Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Birkavs: premjeram Dombrovskim vajag lielākas pilnvaras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pretigais
P
Laikam ari ieteiks upuru ritualus ar mazem berniem.
Diktatori nav velami Latvija
D
Ne! nekada zina un nekada gadijuma. Paliksim ka ASV kur prezidentam ir tagad pieskirti zem "Patriot Act" gandriz diktatora vara, bet lidz sim to nav izmantojis. . Varbut jus velaties lai visi Latvijas arsti un medikiem obligati jasanem pote pret "pandemic" cukas gripu. Tas sobrid notiek Nujorka un arsti aktivi proteste un ir sacelsanas. . Lot bistami dot jebkuram cilvekam parak daudz varas. Itseviski sinij sakroplota krumpeta valstij, katram sava cena.
Buba
B
Un kas lai motivētu ( visu rangu) reņģēdājus maksāt nodokļus, ja valsts pārvaldē ( nevis cietumā) joprojām atrodas spečuki, kas tos nodokļus tērēs un kuriem zemenes par ls 8 un jāņusiers par ls 11 nesprūst rīklē?
filozofs
f
la gan šis kungs neraisa simpaatijas , taču eenu ekonomika 40% ... nedara godu un taa ir liela naudas aadere , pie kam tonerada tikai celtnieciiba , taas buutiiba ir uz VID sirdsapziņas , ir izskaneejuši izteikumi no valdošo muteem , ja ķersimioes eenu ekonomikai klaat tad sagrausim valsti ... beidzamais laiks to dariit , jo citaadi taa gruust kopaa jau tagad , teepisti tuuliit bļaus , ka šis nav tas laiks , kad atkopsimes no kriizes , tad varbuut , bet tad var arii buut par veelu , izdomaat tik jaunus nodokļus un veel palielinaat ēnu ekonomiku ir noziedziiba pret valsti un taas pavalstniekiem.
Maximus
M
Un vel kadam - mirongalvai, kas telo Kenedija veco tevu.
Maximus
M
Birkavs vienmer gribejis but prezidents - vina dzives un karjeras sapnis. Prezidentala republika nodos varu viena cilveka rokas - mums jau ta nav dempokratijas un ta atgriezisimies atkal pie autoritarisma. Bet neesam tacu krievi... Prezidenturas valsts nedemokratiskos apstaklos var novest pie bistamas situacijas. Ja tagad tautai vel prasa, tad pie viena cilveka varas vairs neprasis. Visu izlems prezidents un ap vinu esosa saura klike. Labak iemacisimies dzivot demokratija, panakt mieru starp partijam, klut aktiviem, nevis pasivi laut ar sevi izrikoties prezidentam!
arturs
a
Es piekrītu, ka Dombrovskim vajag lielākas pilnvaras. Lai Godmani var ielikt cietumā! Un tur, skaties, i līdz miroņgalvai, Birkavam tālu nebūs. Visus LC mafiozās struktūras locekļus vajag celt ārā saulītē. Gaili, Birkavu, Nagli u.c. Nupat viņu darba augļus radzam jo krāšņi.
Valsts
V
izlaupītājiem nebūs noilguma.
anuka
a
o, vēl viens "ceļinieks" izlīda. "Būtu labāk ēdis".. un klusējis, padomdevējs atradies, riebjas šitā LC kliķe. un visa pārējā, protams, arī.
onckuļs
o
Vispirms jātaisa reforma cietumos un jāapmaina cietumnieki ir sajūta,ka sēž ne tie kam vajadzētu un viņi jāieved taisni pa vēl neizdangāto Latvijas ceļu.
dzeris
d
Kārtējais populistiskais murgs no cilvēka, kurš ne par ko reāli neatbild un neko nedara. Lai to visu īstenotu, mums pilnībā jāmaina valsts iekārta, bez tam neredzu Latvijā nevienu cilvēku, kas varētu veikt reformas. Latvija "maza valsts", tāpēc vajadzīga stingra roka? Absurds, cik nav mazs valstis bez stingras rokas, kur viss normāli, tepat blakus Igaunija. Par to čeku uz 5000 tīkst. var tikai pasmieties, visas problēmas tā var atrisināt? Grūtups, Birkavs, kas tur vēl - visi, kas to bardaku veidojuši iedzīvošnās nolūkā, sāk ilgoties pēc stingrās rokas, te jūtama sistēma, acīmredzot, uz tās idejas pamata grib sazvejot balsis?
āzis
ā
Birkav, labāk nemaisies. Man atmiņa laba. Nepiesmērējies par lācīša padomnieku un aizstāvi. Dzīvo no sazagtā procentiem un priecājies,ka nenomētā ar akmeņiem.:)
Dārznieks
D
Cik var nojaust, LC darboņi ar citu rokām cenšas sagatavot sev labu augsni varas pārņemšanai - prezidentāla republika, lielākas pilnvaras premjeram ... un rīcībnespējīgāki reņģēdāji.
vazelīns
v
A kā ar mazgadīgajiem zēniņiem?
koala
k
šitam pelmenim nedrīkst dot lielāku varu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas