilveku, kas prastu pareizi un saistosi angliski kaut ko uzrakstit. Ar Leta vai BNS zinu parpublicesanu seit nepietiks. Vajadzes ko atraktivu. 3) Ja tiesam arzemniekiem par Latviju ir tik maza interese, ka tie pirms turisma vai lietiska brauciena pat NEKO par so valsti negrib izlasit, tad tas man liek apsaubit visus skalos vardus par turismu ka perspektivu jomu. Diemzel Riga Live lapa arvien liek ceret uz ko labaku, tai skaita no valodu un satura izklasta viedokla.
!
!
Neskatos Krievijas serialus un nelasu vinu zinas. Vienkarsi nejutu nepieciesamibu pec sadas informacijas. Neuzturos vinu informacijas telpa. Neko nejutos zaudejis. Ja uznak velme, ir klasika.
Kirbis
K
Ne viss ir mērams naudā. Diemžel. Un nonākšana Krievijas interneta telpas paakļaautība noptiek neāprtraukti, aizvien pieaugoša intensitātē. Nu paskatiet kaut vai Latvijā redzamo TV kanālu programmas - lauvas tiesa ir Krievijā tapušās filmas un humora festivālu ieraksti.... Par to, ka krieviski runājošo personu teiktais netiek subtitrēts pat runāt negribas.... A mēs tik visu šo gribas mērīt latos... Skumji...
ppp
p
Manuprāt, tas nevarētu maksāt nenormāli dārgi. Domāju , ka ne dārgāk par pašreizējo LI un kādu lieku ĀM struktūrvienību. Toties ar lielāku atdevi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas