Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Avīze: KNAB uzmanības lokā arī Meierovica biedrība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Ko te ļurini, visi orgāni pakļauti Vienotībai, kāpēc tad Vienotība tā kavē šo procesu? Izskatās, ka Vienotība vai nu nejēdz kā tikt galā vai arī piesedz tēpešņikus? Kāda sū tad šāda Valdība vajadzīga?
to Lellei
t
Vispirms lai nokārto lietas nu jau ar 4-u gadu bārdu ar TP un LPP/LC.Bet šī jaunā ziņa ,kur nekas vēl nav noticis,ir jāuzpūš lai aizmirstu tos miljonus,ko notrallināja (AŠ)2 pirms 9.Saeimas.Lelle,re kā kristāltīrais Ēķis izrēķinājis (AŠ)2 piepalīdzēt tieši līdz 5-jam datumam.Augstas raudzes nelieši zina ko un kā darīt,ko saki?
volk tambovskij
v
ko te ļurina , teepisti nav atdevuši miljonu veel no iepriekšeejaam veeleešanaam !!!
ooo
o
Ceru, ka Vilnītim pietiks spēka cīnīties ar šīem VIRSvienlīdzīgajiem.
>>SĒ lietussargs
&
Byrtnīciņas atdeva prokuratūra nevajag jaukt arKNAB.
SĒ lietussargs..
S
No malas skatoties, politiski daudz angažētāks bija tieši Loskutova un Strīķes KNAB (Rēzeknes burtnīcas ar JL "melno kasi" taču tika atdotas pašam vainīgajam atpakaļ, vai ne tā?). Toties tas ļāva Loskutovam bruģēt ceļu uz politisko karjeru. .
karamele
k
Ļoti pareizi! Ja grib būt elerts, čigāns pie spices, tad, lai to dara godīgi, bābas grib taisīt politiku, sunim jāsmejas. Kāpēc nesaucas tā viņu biedrība Ēlertes biedrība vai Čigāņes biedrība?
Lelle
L
Un viss ir ļoooti vienkārši... Vienotības triumfs 09:24 Redz kur viss tas suns aprakts!!! Vienotības gājienus nedrīkst izmeklēt , tāpēc priekšnieks slikts! Vienotības triumfs! Korupcijas apkarotāju redzeslokā ir arī Meierovica biedrība, Neatkarīgai apstiprināja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) preses pārstāvis Andris Vitenburgs. Tiekot izvērtēta informācija par kustības finansējuma avotiem un darbības mērķiem. Pagaidām jautājumi biedrībai neesot uzdoti, jo priekšsvēlēšanu aģitācijas periods iestāsies 5.jūnijā, viņš norādīja. Trešo personu aktivitātes KNAB sāk vērtēt 120 dienas pirms vēlēšanām.
Boldrix
B
Ja Vilnītis un viņa podotie nebūs aizņemti karojot ar padotajiem, tad varbūt arī savlaicīgi tiks pārtraukta kāda reklāmas kampaņa, bet kā zināms LPP/LC un TP pagājušajās Saeimas vēlēšanās pārtērētās summas vēl jo projām nav pierādītas visās iespējamās instancēs kā nelikumīgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas