Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Bērziņš saņēmis vairāk nekā 5000 vēstules ar aicinājumu iekļaut SC valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es rakstīju, lai neņem SC valdībā
e
kur ir mana vēstule? SC atlasa tikai sev vēlamās
Lasītāja
L
Par SC balsoja arī daudzi mani darba biedri un radi, kuri ir latvieši, jo tajās intrigās un ķīviņos, kas vienmēr notiek Saeimas namā, tajā vietā lai konstruktīvi risinātu jautājumus par valsts attīstību, vairs nebija iespējams skatīties. Atbalstu Pēdējās partijas programmu, ka partiju sistēma ir jālikvidē vispār un jāpāriet uz citiem vēlēšanu principiem..
Jā, zinām, ka tavi daudzie radi un
J
darba biedri ir tādi paši krievi kā tu un, kam tu gribi iestāstīt,ka intrigas un ķīviņi nav jūsu ikdienas ēdienkarte.Un vienīgā jūsu vēlme konstruktīvi risināt jautājumus par valsts attīstību,ir nebeidzamas alkas redzēt šo valsti izpostītu un sagandētu. Ja jums kaut kripata interesē Latvijas attīstība,tad lūdziet Dievu par to,nevis liekulīgi gaidat no bandītiem un ierāvējiem eņģeļu cienīgus darbus Starp citu,tu neesi lasītāja,bet gan rakstītāja.Lasot par neģēli nekļūst,bet gan tieši rakstot,jo,kas pats akls,gaida arī citus bedrē krītot.
  • 1
  • 1
Vēlētāja
V
Neesmu rakstījusi vēstuli prezidentam, kā arī esmu 100% latviete, kas piedzimusi un uzaugusi Latvijā. Bet arī es uzskatu, ka atstumt pilnībā no koalīcijas un nostādīt faktiski bez lēmumtiesībām partiju, kas ieguvusi trešdaļu vēlētāju balsi, ir maigi sakot nekorekti. Tad priekš kam vispār vajadzīgas vēlēšanas.
kaza
k
pilnigi piekritu veletajas viedoklim,savukart jebkadu logiku zaudejusam komentetajam varu teikt ka politiku bezatbildibas rezultata lielai dalai latviesu smadzenenes ta sapuderetas,ka tie nespej orienteties realaja pasaule,dzivo makonos 70 gadus atpakal.tagad ir cits laikmets,un cita realitate.
  • 1
  • 0
vēlētājai loģikas deficīts,
v
jo nesen atpakaļ,kad koalīciju izveidoja ar 52 balsīm,ārpusē palika 48 balsis,tātad,- puse vēlētāju,bet neviens nebļāva... savukārt,kad cūka Kalvīte ļoti pašpārliecināti teica, ka viņiem pat prātā nenāk tādus Tēvzemes ienaidniekus un nelabvēļus, kā SC, ņemt valdībā,jo tas, lūk, nekalpojot VALSTS INTERESĒM un esot valstij NAIDĪGI,arī muti NEVIENS vaļā nevēra... nupat jau tā vien liekas,ka arī šī krievene - vēlētāja ir sajutusi SALDO asins garšu uz savām lūpām... brauc taču uz savu roģinu vēlēt, un vēlē tur par izcili ļauno rūķi un zombiju puķinu!
  • 1
  • 1
mja
m
SC apzināti kūda savus vēlētājus uz šo vēstuļu rakstīšanu.pieļauju, ka pat pasaka priekšā ko rakstīt. Un tādi grib vadīt valsti? smieklīgi, lai pārtrauc savus bērnu jociņus, tad varbūt arī varēs parunāt par ko nopietnāku
juris
j
Medijos jau nu nepareizi raksta ka sc ir uzvarējis. Pareizak butu visvairak balsu ieguvusais.
Pelēkais Vilks
P
Tagad varēs bļaustīties ka, 99% Latvijas iedzīvotāju ir par Nesaskaņu Centra pielaidi Latvijas vadīšanai. Baisi lēts tomēr tas Išakovs, baisi lēts. Turklāt nez kādā valodā tās vēstules bij, rakstītas.. Prasi vēl vai maz liela daļa no "sūtītājiem" pat var "izlasīt, ko paši rakstījuši".. Bērziņa vietā es rāmu garu atbildētu, ka pamatojoties uz tūkstošiem darbaļaužu iesniegumu viņš valdības veidošanu uzdod Nilam Ušakovam vai Bifškekam Ļurbanovičam pēc izvēles.
Latvietis
L
Esmu vienīgais latvietis, kurš uzrakstīja prezidentam vēstuli, kāpēc tas NAV jādara.
Kā tik šausmīgi maz?
K
Krievu Latvijā taču ir daudz vairāk,jeb varbūt kāds no viņiem ir pie prāta nācis?
Juris
J
Jāsāk arī mums rakstīt, lai SC vienreiz liekas mierā, jo ar varu mīļš nekad nebūsi un viņi nav pierādījuši, ka gribētu dzīvot mierā. Kā tik komentāri no SC, tā atkal draudi un nomelnošana.
kunkulis
k
bet es taču rakstīju, LAI NEŅEM SC KOALĪCIJĀ, kur ir mana balss pret SC?
LV
L
SC realizē pasta biznesa plānu.
Mika
M
No tvnet: Valsts prezidents Andris Bērziņš šodien līdz plkst.17 elektroniski ir saņēmis vairāk nekā 3000 vēstules ar aicinājumu prezidentam rīkoties, lai partiju apvienība "Saskaņas centrs" (SC) nonāktu koalīcijā. Prezidenta kanceleja līdz darba dienas beigām saņēmusi arī 40 vēstules ar pretēju aicinājumu, kurā izteikti iebildumi pret iespēju SC iekļaut koalīcijā.
Eva Braun
E
Tad ceru ,ka sirsniņmājiņā piesitīs vēl pāris naglas ,kur šos Ļindjermaņa papīrus uzspraust ... noderēs pēcprezidentūras laikam....
Zināšanai
Z
Ja arī jūs vēlaties paust savu viedokli, tad -
nez
n
Vai visas krieviski? Tās var nelasīt, krievu valoda ir valsts valoda kaimiņvalstī, nevis Latvijā.
debilam
d
Visas latviski, debils.
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas