Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Bičkovičs: nauda nav izšķērdēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Nav izšķērdēta, par to iegādāts papīrs un pildspalva atlūguma uzrakstīšanai. VALSTĪ viss teicami, apkrāptie jaunie vecāki gavilē.
Patiešām
P
Tiesāšanās kā ķēķis procedūra rullē un vienmēr uzvar! Malači viens likums-viena taisnība!
piekrītu kontrolei
p
Nabadziņ š Bičkovičs - vaimanā, ka naudas trūkst, bet prēmijās pats saņem 7 000 , par nepilnu gadu. Algas pietiekamas, galīgi aptrakuši- ne kauna , ne goda.
eisis
e
skatījos Tv (laikam LNT), kā šis kungs komentēja šo lietu. Es sapratu to, ka viņš vispār nesaprot, par ko ir jāsatraucas. Man kā privātam, kā jebkuram iedzīvotājam savas izpriecas jāatmaksā PAŠAM par SAVU naudu.Par pārdesmit santīmu nodokķu parādiem VId slēdz kontus, a šiem ballīte! Vēl tur viens runāja- pēc viņa teiktā varēja saprast, ka tā ir tik pieņemta prakse ilgus gadus no valsts naudas mistiskus pabalstus maksāt- ka vinš to uzskata par pašsaprotamu lietu un sauc par NIEKIEM.Un šitādi ir LV likuma augstākie sargi!
JUmis.
J
Vai tad Ingūnai Sudrabai pašam šefam būtu jāskaidro likumi,tam kam likumi būtu jāzin perfekti un jāievēro visupirms.Atrunājas kā vien var,un aizmisis,ka likumu pārkāpumi ir grēks,par kuru jāsaņem sods. Loskutovs zaudēja amatu, tāpēc ,ka citi zaga viņa iestādē,bet šajā gadījumā pats šefs šeftē nodokļu maksātāju naudu pa labi un kreisi.
viss notiek
v
Paskatoties uz šo purnu jau viss kļūst skaidrs!
haijā
h
Ļaudis mēļo, ka bij atkal tāds gadījums, Finanšu ministrija kādā tusā uzsauc sev Prāta Vētras koncertu...... Vai tad to kāds izmeklēja, vai kāds kādam pakaļ skrēja? KUR SKATĀS KNAB, Valsts Kontrole un ĢenProk??????????
ABA
A
nauda tiesā nav izšķērdēta ... tā ir lustīgi noplenderēta.... Nesaprotu kāpēc tie, kam ir lielās algas un vēl prēmijas, piemaksas nevar par savām izpriecām maksāt PAŠI - kā maksā tie, kam algas nelielas un bez piemaksām.
viens
v
Šo valsti NEVIENS vairs nepārvalda ,viss notiek brīvā kritienā un brīvā izzagšanā visur !!
pepe
p
Mīļie , - RĪGU ......krievi paņems ! ... cepās Šlesers , Ārgalis , utt.... Mēs LETIŅI bijām un esam ... stulbi ! man žēl , bet CITTAUTIEŠU IR PILNA RĪGA .
an...............
a
par daudz atlavaties TAD jums japamekle cita nissa, ka teica musu viltus prezidente, katram jaatrod sava nisa
pepe
p
KO M Ī L Ī Š I cerat uz VĒLĒŠANĀM ? .....
Viskas
V
Re, premiju kontu noblokee, jo krize valsti, bet vini panem so naudu no cita konta! Nu skaisti! Treknais gals joprojam dziiro!
Janka (mīlu iedzert)
J
Protama lieta, ka nav izšķērdēta... Nauda ir gruntīgi nodzerta. Neticat? Paskatieties uz raksta varoņa seju! Litrs konjaka ielīst iekšā bez zacenes un nevienā acī...
edgas
e
Un nu, varbūt būtu lietderīgi parakt atpakaļ preses informāciju un sabiedrības attieksmi par laiku kad iecēla šo tipiņu šajā amatā???? Šāds scenārijs jau bija paredzams:)) bet nu ko, tas jau sen aizmirsts...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Revīzijas ziņojums par AT finanšu pārskatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas