Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Avīze: Urbanoviča vietā parakstās viltvārdis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Tev nauda pilna kabata ,cik gara rinda stāvēja uz Latvijas
Ivanuska
I
J. Urbanoviscs ir Latvijas melnais traips, kurs butu janomazga no Latvijas valsts teritorijas. Vai tiesam komjaunietis Riekstins nespej palidzet saviem idejas braliem? Nu kaut vai tik daudz, ka piepalidzetu Urbanovicam atbrivoties no Latvijas pilsonibas, lai sis smerdelis varetu brivi doties uz Krieviju, savu sapnu, laimes zemi.
pamela
p
JOŅ,tu nu gan fleitē !Jūsu partijas programmā ir tas ierakstīts un VISI !!!tavas krievu / tieši krievu,jo es nošautos,ja pieļautu,ka esi letiņš / partijas tovarisči par to tikai murgo.Izlasi pēdejo interviju LA ar "maigo"lielkrievu šovinistu PIMENOVU.Par KO tad TU un SC cīnaties?Un vai jūsu darbi nepierāda TAGAD RD ,ka tikai tas ir jūsu mērķis - pārvērst Latviju par Krievijas guberņu.TIESĀ TU SNIEGSI??SNIEDZ!Jo tu pat nevari iedomāties KUR un KO esi muldēji ,komsomoļec !!Draugaļai džips vēl ripo?Pābaudi bremzes!! TAVA ideja pārvērst LATGALI par DOSETIJU? KUR Vtādu mūli var nobarot tavā vecumā,"tautas kalp"? Tu Latvijai esi lielāks ļaunums kā VOSS un PELŠE kopā ņemot,JO tie par ideju , TU -- kā šalava - par naudu !!
!
!
Apskatieties šitā te reakciju uz Putina izteikumiem, mājieniem, uz Krievijas agresiju pret Gruziju. Google vai Delfi meklētājs nemelos. Tā arī ir tā atbilde. Ko iepriekš darījis un paudis, to turpina. Naivie!
Terorists
T
Nabaga vadošie politikāņi!!!Četrus gadus par viņiem neviens neliekas ne zinot,bet kā nāk vēlēšanas tā aktivizējas ļaunie spēki un tik funktierē kā šiem nabadziņiem izdarīt kādu riebeklību.Tagad tik jāgaida nākamie ,,nabadziņi" kuriem ļaunie spēki gribēs atriebties,palikt zem pakaļas šaitana mašīnu,draudēs utt. Jā kā tik katrs negrib celt savus paplukušos un neizteiksmīgos reitingus un kādēļ tad nenosspēlēt arī uz ciešanu un līdzjūtības stīgām,jo lai tiktu atpakaļ pie sile visi līdzekļi labi.
nav Urbanovičs
n
vispārzināma politiķu taktika uzmanības papildu pievēršanai, paši palaiž presē "pīli", pec tam visu noliedz..
KLM
K
Nav vārdam vietas, tas ir viltojums - Urbanovičs visu mūžu cīnījies par okupācijas seku likvidēšanu, par civīlokupantu atgriešanos etniskajā dzimtenē, par vienu valsts valodu.....
kujavda
k
Vai mazums, ko cilvēki sadara pārsnieguši alhokoliskā sāta sajūtu un pēc tam neko neatceras!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas