Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bobim saziedots pusotrs tūkstotis, taču ārstēšanās būs ilga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Pasaulē jācenšas labot ikviens nodarītais posts. Kaut nedaudz . Lai nu kā tur būtu, ja cilvēks palīdz zvēram, arī cilvēkam palīdzēs. Man šķiet, ka tie, kas palīdz sīkumos, ir tie paši, kas palīdz lielās lietās, savukārt tie, kam cieta sirds, tā tāda ir pret visiem un jebko...Sunim sāp tikpat, cik cilvēkam. Mēs esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām, vai ne? :)
bobe
b
Bobi! Turies! Mazais bučmūlītis. :*
J
Bobim vajadzētu atrast saimnieku .Es labprāt , bet man jau divi suņi mājās.
maija
m
es šodien Bobīti redzēju un paglaudīju - tāds mīļš un pateicīgs suns! Ja es nebrauktu uz Angliju, tad pieteiktos par Bobīša jauno saimnieci un dotu viņam jaunas mājas un daudz cilvēka mīlestības, jo šis suņa bērns to ir pelnījis.
Eva Braun
E
Tādos brīžos gribas raudāt aiz laimes un lepnuma par Latvijas ļaudīm ...
Van Ox
V
figeju, tad, kad tu gulēsi ar lauztām rokām un kājām kaut kur ceļmalā un tevi aizvestu uz slimnīcu, tad tu arī teiktu - nopotējiet mani un saziedotos 1.5k Ls izdaliet citiem, jo es esmu kroplis un no manis nekādas jēgas nebūs. Nav brīnums, ka Latvija ir tur kur ir, ja ir attiecīga sabiedrība. Bobis izķepurosies un nodzīvos savu suņa mūžu kā pienākas, jo laiks vēl nebija pienācis. Ja varētu paņemtu, bet mājās jau viens liels sunsis ir un tas laikam jau nebūs laimīgs par vēl vienu iemītnieku. Katrā ziņā nākamais saimnieks tiks lutināts ar vislielāko mīlestību, kādu suns spēj dot.
maya
m
Turies Bobi! :) Paldies visiem kas ziedo un paldies tiem labajiem cilvēkiem, kuri ārstē un mierina Bobi!
muahahaha
m
ja esat tādi humānisti, tad palīdziet lopam par velti! nolādētie humānie naudas kāsēji!!
figeju
f
neziedojiet naudu patversmēm! tās ir posta un nabadzības mitekļi, un vnk naudas izsaimniekotāji! ja patversme lepojas, ka meklē saimniekus sunītis ar implantiem, kam veiktas operācijas par 1.5kLs - nu ko gan teikt? pote maksā ap 10-15Ls, un par 1.4kLs patversmei cik barības sanāk nopirkt? cik normālus dzīvniekus izmitināt? IDIOTI!!! līdzi jūtošās ziedojošās dvēseles - jūs esat kropļu atbalstītāji un idioti!!!
Pingvīne
P
Laikam tas "Dieva dēls". no svētā gara saulītē pārkarsējies. Mums ir pašiem sava Baltu ticība, tā ir dievturība. Nevajag te bārsīt savus katoļu melus. Lasiet vēsturi, nevajag dzīvot tumsonībā 21.gs. Lai veicas pašizglītībā.
Patiesība, Dzīvība, Ceļš
P
Miera Karalienes vēstījums Mirjanai 2010.g. 2.jūnijā Mīļie bērni, šodien jūs aicinu, lai ar gavēni un lūgšanu jūs izlauztu un iztīrītu sev ceļu, pa kuru mans Dēls ienāktu jūsu sirdīs. Pieņemiet mani kā Māti un Dieva mīlestības vēstnesi un kā tādu, kura slāpst pēc jūsu pestīšanas. Atbrīvojieties no visa tā, kas sakarā ar pagātni jūs nospiež un rada vainas apziņu, atbrīvojieties no tā, kas ieveda jūs maldos - tumsībā. Pieņemiet gaismu. Atdzimstiet no jauna mana Dēla taisnīgumā. Pateicos jums!
Patiesība, Dzīvība, Ceļš
P
Dievmātes vēstījums 2010. gada 25. maijā: Mīļie bērni! Dievs ir devis jums žēlastību, lai jūs dzīvotu tikumīgi un aizstāvētu visu labo, kas ir jūsos un jums līdzās, un mudinātu arī citus būt labākiem un aizvien svētākiem. Bet arī sātans neguļ un caur modernismu jūs maldina un vedina savos ceļos. Tādēļ, bērniņi, mīlestībā uz manu Bezvainīgo Sirdi mīliet Dievu pāri visam un dzīvojiet saskaņā ar Viņa baušļiem. Tad jūsu dzīvei būs jēga, un miers valdīs virs zemes. Pateicos, ka uzklausāt manu aicinājumu
Svētība
S
TAS KUNGS LAI TEVI SVĒTĪ UN LAI TEVI PASARGĀ! TAS KUNGS LAI APGAISMO SAVU VAIGU PĀR TEVI UN LAI IR TEV ŽĒLĪGS! TAS KUNGS LAI PACEĻ SAVU VAIGU UZ TEVI UN LAI DOD TEV MIERU!
Gudrība
G
Bet viņš tiem teica līdzību, sacīdams: Kāda bagāta cilvēka tīrums deva bagātu ražu. 17 Un viņš sevī domāja, sacīdams: Ko lai es daru, jo man nav kur novietot savu ražu. 18 Un viņš sacīja: Es darīšu tā: nojaukšu savus šķūņus un uzcelšu lielākus; un tur es savākšu, kas man izaudzis un visu savu mantu. 19 Un es sacīšu savai dvēselei: dvēsele, tev mantas piekrātas ilgiem gadiem, atpūties, ēd, dzer un dzīro! 20 Bet Dievs sacīja viņam: Tu neprātīgais, šinī naktī atprasīs tavu dvēseli no tevis, bet kam paliks tas, ko tu sakrāji? 21 Tā iet tiem, kas krāj sev mantu, bet nav bagāts pie Dieva. 22 Un Viņš sacīja saviem mācekļiem: Tāpēc es jums saku: nebaidieties par savu dzīvību, ko jūs ēdīsiet, nedz arī par savu miesu, ar ko jūs ģērbsieties. 23 Jo dzīvība ir vērtīgāka par barību, un miesa vairāk par apģērbu! 24 Vērojiet kraukļus! Viņi nesēj un nepļauj, tiem nav ne klēts, ne šķūņa, bet Dievs tos uztur. Cik daudz vērtīgāki par tiem esat jūs? 25 Bet kas no jums rūpējoties var pagarināt savu augumu par vienu olekti? 26 Ja jūs nespējat pat vismazāko, ko tad jūs raizējaties par citu? 27 Ņemiet vērā lilijas, kā tās aug! Tās nestrādā un nevērpj, bet es jums saku: pat Salomons visā savā godībā nebija tā apģērbts kā viena no tām. 28 Bet ja Dievs tā ģērbj zāli, kas šodien tīrumā, bet rīt tiek krāsnī mesta, cik gan vairāk jūs, jūs mazticīgie! 29 Tāpēc arī jūs nejautājiet, ko ēdīsiet vai ko dzersiet, un neuztraucieties! 30 Jo to visu meklē pasaules tautas. Bet jūsu Tēvs zina, ka visa tā jums vajag. 31 Labāk cenšaties vispirms pēc Dieva valstības un Viņa taisnības, un viss tas tiks jums piedots klāt. 32 Nebaidies, mazais ganāmpulciņ, jo jūsu Tēvam labpaticis dot jums valstību! 33 Pārdodiet savu mantu un dodiet nabagiem dāvanas! Gādājiet sev somas, kas nenoveco, un neizsīkstošu mantu debesīs, kur zagļi netuvojas un kodes nebojā! 34 Jo kur jūsu manta, tur arī jūsu sirdis. 35 Jūsu gurni lai ir apjozti un degoša lāpa jūsu rokās! 36 Esiet līdzīgi ļaudīm, kas gaida savu kungu no kāzām pārnākam, lai tūlīt atvērtu viņam, kad tas nāks un klaudzinās! 37 Svētīgi tie kalpi, kurus kungs pārnākot atradīs nomodā. Patiesi es jums saku, ka viņš apjozies nosēdinās tos, un, tos apstaigādams, viņiem kalpos. 38 Un ja viņš nāktu otrā nakts maiņā, un ja viņš nāktu trešajā sardzes maiņā un tā viņus atrastu, tad svētīgi šie kalpi! 39 Bet tas jums jāzina: ja nama tēvs zinātu, kurā stundā zaglis nāks, tad viņš paliktu nomodā un neatļautu tam ielauzties savā namā. 40 Tā arī jūs esiet gatavi, jo Cilvēka Dēls nāks tādā stundā, kad jūs to nedomājat. 41 Bet Pēteris sacīja Viņam: Kungs, vai tu šo līdzību saki mums vai visiem? 42 Un Kungs sacīja: Kā tev šķiet, kas ir tas uzticīgais un saprātīgais nama turētājs, ko Kungs iecēlis savai saimei, lai viņš tai dotu laikā kviešu mēru? 43 Svētīgs tas kalps, ko kungs atnācis atradīs tā darām. 44 Patiesi es jums saku: viņš iecels to pār visiem saviem īpašumiem.
Milestība
M
Esiet želsirdīgi! Esiet svēti! Esiet pilnīgi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas