Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Augulis mudina pārdot airBaltic, citādi jārēķinās ar 90 mlj. latu ieguldījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
soreiz ir vienalga kas ir par un kas ir pret. Skaidrs ir ka AIRBALTIC nepartaukti nes zaudejumus valstij un tadi bus nakotne. 1 miljons latu Slesera rigas acs reklamai, jaunas lidmasinas ko perk par nodoklu maksataju naudu, runa ka 18 miljonu zaudejumu AIRBALTIC strada, valsts so melno caurumu kur gazas ara valstsnauda ilgak nevar pavilkt. JAUTAJUMS IR PAR CENU, VAI VISMAZ DABUS VALSTS ATPAKAL NAUDU PAR JAUNAJAM LIDMASINAM ko valsts nopirka prieks AIRBALTIC.
:)
:
Vai Lembis un Co grib pirkt?
Skumji
S
Pajautām Augulim kas tas tāds par ziņojumu un kāpēc tieši 90 miljoni jau nu gan NP nevarēja iedomāties...
G
G
Nu tad beidzot pārdodiet kopā ar Fliku un Šleseru komplektā.
ziltnis
z
Man tāda sajūta, ka neviens no ministriem nav tik ļoti aizstāvējis oligarhus, TP un savas intereses kā Augulis.Tikai ne tautas intereses, kaut arī tauta maksā šim cilvēkam algu.Laiks doties atpakaļ uz savu miestu.
Gudrs
G
Speciāli palaiž baumas par Airbaltic bankrotu, lai šai aizsegā varētu izandelēt vienu no lielākajiem valsts uzņēmumiem. Tas ir n oziegums? Ja Saeimai izteikta neuzticība, tas nožīmē, ka neuzticība izteikta arī Saeimas izveidotajai valdībai un tai sava noziedzīgā darbība jāaptur!
Ance
A
Labs, paldies:) Hūtainam rabīnam no Ventspils totāls aplauziens, murgo par sorosu, bet pašam purns spalvās:)))))) Man jau likās, ka visa tā sorosiāde ir kaut kas no -ķeriet zagli- sērijas:))))
auguļaugonis
a
štrunts par air baltic,galvenais shēmotāju jautājums, kā atgriezt krājbankas antošam ieguldīto naudiņu un pašiem ko nopelnīt....jāpiesaka maksātnespēja un tad redzēs,kas un kā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SQ
S
Nu ko? Tā teikt e-deserts...
ak vai
a
Pats Augulis grasās Air Baltic pārdot Sorosam (kuram Hainan Airlines piederot aptuveni piektā daļa?). Nez, kas par to Aivaram sakāms? ;)
tiesa
t
Gerhardam ari
tiesa
t
Flikam par sito bus jaatbild! Un pec pilnas programmas! Kopaa ar valdeniesiem, kas atlava zimola nozagsanu.
nu ko
n
Shema iedarbinata!
nazis
n
Vecumvecaa oligarhu sheema - nolaist liidz bankrotam un tad par kapeikaam iebaazt kabataa. Shoreiz, ceru, ka neizies shitas joks cauri, bet par pelnosha valsts uznjeemuma nolaishanu uz grunti cietumaa ies ne tikai Augulis, Shlesers, bet arii Fliks.
Ance
A
Aizmirsi gerhardu, jo bez viņa atbalsta viss nebūtu tik tālu aizgājis!
  • 3
  • 1
zu
z
Latvijai vajadzeja no SAS nopirkt pilnigi visas akciju daljas,kad to vareja izdarit. Cik bija ta cena toreiz? 45 milijoni? Latvijas oligarhi atkal kaut ko pa vidu sashemoja,un finala Latvijas valsts ar saviem neskaitamajiem milijonu ieguldijumiem Air Baltic ir atstata muljka loma un visdrizak ar baknrotejushu lidsabiedribu. Kursh tadu vispar pirks? Vai Parexu shobrid ir iespejams pardot,lai atgutu visus milijardus,ko Latvijas valsts tur ir ieguldijusi?Nav iespejams. Ta ir klasiska Latvijas oligarhu recepte-izvazat ipashumu,bankrotet uznjemumu un pec tam par kapekam pardot,it ka arzemju uznjemejiem.Bet isteniba noperk pashmaju balelinji(uz pusi ar krievu korishiem)-caur ofshora kompanijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas