Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Birks: TP ir neapmierināta ar savu pašreizējo vietu politikā

Lai gan valdošajā koalīcijā neviens oficiāli neesot runājis par partneru maiņu, no Tautas partijas (TP) puses varot just neapmierinātību, atzīst Rīgas mērs Jānis Birks (TB/LNNK). Viņš nav apmierināts arī ar galvaspilsētas attīstības plānu.Apvienības domes sēdē sestdien tēvzemietis norādīja, ka pēdējā laikā no TP puses varot just neoficiālus mājienus, ka viņi nav apmierināti ar savu pašreizējo vietu politikā.

Tas gan esot saprotams, jo TP reitings ir zems un šī partija vairs nav pie varas ne valdībā, ne Rīgas domē (RD).J.Birks gan neprognozēja, kā situācija attīstīsies tieši Rīgas domes koalīcijā, taču neizslēdza iespēju, ka turpmāk varētu ciešāk sadarboties ar opozīcijas partijas «Jaunais laiks» (JL) pārstāvjiem, ar kuru deputātiem, izņemot Olafu Pulku, arī līdz šim sadarbība esot bijusi laba. Tomēr Rīgas mērs arī uzsvēra, ka visos svarīgajos jautājumos RD ir panākta vienošanās un par vairākumu šaubas varētu rasties tikai tad, ja kāda no domes koalīcijas partijām izlems pievērsties darbam opozīcijā.Birks tāpat pateicās savam partijas biedram Eināram Cilinskim, kurš uzņēmies pretkorupcijas komisijas vadību, jo arī šīs komisijas darbā iezīmējoties politiskās spēles un daudzas partijas to cenšoties izmantot politisko mērķu sasniegšanai. Tādēļ šīs komisijas vadība esot atbildīgs un smags darbs.Savā uzrunā J.Birks arī norādīja, ka Rīgas pilsētas attīstības plānā šobrīd nav sabalansēta māju celtniecība ar pilsētas infrastruktūras nodrošināšanu. Tā vietā pilsētas attīstības plāns ir veidots tikai balstoties uz māju celtniecības attīstību. J.Birks arī atzina, ka domē trūkstot profesionāļu, kas nodarbotos tieši ar infrastruktūras plānošanu pilsētā.Jau vēstīts, ka TB/LNNK sestdien Valmierā pulcējās svinīgā partijas domes sēdē, atzīmējot Latvijas Nacionālās neatkarības kustības (LNNK) 20 gadu jubileju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas