Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bezvēsts prombūtnē esošais Ostapko gājis uz kino un izklaidējies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs delle
a
kur skatas vecaki....
ciepa2010
c
labi vel ka ta...:)
U!
U
Man gan liekas, ka dažreiz cilvēkam jāizdara arī kaut kas nepareizs, citādi taču labulīšiem nav fona uz kā izcelties. Un ir vērtīgi kādreiz izdarīt to, ko ĻOTI GRIBĀS, tieši tas kaut ko iemāca, ne jau formālās skološanās.
Dace
D
Ja citādi nevarēja, tad samizot vajadzēja jau sen, tagad par vēlu un vecākiem jāuzņemas vaina.
emanuelle
e
Man patik !Neko nevar atrisinat mieriga cela-kausans un lamasans!Vai tiesam jus domajiet ,ka tas kaut kada veida to jautajumu atrisinas!? Vienreizeji tiesam!!!Neko nevar atrisinat bez kausanas un lamasanas!Es jau biju piemirsusi,ka tas mums ari vel raksturigs!Atradusi "mazino"-varbut tapec ari ta izrikojas ,ka turets ka buri?Vienigais ,ko puisis vareja izdarit-piezvanit vecakiem, lai neuztraucas!
,,,,
,
Labi, ka dzīvs un vesels, bet ja jau 16 gados sāk apzagt vistuvāko, nekas no čalīša labs nav sagaidāms arī nākotnē. Žēl mammas, bet pagale jau nedeg viena...
bla-bla-bla
b
malacis, bērns! tev tiesības izklaidēties, atpūsties!lai tik lielie paaiztiek tevi...
AD
A
Nu, ģimenīte, ģimenīte...
Dace
D
Lai nu kā, bet kāpēc būtu avīzē jāliek zēna fotogrāfija, kad viņš jau atradies? Ļoti nekorekta attieksme gan pret puisi, gan pret viņa vecākiem.
Bēdu leja
B
BŪTISKĀKAIS JAUTĀJUMS: KĀPĒC? pUIKAM TIKAI 16, bet kāpēc tā? Puiša rīcība ir sekas, tikai jauta'jums = kam? Par cēloņiem jāatbild būtu kādam citam. PASAULĒ VALDA TOTĀLS MĪLESTĪBAS TRŪKUMS, un viss, kas notiek, ir vai nu apliecinājums mīlestības esamībai vai tās trūkumam dvēselēs.
Narkomāns
N
Naudu jau šim nedeva, viņš bija iepriekšējā vakarā pirms aiziešanas bez vēsts izņēmis no mātes konta 100LS ! Vienuvārdu sakot, lohs! Mammai jau tā nav darba a šim uz kino gribējās un padrāsties!
zaganičs
z
vienkārši un skaidri ka diena: izlaists puišelis, pie darba vecāki neliek, naudu dod. Kas izmacīs? ne jau vecaki , ja to nav lidz šim darijuši , ne skola , bet gan lielā dzīve piespiedis agri vai velu būt atbildigam.
Narkomāns
N
Labais čalis :D :D Tā vajag vairāk darīt, vēl padzer puika ar īstajiem večiem Rīgā :D
who cares
w
:) Liels puika. Mammai gan varēja pazvanīt, protams.
Edgars
E
Izklaidējās! Kā tad! Šis kniebjas apkārt pa pasauli, vazajās ar diez kādiem tipiem, bet vecākiem tikmēr sirmi mati... Nepiekrītu, ka viņu vajag samizot, no tā nekas nebūs, bet lielāku kontroli un nodarbināt prātu, rokas, lai kaut vai katru dienu malku skalda, vai dara ko citu, kamēr apjēdz, ka šādi tikai savu dzīvi bendē... Un vecāki arī labie. Vai tiešām nerūp kas ar dēlu notiek, jeb arī šiem viss pie kājas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas