Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Balsojumu par jaunajiem ministriem vēlas nākamnedēļ; atbalstu meklēs opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecais laiks
v
varbūt nosauc kādu citu partiju biedrus (izņemot protams to oligarhveidīgos vadītājus), kuri būtu tik izglītoti, ietekmīgi, sevi pierādījuši Latvijā un ārpus tās... pateikšu priekšā - tādu cilvēku vnk nav!
Gunča
G
nu, Pabriks jau nu gan būtu DAUDZ labāks par Riekstiņu!
riņķī apkārt
r
Poļiem nokrita lidmašīna, gāja bojā valsts augstākās amatpersonas. Latvijā amatpersonas dzīvas un veselas, bet cirku taisa. Plinīgs autopilots, pilnīga apmātība laikam vada TP un LPP, ja viņi cer, ka, šādi spēlējoties ar "varas ņemšanu un atdošanu" laikā, kad jāstrādā nevis jāimitē darbs, viņi izglābs savu ādu.
Tā tas ir
T
Tā tas ir, ka Āboltiņa baidās no savas JL partijas vidus virzīt kādu ministru kandidātu un tādi tur ir, bet Āboltiņai bailes, nāves bailes, ka kāds varētu viņu aizēnot, jo tikai viņai vienīgajai ir tiesības paust juridiskas lietas JL :-(
dzeris - pilnīgs sviests
d
No tāda viedokļa tev taisnība, bet, iespējams, ka tur vairs nevadās pēc loģikas, bet, pēc emocijām, vismaz , bija tādas runas, ka viņi kategoriski pret Pabrika vai Štokenberga virzīšanu uz jebkādiem amatiem.
jaunais laiks
j
Gan jau pārdzīvosim Jūsu prostitūciju un histēriski māksloto roku lauzīšanu!
pilnīgs sviests
p
Kāpēc domā, ka Pabriku bloķē? Domāju, TP balsotu par Papriķi, viņš aizietu uz valdību, bet viņa vietā uz Saeimu nāktu kāds uzticamāks biedrs. Opozīcijai viena balss klāt. Visiem labi! :)))
aa
a
Es esmu vienkaarši šokā un nu beidzot arī man rokas nolaidušās...peedeejaa ceriiba,Jaunais Laiks..ir zudusi, jo ir pieļauta VISLIELĀKĀ cuuciiba, pieļaujot valst iestādē "visvienlīdzīgākajiem" saņemt prēmijas???? Gribaas kliegt!!! Man tuvi cilveeki arii straadaa valsts iestaadee...algas ir nogrieztas par 50%, preemijas AIZLIEGTAS. kas te notiek???????????????? Jaa jaunais laiks ir miikstie. NEBALSOŠU PAR PROSTITUUTAAM.NEBALSOŠU.
SCP
S
Ko tur dara Ābiķis?! Es ne tāpēc stājos šai partijā,lai viņš tagad sēdētu tur,kur sēž!!! Lai tup ar savu biedru karti un gadus 5 tur muti!
xxx
x
Ko tas Ašeradens tur lien, kādu nozari ir iecerējis pacelt?
Rimis
R
Tas liecina tikai un vienīgi par jaunizveidotās apvienības Vienotība vājajiem kadriem viņu rindās... Nu nav - nav spēcīgu personību starp viņiem, kuri būtu gatavi uzņemties atbildību!
dzeris
d
Tātad Pabriku bloķē TP, īstenībā, nebūtu jau sliktāks par Riekstiņu. Bet, visa tā ilglaicīgā ministru meklēšana, strādāšana amatu apvienošanās kārtībā, utt., parāda, ka Latvijā partijas, fasktiski, ir tikai interešu grupiņas ar lielāku vai mazāku atbalstu, un to rezerves soliņš un intelektuālais potencials ir gaužām vājš. Un šī te tirgošanās, kas tagad sāksies, vispār var vilkties mēnešiem, mums te valsts var būt 5 minūtes līdz nogrimšanai, bet partijas vēl arvien mierīgi dalīs amatus un naudu, sevišķi nesatraucoties.
utu
u
Meklētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas