Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Bērziņš premjeru varētu nominēt ne ātrāk kā 17.oktobrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par veco kungu
P
Vai tik vecais kungs necer, ka starplaikā nevarēs kautkādīgi iebīdīt savus atbalstītājus valdībā... citādi, kam tāda vilcināšanās vajadzīga.
tarantuls
t
Nu vecis var iesālīties ar savu lemšanu, 17.būs tik jānosauc Dombrovskis un savi čomi ZZS un SC jātstāj aiz borta.:)
Daarta
D
..man gan vairāk riebjas tas Infantīlais Latvijas Valsts prezidents...
APMUĻĶOTAIS
A
Patiešām dārgais Zatleris ; viņa un mūsu ieguvumi: 1.kroņa dzīvoklis un citas ekstras 2.Kompensācijas atlaistajiem deputātiem 3.Silta vietiņa valdībā 4.vējā palaists nodokļu maksātāju miljons bezjēdzīgām vēlēšanām. NU PASAKAKIET, KĀ VAR TĀ UZĶERTIES????
gaidu.....
g
Oligarhu kapsētā viens kaps vēl brīvs - politiskajam līķim Zatļeram.
boņuks
b
piečakarēja Latgali!! Latgola!Kad es jiusim īmuocīšu ciervi paņemt????
nesaprotu
n
Tad kāpēc tad Bērziņš bija devis termiņu šo pirmdienu, ja viss notiks tikai 17.oktobrī ???!!! Ko tad viņš ākstās ?!
ātrāk vai agrāk
ā
Ja jau tikai 17. oktobrī, tas nav pārāk ātri!
skepse
s
Atkal Opis nodemonstrē, ka ir prezidenta vietas izpildītājs bez sava viedokļa par valstī notiekošo. Žēl...
latvietis
l
skaisti, tipisks latvieša lēmums-līdz bezgalībai vi.lkt gumiju, neko nelemt vervelēt kaut kādas muļķības...tie latvieši ir pataloģiski nejēgas...
scorpio
s
Ja Tu raksti ''tie latvieši'', tad Tu neesi nekāds latvietis, izvēlies citu niku!
  • 3
  • 0
beļģietis
b
Pie jums valdību 3 nedēļas nevar izveidot, bet pie mums jau pusotro gadu. Vēlēšanās bija pagājušā gada jūnijā. Ja jums dažas nedēļas skaitas bezgalība, tad jūs drošivien pēc rakstura esat superātri cilvēki. Vairāk piedalieties sprintā vai lekāšanā maisos, būsit pasaules čempioni.
  • 5
  • 0
traductrice
t
visiem mēdijiem līdz 17.oktobrim būtu jāaizmirst tēma "koalīcijas veidošana" un ar to saistītās tēmas. Ir jau apnicis - muļļāt, muļļāt, muļļāt. ir gatavs/nav gatavs piekāpties. SC vai NA. Baidos, ka šis process parāda, kādā veidā darbosies Saeima un valdība pēc tās apstiprināšanas neatkarīgi no tā, kurš tad galu beigās būs tas "laimīgais".
Urbanovicu policija jau nopratinaja
U
Drosibas policija jau noskaidroja ko Urbanovics domaja kad draudeja ka krieviem esot ,,tiesibas,, rikot neparlamentaras akcijas? Urbanovics bija domajis nekartibas ka Tallina? Un kas tas par Saskanas centra planu ,,B,, ?
Ministry of Truth
M
Šo Antidemagoga jautājumu varu tikai atbalstīt. Tas ir nopietns jautājums. Iedomājos brēku, kādu sarkanie saceltu, ja to pašu pateiktu 2/3 latviešu atbalstītie politiķi. Krieviem ir ļoti iepaticies runāt par viņu kā 1/3 "ignorēšanu", bet tie nemana, ka tai pat laikā piedāvā ignorēt 2/3 pārējo. Tas viņiem neizraisa pretrunas, jo viņu partiju programmās (SC un PCTVL) par šīm 2/3 nedomā vispār.
  • 5
  • 2
rezonanses frekvence
r
Par premjeru vajag kādu citu - lai tauta saprot, cik Dombrovskis patiesībā bija labs viņiem. Neviens jau nebūs labāks par viņu - bet pārmaiņas ir vajadzīgas, lai sabiedrības domāšana ieietu jaunās sliedēs!
ņurņakam
ņ
Tev bija labs, premjers, kas konsolidēja uz neatdošanu katras otrās Latvijas ģimenes budžetu? Mērglis!Personīgi mana ģimene viņu neieredz!Jo pēc viņa konsolidācijām cīnāmies no algas līdz algai....lai iet ellē - un uz to ātrāko!
  • 2
  • 1
ta nu gan
t
Vai tikai Tu no SC neesi- ka tik ko sliktu izdarīt.
  • 3
  • 0
rokas nost no Krievijas
r
Vot par NATO prezident par velti pateica. Iedzivotajiem Latvijas nevajag NATO. Mums nevajag karus raketes un draudus kaiminiem no NATO. Iedzivotaji Latvijas ir par mieru un draudzibu ar Krieviju un citam valstim.
Maskavas demagogam
M
varbuut tu Kremlja muldonja aizej pastaasti iedziivotaajiem Krievijas un Puukjinam personiski, ka nevajag brunjotos speekus, rakjesu karaspeeku un paareejaas ierocu skjiras, bet no potenciaalaa pretinieka un teroristiem sargaasi tu ar saviem tuksajiem saukljiem. lai vispirms Puukjins atbrunjojas un tad gan jau citi sekos labajam piemeeram.
  • 6
  • 0
ää
ä
Ņemt valdībā SC būtu apkaunojums Latvijai pasaules mērogā, jo šajā partijā darbojas atklāti fašisti un karanoziedznieku atbalstītāji.
apkaunojumi
a
pasaules mēroga apkaunojums ir nerespektēt 31% nobalsojušo pilsoņu - vēlreiz saku - LR.Punkts viens. Pasaules mēroga apkaunojums ir krīzes skartā valstī izgrūst miljonu, lai valdībā tiktu viens cilvēks - Zatlers.Punkts divi. Punkts trīs - pasaules mēroga apkaunojums ir likt par premjeru padumju cilvēku, kura konsolidācijas murgus kritizē kompetenti Eiropas ekonomisti.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas