Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bērziņa iecerētos padomniekus neatklāj

"Šobrīd pie tā norit aktīvs darbs," ir vienīgais, ko piektdienas vakarā par jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa (ZSS) iespējamo padomnieku komandu teic viņa sekretāre Karīna Rāviņa - Vimba. Pats A.Bērziņš ceturtdien preses konferencē pēc ievēlēšanas pauda, ka viņam jau esot padomā konkrēti cilvēki savas padomnieku komandas veidošanai.

Preses konferencē žurnālistiem eksbaņķieris A.Bērziņš minēja, ka par "ekonomiskiem padomniekiem" viņam esot "ļoti skaidrs viedoklis". Tāpat viņš minēja, ka padomā esot arī cilvēki, kuri varētu pildīt ārlietu un aizsardzības padomnieku pienākumus. Prezidentam Valdim Zatleram patlaban ir astoņi padomnieki.

Izglītības un zinātnes ministra padomniece Kristīne Krasovska (ZZS), kuru ZZS pieteikuši kā daudzsološu profesionāli, tajā skaitā labu kandidāti ekonomikas ministres amatam, par savu nodarbošanos A.Bērziņa komandā pagaidām izsakās izvairīgi. "Man ir ļoti labs darbs Ventspils domē, esmu padomniece diviem ministriem. Esmu pietiekami noslogota, lai domātu vēl kaut kur citur startēt," viņa teic.

Vaicāta, vai viņa piekristu iesaistīties A.Bērziņa padomnieku komandā, K.Krasovska atbild, ka par to vēl neesot domājusi. Viņasprāt, jaunievēlētais prezidents pārsteidzīgus lēmumus nepieņems un komandai izvēlēsies lojālus un kompetentus cilvēkus. "Viņam ir pietiekami liela pieredze gan no bankas laikiem, gan Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras laikiem. Esmu pārliecināta, ka arī tur ir pietiekami zinoši un kompetenti cilvēki," viņa piebilst.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas