Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bičevskis izlēmis svinības FM darbiniekiem apmaksāt no savas kabatas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Nožēlojams nožēlojams gājiens no De Fakto! Pilnīgi jauc krāsas kopā - žurnālisti mums tomēr mēdz uzvesties kā aptrakušas žurkas, bet ar to analītisko pusi gan tā pavājāk. Darbinieku motivēšana un apbalvošana ir absolūti normāla - privātā vai publiskā sfērā. Un tas ir sen pierādīts, ka tas galu galā pat atmaksājas tīri finansiāli caur lojalitāti un motivāciju. No tāda viedokļa tā pilnīgi mierīgi var būt arī ministrijas nauda. Turklāt summa ir smieklīga, un viss darīts patiešām izsvērti taupīgi!!! Ja to ir finansējis Bičkovskis, tad tā jau vispār ir taupības pārmērība. Turklāt konceptuāli nepareizi. Bet labāk tā kā nekā! Nejaukt ar dzimšanas dienām darba laikā utt. Viņi taču netaisīja dzerstiņu darba telpās, par iemeslu piemeklējot ministres dzimšanas dienu. Turklāt tikai savējiem - ministrijas darbiniekiem. (Rakstā minēts, ka šis pasākums bijis "finanšu nozares" darbiniekiem.) Tie, kas saka, ka dažos uzņēmumos darbinieki apmaksā kolektīva izklaides, noteikti aizmirst, ka gan jau tā bijusi tikai daļa. Turklāt krietni biežāk uzsauc uzņēmums/īpašnieks. Kauns, kauns, kauns Latvijas žurnālistikai! P.S. Nē, latviešiem patiešām nav cita ienaidnieka, izņemot savu stulbumu. Ārēji faktori nevar iznīcināt tautu, bet latviešu nācijas iznīcības pamatā primāri būs aprobežotība un skaudība.
Lex
L
Kaut kā nelīmējas kopā... Visi saka, ka ierēdnima jāstrādā nevis personīgās, bet valsts interesēs, un tas ir pareizi. Un kādas būtu valsts intereses? Nemotivēti, nelaimīgi darbinieki? Diez vai. Tagad sanāk, ka Bičevskim vai kādam citam personīgi vajag, lai darbinieki ir motivēti. Nafig viņam personīgi nevajag, valstij vajag. Ja kāds saka, ka Bičevskim personīgi kaut kas jāmaksā, tad sanāk, ka Bičevskis motivē darbiniekus strādāt Bičevska, nevis valsts labā. Cita lieta, ka Bičevskim kā FM vadītājam vajadzēja atrisināt veco problēmu par motivācijas izmaksām valsts iestādēs. Kā ju te kāds teica - 5 lati gadā uz cilvēku un miers.
AD
A
Tu aizmirsi piebilst - un elpoja valsts gaisu.
PR :DDDD
P
Man "patik" Repses PR cilveka teiktais: "Viņš arī norādīja, ka, piemēram, netērējot nodokļu maksātāju naudu, FM darbiniekiem sarīkotas svinības pērn decembrī pirms Ziemassvētkiem. "Tad paši rakstījām un drukājām pateicības un atzinības rakstus..." Ko nozime - pasi rakstijam un drukajam? Drukaja ne jau uz saviem personigajiem printeriem un savam lapam, tak par valsts naudu atkal.
TP=zagli
T
Goda virs sada gadijuma butu atkapies, bet TP nav neviena normala cilveka - visi zagli un blezhi. Bichevskis un Brencis ari tadi! Pretiga ir TP - TPjolishi!
Lelle
L
Jāā...bagāti mums tie ierēdņi. Godīgs uzņēmējs, kurš samaksā visus nodokļus šai muļķu zemei pat jaunas bikses sev nevar atļauties! Kamēr tas tā notiks, riposim arvien dziļāk tai bedrē...
sponger
s
pievienojos De Facto un papildinu: es jau labu laiku neskatos dažus tv raidījumus, kurus vada daži žurnālisti/-es, kuru personīgie prātuļojumi ir tik stulbi, ka man rodas jautājums - valsts televīzijā par murgošanu algu maksā?
De Facto
D
Interesanti, kāda ir De Facto šī sižeta sagatavošanas un pārraidīšanas pašizmaksa? Vai nu būs mazāk par 400 LVL. Itogo lai parādītu kā par veseliem 400LVL FinMins "izklaidējas" iztērējam vēl lielāku naudu (btw no tā paša budžeta, jo LTV darbību līdz šim ir finansējusi valsts). Labums sabiedrībai no šī sižeta ir ar "-" zīmi. Tai pat laikā, kad citās ministrijās naudas plūsmas visos virzienos notiek simt tūkstošs lielākos apmēros. Nožēlojami. Vot Bičiņš, visu cieņu... beidziet cepties muļķi, varu arī pats apmaksāt šādu pasākumu. Žetons Mārtiņam.
Enni
E
Jūs cilvēki patiešām esat slimi... Tie nav nekādi krutie ministriju darbinieki, kas saņem tūkstošus, tie ir vienkārši valsts ierēdņi, kur lielākā daļa saņem labi ja 200-300 ls uz rokas. Jums ko žēl, ka viņiem diplomu iedod???
ha..ha
h
:)))..super!! kungam izdevies nopirkt uzvalku ar LIELĀM KABATĀM!!! :))))))))))
zina
z
Godināja, piemēram, cilvēkus, kas palīdzēja aizturēt lielas narkotiku kravas. Cik tie būs miljoni ietaupījuma budžetā un bērnu/jauniešu veselības un dzīvības? Vai tiešām mums ir žēl 370ls šādiem cilvēkiem? Kaukt gribas no pazemojuma, ka valsts televīzija un komentētāji var tā sabojāt pat to kriksīti cieņas, ko kāds vēl mēģina valsts pārvaldē saglabāt.:(((((((
grendelis
g
Ja žurnālisti nebūtu noķēruši šo pasākumu, tad viss būtu sagājis gan Bičevskim, gan Repšem!
cilvēki
c
ir jocīgi, te salīdzina pasākumu, kur paldies (magasālītu - diplomu un rozi) pasaka cilvēkiem, kas valsts budžetā ir ienesuši desmitiem miljonu latu (piemēram VID struktūrās atklājot starptautiska mēroga krāpniecības shēmas), bet to atļaujas salīdzināt ar amatpersonu dzimšanas dienām. Varbūt pārsaucam Latviju par 5.palātu? Mad - tie cilvēki ir strādājuši, lai ne tikai 4 bet 20 tūkstoši bezdarbnieku saņemtu 100 latu stipendijas!!!
bimbam
b
E.Repše uzskata, ka darbiniekiem ir jāpateicas par viņu darbu, tomēr, viņaprāt, to var izdarīt, netērējot budžeta naudu. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------- Tieši tā un ne citādi!
mad
m
Bičevski! Simtlatniekiem tā būtu četru mēnešu alga. Samaksājiet arī jūs savu 4 mēnešu algu, bezatbildīgais vērotāj!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas