Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bičkovičs: esmu prognozējams, vara mani nevar samaitāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GRU
G
Varbūt, ka biedrs Bičkovičs pēc Universitātes beigšanas bija armijā, bet varbūt, ka pilnveidoja savas zināšanas GRU vai KGB speciālajās skolās ārpus LPSR. Kas to lai zina? Tikai viņš pats un viņa kuratori. Bet par pilsonības iegūšanu jebkurš praktizējošsjurists jums pateiks, ka tas tiesas spriedums ir pilnīgi aplams. Tādas lietas neskata sevišķās tiesāšanās kārtībā, bet prasības celšanai termiņš sen bija noildzis. Bet - šobrīd protestu par tādu nelikumīgu spriedumu var iesniegt vienīgi AT pr- js vai Ģenerālprokurors. Vai nav inčīgi?
Kasīgais
K
".. Es kā palātas priekšsēdētājs nekad nevienā lietā neesmu bijis pat ne referents, pat ne tiesas sēdes vadītājs. Visa mana līdzdalības lietas iztiesāšanā ir bijusi ar piedalīšanos tiesas sastāvā, tas, ko mēs saucam par blakus sēdēšanu. .. " Šausmas! Un šāds "tiesnesis" grib vadīt Augstāko tiesu. Visa mana līdzdalība tiesas spriešanā ir blakus sēdēšana!!! Vai mēs vēlamies tiesu, kur tiesneši tikai "blakus atsēž" savu darba laiku un tad uzliek parakstu zem jebkura sprieduma, ko uzrakstījis "tiesnesis referents".
Temīda
T
ieraksts no televīzijas raidījuma, kur meklējamas atbildes, kas Latvijā "izbīda" greizus likumus un kāpēc tiesas ir greizas. <a
Lelle
L
:))) Vai samitātāku vēl var atrāst?!
Berta
B
Mani šokē Bičkoviča atziņa, ka kukuļņemšana tāds štrunts vien ir - lai tā Latvija smird! Pasarg' dievs tādu Augstākās tiesas priekšsēdētāju! Tad gan mēs būsim vēl lielākā bedrē.
Revolucionārs
R
Atlaist ŠO saeimu, kura saliek visādos mafijai vajadzīgos amatos savus krusttēvus!!! Ar steigu!
Tiesnese
T
AT plēnumā nebalsoju par Bičkoviču, taču ne jau tāpēc, ka būtu bažas par viņa čekas pagātni (zinot, ka armijā padomju laikā čekistus tiešām nesūtīja, ticu viņa versijai) vai pilsonību (domāju, ka attiecīgajos vēsturiskos apstākļos nebūtu pamats viņam būt nepilsonim). Baža bija par to, vai viņš būs spējīgs būt moderns demokrātisks vadītājs, kas tur, kur vajag, atbalsta, bet tur, kur vajag, mēģina situāciju uzlabot. Un vai būs pietiekama spēja atšķirt vienu no otra. Pirmais svarīgais jaunā priekšsēdētāja uzdevums būs izvēlēties pareizo administratoru un, cerams, ka Gruziņš tur nebūs padomnieks! Lai jaunajam priekšsēdētājam un mums visiem veicas!
pamela
p
Tik saraustīta,nesakarīga intervija,domu lēkāšana.Čiepiņ,ar visu to,ka viņš zina ,ka interviju lasīs daudzi un pats UZSVER,ka ir DEMOKRĀTS??,nu tā spiežas ārā no atbildēm LPSR tiesneša "ētika" un čekista dzīves uztvere.Nu NESAUCA uz pārrunām NEVIENU kurš nebija tam piemērots.Čekā strādāja labi psihologi un iepriekš arī ievāca ziņas par personu.Manas kartiņas tur nav un nevarēja būt.Bija jābūt "profesionāli"deformētam,tā dam ,kurš "nelokās līdzi katram jaunpienācējam un jaunai vēsmai".Pielaidi no SAB dabūja 2002.g.,kad pie stūres tur bija korumpants Kamaldiņš un tur nebija čekistiem problēmu.Tas,ka viņu izvirzīja DAĻA tiesnešu /sava ceha čomi - kā Zatleru/ NAV arguments.!Un Saeima NOBALSOS - GARANTĒJU,-JO tur sēž tādi paši dobeļi,kabanovi,jdžeikari u.t.t.,KURI NELAIŽ VARĀ JAUNOS 21.gs.PROFESIONĀĻUS - nečekistus,nekomunistus.
Faktiski
F
ir tipiska Bičkoviča runātā tonalitāte..neērtus jautājumus uztver ar aizvainojumu, lecīgumu.. tas tik tipiski mūsu tā saucamajai " politiskajai videi" , ka reizēm šķiet viņi naturāli, personīgi nīst to savu tautu..Maisās te kvaukšķi, traucē dzīvot..,kamēr, normāli, ja tu ,susur, taisies maizīti smērēt no nodokļu naudas, tad esi tik laipns un paskaidro visu ko tev jautā kaut simtreiz dienā- tas ir tavs darbs.
edgars
e
Viņu izvirzīja vecā gvarde - tiesneši, kurus apmierina pašreizējā situācija un kas atbalsta korporatīvās saites tiesnešu vidū. Bez tam B. cilvēkiem, kas viņu nepazīst, šķiet labākajā gadījumā neizlēmīgs. .AT priekšsēdētājam tomēr jābūt apveltītam ar zināmu harismu. Tāpat zināma aizdomu ēna gan par čeku, gan par pilsonību pastāv.Tāpat neviens aģentu kartītes netaisīja.Un pilsonības iegūšana izskatās ļoti neglīta.
zorro
z
Bičkovičs ir, noteikti, labākais kandidāts. Solīds, ieturēts, nepakļaujās žurnālistu provokācijām. Tikt galā ar Dienas provokātoriem un muļķīšiem ir labs pierādījums spējai prezentēt un aizstāvēt tiesas labo slavu.
Temīda
T
ieraksts no televīzijas raidījuma, kur meklējamas atbildes, kas Latvijā "izbīda" greizus likumus un kāpēc tiesas ir greizas.
es
e
Kā cilvēki nesaprot, ka Bičkovičs un Guļāns pieder pie vienas sistēmas un visi tie strīdi ir priekš sabiedrības, lai pašie (viens vai otrs, vai kāds cits viņējais) paliktu pie varas. Apskatieties pēdējo Domburraidījumu, kur pateikts, kas izbīdīja visu šo bardaku tiesās.
Observer
O
Mani par to, ka atļāvos pateikt ka Streips nemīl Latvijas valsti uzreiz izcenzējiet, bet šeit katrs var AT priekšsēdētāja kandidātu dubļiem apliek cik tik tīk un tas skaitās pieņemami. Kādi tad ir jūsu cenzūras kritēriji?
Normunds
N
.. KĀDĀ VEIDĀ viņš Zemgales priekšpilsētas tiesā tika pie nečekista sprieduma? Kurš tiesnesis varēja pieņemt šādu spriedumu? ---------------------------- A tur vienkārši - zvans Ziedonim un tas, savukārt, nokomandē kādu no padotajiem, nosakot, kādam jābūt spriedumam. Tur ir "sava" šefam uzticama komanda, kura zina, kas par to būs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Lasiet vairāk

Kehre: Bičkovičs un Gruziņš allaž bija pret pārmaiņām.

Intervijā Dienai stāsta AT Administrācijas vadītāja Anita Kehre

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas