Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Balsstiesīgo skaitu strauji audzējusi dzimstība 1990.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
... visi kaut kā ērti aizmirsuši par izdāļātajām pasēm pļasku un fonogrammu sakarā svarīgajām personām no Austrumiem. Šos jaunpilsoņus arī pieskaitīja, ar lepnumu par paveikto gāzes atkarības veicināšanas sakarā?
Ivars Graudums
I
Cerams mums. latvieshiem driiz atkal buus taada dzimstiiba kaa 1990 gadaa. Tikai taa mees varam noveerst latvieshu tautas novecoshanu un izmirshanu.
erons
e
Redz ka politki,ministri, deputati nu ir satraukusies,ka viniem uguns ir pie dirsas. Ir japadzen si sapuvusi, korumpeta, meliga Saeima, ir japadzen si meliga, zagliga, korumpeta valdiba, ministri. Latvijas valsts pastavesanu, iedzivotaju dzivi, dzives limeni apdraud tiesi Saeimas deputati, valdiba, ministri, ierednie, Tiesu sistema. Latvijas valsts atraodas briesmas!
Ērglis
Ē
Man jau arī tas šķiet pārspīlēti (biju referenduma fans ar visām četrām), taču interesanti fakti. Interesanti ir tas, ka saimnieciskajā dzīvē nākošajos gados acīmredzot izjutīsim demogrāfiskās krīzes sekas. Tā kā tāds bumerangs.
nu ja
n
...ka pie varas nāks TP(Tautas Posta) un kādas tam visam būs sekas ...
Ieva
I
Un ja kāds uzskata, ka esot sazin kādā čuhņā (Anglijas vai Īrijas mazpilsētā) šausmīgi gribēsies braukt ellē ratā uz tiem pāris iecirkņiem....). Ak, kāpēcmums nav elektroniskās balsošanas!
nu ja
n
tad jau vēl laimīgie vecāki nespēja iedomāties ka pie varas nāks TP(Tautas Posta)
Ieva
I
Nu priecīgie jau tūlīt sāks klāstīt, ka ne velna nav nomiris, jo mums ir tāda super-puper veselības aprūpe ar tādām iespējām (uz kurām gan gadiem jāgaida rindā....)
Ieva
I
Es vienalga nesaprotu, kā runājot par balstiesīgo skaitu ir iespējams lietot vārdus "diezgan reāli"! Kaut vai tāpēc, ka ne viens vien jau pirms 18 gadu vecuma dodas uz ārzemēm mācīties vai līdz saviem tur strādājošajiem vecākiem.....
Lelle
L
Smejas tas, kas smejas pēdējais...pagaidi vien, kretīniņ!
Lelle
L
Nu kā var šitā blefot?! Mirstība visus pēdējos neatkarības gadus smagi pārsniedz dzimstību!!! Pirmajā pusgadā 6400 ir kļuvuši 18 gadus veci, bet cik tad nomira šajā laika, neviens nesaka!!!
aa
a
Ja nav ko rakstīt, tad labāk nerakstīt neko, pat zaudēt neprot, tagad dzimstība vainīga,ka neizdevās idiotisks referendums. Tas tikai parāda referenduma patiesos mērķus, nevis tautas intereses, bet sava kabata Jaunajam llaikam ar Repši priekšgalā un pakaļskrējējiem. Lai kā man nepatīk pozīcijas partijas, bet opozīcija ir vēl sliktāka.
Oskars
O
Un ko, tagad šeit "NAŠI" ar KREMĻA atbalstu šeit visu MAINĪS,kurš atļāva VIŅIEM saņemt PILSONĪBU ,atkal stulbi DOMĀJOŠIE TP-saeimā.
Pēteris
P
Tagad jau sāksim revidēt, vai tik valsts nav kaut ko nošmaiukusi. Izrādīsies, ka bērnu ir dzimis par daudz un tāpēc referendums izgāzās. Paldies Dievam, ka mums 1990.gadā vēl dzima tie bērni. Tas ļauj vēl pāris gadus nodrošināt pietiekamu jauniešu pieplūdumu augstskolām un darba tirgum Pēc tam sāksies nopietna krīze, kad augstskolās un pēc tam arī darba tirgū ienāks 2 reizes mazāk jauniešu, nekā pensionēsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas