Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bērziņš neplāno iekļaut Štokenberga demisijas pieprasījumu Saeimas darba kārtībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris
j
Štokenber. Esi vīrs un tinies pats projam.
Dr Crap-aans
D
Š. vareetu radit precedentu staajoties viendzimuma lauliiba ka pirmais no deputatiem!
Vita
V
Pareizi prezidents dara! Arī man nav nekas pret Štokenbergu! Viņš bija viens no sakarīgākajiem (gudrākais!)) večiem oranžo mafijā, tāpēc arī ilgi tur neiederējās!
Resnais Mopsis
R
Es esmu Doktors Štokijs, es esmu gudrs.
lux
l
Vienīgais, ko šis pilsonis varētu plānot, ir vakara nodarbības vispirms jau dzimtajā valodā, loģikā, un ja vēl kaut pāris vārdu kādā svešvalodā iemācītos, tad varētu teikt, ka viņa potenciāls izsmelts. Nu vai tiešām ne Krapāne , ne kāds cits no pietuvinātajiem nevarētu viņu aicināt aizpildīt šos robus. Kauns taču, ka mums tāds vien tas prezidents. Ne nomelnot ir mana vēlēšanās, bet vēl mēgīnāt darīt kaut ko lietas labā, lai šis kauns nav vēl jācieš vairākus gadus, ja vien jaunā Saeima viņu neatlaistu. Varētu jau pašrocīgi rakstīt uz kanceleju, bet roka neceļas attiecībā uz šo ES fondu izkrāpēju un stenētaju rakstīt "Godātais prezidenta kungs". Un ja vēl atcers, kā viņš krieviem lien uz vēdera un kāda darījuma rezultātā viņš vispār ticis šajā amatā. Zatleram - jā, pat G. Ulmanim, bet ne jau pie šī pilsoņa vērsties ar tik cildenu uzrunu. Ja tieši par Štokenbergu, tad viņš ir pirmais kandidāts uz izstrīpošanu.
to nekādā gadījumā
t
Es arī par Vienotību! Svītrošu Āboltiņu un Bendrāti! Štokijam no manis plusiņš, tikai gan vēl nezinu, kādos sarakstos katrs iebāzts?!
  • 0
  • 0
Nekādā gadījumā
N
nav vajadzība apmelot un traucēt dabļjū Ministru Stokenbergu,es par viņu balsošu Zemgales apgabalā un par aktīvu,kompetentu darbu, par saprātīgu pensionāru atbalstu,es arī viņam noteikti likšu krustiņu.Vienotībai arī jāuzvar Zemgales apgabalā,atceros SARAKSTS Nr 1
  • 2
  • 4
Dr.xy
D
Vai iekslietu ministra pienakuma izpilditaja pienakumos nav nodot tiesa SC par atklatu pretvalstisku ricibu?! SC sanem materialu un moralu atbalstu no "tuvejam arzemem",lai iznicinatu Latvijas Valsts neatkaribu.Pirmsvelesanu laika kremlis ir atsutijis savus politkomisarus,lai apmacitu SC darbiniekus uzlabot pretvalstisko agitaciju,un pirkt veletaju balsis SC laba. Ja,Stokenbergs to nenoverte ka Valsts nodevibu,tad atliek tikai cecinat,ka vins atbalsta kremla & SC politiku.
sondors
s
švaki. nav uzdevuma augstumos.
HA
H
viduvējība un nulle harizmas.
HA
H
štokenbergs ir lūzeris. Viņam politikā neveicas. Vienk nav talanta - pilnīga visuvējība.
!!
!
štokenbergs ir SC okupantu līdzskrējējs.
Nav
N
Es no raksta sapratu,ka prezidents Bērziņš (pret kuru atteikts ierosināt lietu par eiropas fondu naudas izkrāpšanu ģimenes mājas būvēšanai) neiekļaus jautājumu par tieslietu ministra un iekšlietu ministra pienākumu izpildītāja Aigara Štokenberga demisijas pieprasījumu.
Kārkliņa
K
Neplano atlaist Stokenbergu , jo baidās ka pašu prezidentu neatlaiž , jo pašu pieteiktais prezidents , ir ievēlets NELIKUMĪGI ar atlaisto saeimu ,kurai izsteikta neuzsticība . Tā ka viņš lobēs visus šos gadus un glaudīs pa spalvai , jo baidīsies pats par savu ādu , lai saeima nesadumpojas un juridiski nepaceļ šo lietu . Vienkārsi viņš gaida vēlēšanas rezultātu , ja Zatlers tiks pie labiem rezultātiem , tad ir vispamats domāt ka var notikt atgriezenisks variants . SC un ZZs ir Bērziņa garants . Tā lūk .
AASS
A
IEVĒLĒSIM SAEIMU,TĀD TAD PAŠU VECO ATLAIDĪSIM
mīļais nesteidzies
m
pareizi, ka neplāno, jo lielais grautiņu laiks ir pie durvīm
Marga
M
Visu laiku Štokenbergs ir skatījies uz SC pusi,dīvaini ka daži saskaņieši iebilst.Laikam teātris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas