Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +17 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Bērziņš: Latvija dalību ES un NATO varēja izmantot prasmīgāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūdzu
L
diferencējiet personas jau virsrakstos! Domāju, ka prezidents ko teicis. Nebija nekādas vēlmes redzēt un lasīt šo maimaizīti.
Lūdzu
L
diferencējiet personas jau virsrakstos! Domāju, ka prezidents ko teicis. Nebija nekādas vēlmes redzēt un lasīt šo maimaizīti.
students
s
Bij bērziņs indulis Stūres ielas kopmītnu vecākais tais tālajos gados, abi jaunie pasniedzēji, t.i., ar M.Virsi tur novalkātās bikšelēs staigāja un par studentu sarkanumu rūpējās, tad atnāca LC laiki un tad sāka dzīvot Bērziņš un Virsis laimīgi. SESKI!!!
Lio
L
Kā no malas skatoties var kritizēt, ja brīdī, kad pats bija pie stūres, darīja lietas haotiskā veidā?
atmina
a
Ko nu gluna, bledi (vai esi aizmirsis ka nopirki sev pirmo automasinu muza esot deputata amata?), pielidej vel muldi. Vai tad pats nesis valinigs pie sis tragedijs kas valda Latvijas valsti un visa LC salasnu banda pie ta, ka Latvijas valsts iestajas ES un netaisnigiem noteikumiem? Ka Latvijas valsts parstavji, galvenie sarunu vedeji Kesteris, Pabriks, Riekstins, Freiberga,Kalniete un Arlietu ministrijas slinki ar meliem vareja iegrust Latvijas iedzivotajus ES uz netaisnigiem noteikumiem? Ir jacel augsa visi protokoli, slepenas vienosanas, ligumi kuriir parakstiti un kurs tos ir parakstijis par negodigiem nosacijumiem ar kadiem Latviajs valsts tika uznemta ES? Cilveki Berzina varbut nedzivoja labak, bet bija nodrosinati un sociali aizsargati, nedzivoja bada, tada nabadziba kad dzivo sodienas 20. gadu latvija, cilveki nedzivoja izmesti uz ielam. Protams, ka Berzins, nabaga zens no Madonas rajona Variesiem, bijusais vestures skolotajs ir panemis visu ko vien var panemt no valsts un Latviajs iedzivotaju nopelnitas nuadus. Butu loti labi ja sis Indulis Berziuns (LC) tiktu nosutits komandejuma uz savam dzimtajam majam uz laukiem Variesu pagasta. Madonas rajona, lai tad ari tur atrod sev piemerotu darbu ar alguLs 2000/menesi un visam iespejamam privlegijam, kadas vins bauda AM, darbu un dzivo zili zali svaiga gaisa, ka to vins dara visus sos pedejos 20. gadus uz valsts un tautas rekina. Esmu parliecinat, ka vins su to tumso atpalikuso Latvijas sturi, no kura pats ir izravies, neizbrauc un pat nevelas redzet kada ir tur dzives situacija, ja nu aizbrauc un Variesiem tad reizi gada, ja ir vecaki vel ir dzivi. Latvijass valsts politki, ministri, ieredni, deputait, diplomati ir nekaunigi, egoistiski, amorali cilveki, kuri, pasi izravusies no nabadzibas, tumsonibas, atpalicibas to nodrosina un sarupe ar vislielako gandarijumu un baudu citiem Latvijas iedzivotajiem un to vini ir darijusi visus pedejos 20. gadus, nistot savu tautu un valsti, jo ka tad lai izskaidro to, ka 20. gados tika izlaupita partikusi Latviajs valsts un tauta iegrusta neiedomajama nabadziba, postas, pazemojuma..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas