Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Blonskis: tādu gadījumu neatceros kopš 50.gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Brālis
B
Glabājam kritušo, miers visiem.
Bubai ziņa
B
Divi laupītāji no Tukuma un divi no Rīgas reg.pārvaldes
Buba
B
Ja KĀDA (kliba zoss) norobežojās no atbildības PILNĪBĀ, tad kādam ( Ķuzim) jāuzkrauj dubultīgi. Biški žēl, vismaz Tukuma laikā bija ļoti sakarīgs vīrs.
jurčiks
j
kā krieviem bargā ziema palīdzēja 41.g. fričus apturēt , jēkabpiliešu laupītājus palīdzēja notvert ziema un netīrītās ielas pilsētā ,kā sprostā...
Dr. Commando
D
Man pesonīgi patīk pozitīva attieksme. Īpaši jau attiecībā uz dzīvi un palikušajiem. Zināms, Sāvim Tihonovskim, kam vakar operēja sašauto miega artēriju, ir arī divās vietās bojāts mugurkauls. Ārsts TV sacīja, ka muguras samdzenēm minētie ievainojumi par laimi nav bīstami. Toties tromba dēļ galvas smadzenēm jau bija sācis pietrūkt skābekļa. Arī Deniss Hristoforidi pārvests uz Rīgu smagā stāvoklī. Jācer, ka atlabsim?
patiesība
p
Neticu ne Blonskim,ne tam izbijušam Iekšlietu Ministrijas Ministram/Ģenerālim,kas jau paspēja paziņot,ka visa Latvijas Policija sakarā ar Jēkabpils traģēdiju nolikta uz ceļiem. Kautgan mums kā kristiešiem nekad nav par ļaunu nomesties uz ceļiem,nožēlot sliktos darbus un būt arī pazemīgiem.
z
z
Tā nav pirmā reize , citas tika veiksmīgi noslēptas! Prokuroriem un tiesnešiem ir zināms par uzbrukumiem un slepkavībām ko veikuši policisti no ,,spec'', bet viņi klusē. Pat Birutai U. - īpaši svarīgu lietu prokur. vadītājai ir zināms jau vairākus gadus . Kāpēc viņa noklusēja , noslēpa info - tāds ir jautājums?
Ieva
I
Nu jā, žurnālistam vajadzēja precizēt, kas un kā, un kāpēc....Lai gan, kas par pārkāpumu, ja priekšniekam pasaka, ka, piemēram, brauks uz otru Latvijas malu, tāpēc, ja kas ekstrēms, tad ar viņu lai nerēķinās? Blonskis jau neteica, ka PSRS miličus nelaida ārpus rajona!
cony
c
Tikai pateicoties šo pēdējo gadu Iekšlietu ministrijas aktivitātēm Jēkabpils gadījums liecina,kaut ar ļoti lieliem zaudējumiem,bet noziedzības pasaulītei Latvijā ir pārlauzts mugurkauls un ceru,ka būs vēl mūsu Policistu veiksmes stāsti par noziedzības likvidēšanu Latvijā.Lielāko smagumu ir nesuši un nesīs mūsu Policisti,bet lieli nopelni pie darba rezultātiem ir arī ministrei Lindai Mūrniecei,VP Priekšniekam un citu nodalījumu līderiem vadītājiem.Paldies Lindai Mūrniecei par aktīvu darbu.
Čau, psihiatrija!
Č
Starp citu, pēdējie divi ziņojumi publicēti 19:19 un 21:20, paldies par precizitāti.
Čau, psihiatrija!
Č
Labrīt, tā arī turpinām!
antikomunists
a
omon nodarbojaas gan ar laupiisanu gan piekausanaam gan demoleesanu un slepkaviibaam. labriit, neko nezinosais tiini.
VĒL SAŅEM PENSIJU.BET KADĒL
V
50 GADOS IEKŠLIETU MINISTRIJAS KARASPEKS SAUCAMIE SREBKI ŠAVA MEŽABRAĻUS.LATVIEŠU TAUTU.
SVETAIS GOVSLOPS
S
PADOMJU LAIKA ROGALIS ARI BIJA IEKŠLIETU MINISTRIJAS AGENTS AR UZDEVUMU IZNICINAT NACIONALI DOMAJOŠOS- SPECILIZACIJA SIEVIETES.PAŠNAVIBAS LUDZA,ZEMESARGU NOŠAUTAIS PUISIS PRIVATA DZIVOKLI LUDZAS RAJONA-KOMANDIERA BAUGSTINAJA AMATA.
šaus uz tautu
š
"Ir atsevišķi policisti, kas kaut ko nozog vai tā, - LOL

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas