Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bažas par drošību 16.martā lielākas nekā citus gadus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sandy
s
Okupanti savus mítinus var Párdaugavá noturét kaut visu dienu lai blaustás.20 okupantiem sagribéjies pablaustíties ,lúdzu -Párdaugavá .Brívíbas piemineklis domáts prieks latviesiem.Tur tad arí jánotur legionáru mítins.
cau cau
c
DOMEI VAJADZEEJA L,AUT SOVJETIEM IZBL,AUSTIITIES 10TOS LIIDZ 11TIEM,UN IZKLIIDINAAT,LAI STARP NAAKAMO PASAAKUMU BUUTU STARPLAIKS UN POLICIJA VIDUSPOSMAA VAREETU NOTUREET 10 MINUUS'U PROTESTU.Taa sovjetc'ina ir lielaaks drauds Latvijas neatkariibai naakotnee,neka leg'ionaaru gaajiens pagaatnes atcerei.Katrai valstij ir savi leg'ioni un aari.Arii krievijai ir taadi.Ja 2jaa pasaules karaa uzvaru guva padomji tas nenoziimee ka tagad var dikteet ko Latvijaa dariit.Veesture ir skarba.Lai tie kas ciinijaas pret fas'ismu lai atceras cik letin,u virsnieku tika noslepkavoti un cik g'imenes izsuutiiiti uz sibiiriju,lai tie kas tagad neskatoties uz muusu valsts gruutiibaam,bauda taas sociaalo dzivi un labumus.
Natālija
N
Vai pareizāk nebūtu Gončarova kungam ļaut savu akciju rīkot dažas stundas vēlāk - pēc tam, kad leģionāru gājiens jau būs noticis (tas ilgst tikai stundu). Bez tam - 20 cilvēku saiešana 4 stundu garumā, pie tam dienā, kad šajā vietā paredzēts arī cits pasākums. Sanāksmju' un pulcēšanās brīvības utt. ir jāievēro. Bet tas jādara, ievērojot savstarpēju paritāti.
@
@
DP informācijai es neticu. Atceros, kā Kažu noturēja par sliktāko no sliktajiem. Tā ir pārcentīga, servīla institūcija, kas nevar pat atbildēt, kāpēc viens otrs tās bijušais darbinieks tagad ir atrodams Osipoviešu paramilitāri tendētajā ekstrēmajā grupējumā. Lūk tā.
dzeris - kā
d
Nekādi patrioti tur neiet, izņemot tos vecos leģionārus. Pārējie, kas tur iet, iet tikai izrādīties un krāt sev politiskos punktus, labi saprazdami, ka ar to tikai kaitē Latvijas tēlam pasaulē. Isti patrioti klusēdami strādā Latvijas labā, nevis iet izrādīties un pabļaustīties.
WWW
W
Atkal kārtējais jauno naciķu pasākums. Bet vecie sēž seimā un berzē rokas.
vecis
v
Tāpēc, ka patiesais Gončarova sapulces sauklis būs "Par mūsu Latviju bez latviešiem"
Zanii
Z
No plkst.10 līdz 13 pie Brīvības pieminekļa biedrības Rodina (Dzimtene) pārstāvis Eduards Gončarovs pieteicis sapulci Par brīvu Latviju bez nacisma ar 20 cilvēku piedalīšanos. Šo jau var noturēt pārdaugavā...??? Es domāju nevienam Brīvības piemineklis nesaistās ar nacismu....?? Kapēc šāds pikets pie Brīvības pieminekļa...??
Zanii
Z
Jā, un kapēc latvieši neiet 1.maijā protestēt pret komunisma iekārtu....?? Kad 1/2 Latvijas sēž pārdaugavā pie tā pieminekļa....??? Latviešiem arī jāiet pretsitienā...??? Savādāk krievi kāpj uz galvas...??
vaņka
v
tev tiešām ar galvu kkas nav kārtībā :(
mērglis
m
galvenais lai Veldre sargaa saeimu ... no iekšpuses! idiotisms...
k
Kā var aizstāvēt okupantus,bet patriotus ierobežot????? riebjas...
zvirbulēns
z
Nevajadzētu iespringt, lai izkaujās, ja gribās izkauties :))) P.S. Ažiotāžu rada varas velme ganīt pieaugušus cilvēkus kā aitas, turklāt nodokļu maksātājiem nebūtu jāapmaksā dažu ļautiņu velme pretnostatīties. Ceru, ka policija neveidos vairs "ķēdes", netērēs valsts naudu tik stulbā veidā, kā to ir darījuši līdz šim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas