Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bērna stāvoklis smags, donoru meklē starp radiniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kaut ĀTRĀK uzrādītu kādus kontus - varu uzreiz ko pārskaitīt! Šeit svarīgs ir laiks.. Vairāk laikam nevarēšu nekā līdzēt.. Turu īkšķus par mazo meitenīti! Lai turas!
Dace
D
Nu ja , un Dabas muzeja piepistes atkal kaa katru gadu reklamees visaadas eksotiskas seenes un piepes, taa vietaa kad vajadzeetu strikti izveidot droshi lasaamo seenju sarakstu/katalogu/izstaadi, kuraa buutu iekljaujamas tikai droshi atpaziistamaas seenes, TIKAI tipiskaakaas berzlapju sugas.
albertīns
a
Piedodiet, bet slimnīcas solījumi segt operācijas un transporta izdevumus neizklausās diez ko nopietni. Cik saprotu, tad oprācija ir sarežģīta, un runa varētu būt par daudziem desmitiem tūkstošu, ja ne pat vēl vairāk, naudiņu. No kādiem līdzekļiem un uz kā rēķina slimnīca taisās to segt ? Un pēc tam visu atlikušo mūžu vēl ir jālieto imunsistēmu nomācošas zāles...
gringo
g
nu kāds lāsts? sargāt savus bērnus vajag! nevajag novelt uz lāstu. nu acīmredzot kaimiņu penšiem turpmāk NEDRĪKST uzticēt sava bērna pabarošanu, lai cik simpātiski tie arī neliktos!
gringo
g
es piemēram esmu pārāk aizdomīgs un neļautu savam bērnam [un arī pats neēstu]pie kaimiņu penšiem iet ēst sēnes un vēl sēņu karbonādes, kuras parasti gatavo no bērzlapēm - ej nu zini kas tās par bērzlapēm. pats tādas nekad neņemu un nekādas karbonādes netaisu. atzīstu vien baravikas, kundziņu un gailenes. svešiem cilvēkiem sēņu ziņā nekad neesmu uzticējies, vien ja tirgū redzu, kad pārdod baravikas vai gailenes un tad ar novērtēju to kvalitāti. traki jau ir, ka bērniņam tā mokoties jāmirst. nu cerams vēl, ka paspēs izglābt.
Nuja
N
Droši vien, ka pazina, bet iespējams, ka vecajai sievietei redze bija slikta vai brilles par vājām.
who cares
w
"Es lasu tikai gailenes tās nevar sajaukt ar citām indīgām." === :) var jau gan, Ja ne ļoti indīgām, tad nedaudz...
es
e
Nu vājprāts, kas notiek Latvijā!!!!! Kaut kāds lāsts uzlikts Latvijas bērniem vai? Tik bezatbildīgi!
nv
n
lai maziņā ķepurojās - viss būs labi, turaties!! p.s. nesaprotu tikai vienu - kā varēja pensionāre nezināt ko viņa lasa? cilvēki tādā vecumā taču labi pazīst sēnes, tā nav mūsdienu jaunatne, kura bez gailenēm neko citu nezina.
Mēs jau neko citu vairs nevaram, diemžēl. Bet arī tas nav slikti. Diezgan daudzi vēlreiz vai pirmoreiz sameklēja kādu failu par indīgajām sēnēm, par pazīmēm, nu mēs zinām, ka lieta nopietna, ka nevar gaidīt varbūt pāriet pats. Vienīgi to nezinām, kam vajadzēja zvanīt. Ja tēvs tūliņ pēc ēšanas būtu saucis ātros. Kā tas būtu. Viņš zvanītu 112, teiktu "mana meita ēda sēnes". Kāda būtu atbilde un reakcija no ātro puses. Tagad mēs gudri mācīt tēvu, kā vajadzēja darīt, bet kā būtu, ja viņš mēģinātu darīt uzreiz??
laiitaajs
l
...kameer juus te visi gudri skaidrojat viens otram par seeneem,tikmeer cilveeks izdziest...
sene
s
Atlāvos pārkopēt varbūt ka noder Cilvkes no malas, 09.09.2010 11:27 Wikipedia ir interesanta inforācija, ka pastāv antidots (pretinde) pret amatoksīnu, lai gan līdz galam vēl tas nav pārbaudīts. Runa ir par Silibinīnu (Silibinin, Silybinin), kurš ir atklāts mārdadzī (Milk thistle). Izskatās, ka Latvijā pat tiek tirgots Mārdadža sēklu ekstrakts - silimarīns. Tas it kā atjauno sagrautas aknu šūnas. Saprotu, ka brīnumzāles diez vai ir pieejamas, taču varbūt minētā informācija var palīdzēt ārstiem. Tā kā pacientu rīcībā vēl ir zināms dienu skaits, var būt tiešām būtu iespējams pieaucināt labākos Latvijas zinātniekus, kas varētu izlemt par iespēju no mārdaža iegūt attiecīgo vielu. Godīgi sakot pacientiem nav ko zaudēt, jo pārējās medicīniskās iespējas ir ļoti neicīgas. Kā noprotu, meitenītei tiks lemts par aknu tranplantāciju. Lai izdodas! Pārējiem pacientiem diemžēl šis variants laikam netiks izskatīts. Varbūt tuvinieki var pamēģināt ar ārstiem nopietni izduskutēt iespēju lietot no mārdaža izdalītu pretindi. Cilvēks no malas, 09.09.2010 11:27 Aizmirsu norādīt informācijas avotus:
hobijs
h
Tēvs vēl ies pārbaudīties, varbūt derot. Bet ar to vajadzēja sākt! Varbūt bērnam operāciju varēja noorganizēt ātrāk, ja sliktāk palie ar katru stundu!
albatros too Ineta
a
ar tevis viss kārtībā Ineta, inttresanti ko viņš varēja darīt ja pats nebija klāt, vai tad tu arī pārbaudi visu ko tava mamma dod tev vai taviem bērniem ēst, un pat tad kad neēsi klāt.
Ineta
I
Pareizi, kad jau ir par veelu, tad gatavs dariit visu, bet nedariija tad, kad vajadzeeja!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas