Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Boka: diskusijā ar Valsts kontroli saņēmu visdīvaināko secinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Par Sudrabu varu piekrist - īsti adekvāti tie viņas gājieni vairs neizskatās. Populisms (ar mērķēšanu politikā), nekompetence vai neadekvāta uztvere... Starp citu, neattaisnojot Repši, bet Sudraba droši pretendē uz otra marsiāņa statusu. Man jau tie Parex izpētes secinājumi tādi dīvaini šķita. Sāk izskatīties, ka par kaitējumu var interpretēt dajebko, jo sevišķi politiskus lēmumus. Pluss, acīmredzami tiek pievilkta notikuma interpretācija jau pēc fakta. ...Bet tas vēl neko pozitīvu nepasaka par Boku. :) Viņš tā ļoti veiksmīgi izlavierēja, neko īsti nepasakot. Par veselības aprūpes sistēmas samocītību pašos pamatos tas jau ir trūisms. Bet par pārējo - nerealizējams Nīderlandes piemērs un bumbas pārsišana VK pusē. P.S. Vadītājam tomēr jāuzņemas atbildība un jāmenedžē iestāde tā, lai viss ir ok un VK nevar piekasīties. Protams, jābūt skaidriem vērtēšanas kritērijiem. Bet mums tā jau ir slimība - nevar par visiem lēmumiem jau iepriekš saņemt "indulgenci" no KNAB, VK, Satversmes Tiesas utt.
Buba
B
Visiem ir tiesības - Bokam kā laventozes līdzatklājējam un vēlēsanu kampaņā kopā ar Mozgi vecperdeli Bērziņu aktīvi slavējušam,varbūt pat īpašas ( uz Ls 8000 vērtu fotokameru, kā VK informācijā)
Ahā
A
Turklāt ... visticamāk, tikai kādi simts divsimts tūkstoši ir tādu iedzīvotāju, kuriem ir nauda ... -------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---- Nauda, jā, nauda! Tur ir tas suns aprakts!
vinnijs
v
Katram sava taisnība. Arī Sudraba nav panaceja šajā situācijā, jo 1) valsts kontroles secinājumi parasti ir post-factum un īsta mehānisma, kā lielākos pārkāpējus dabūt līdz tiesai vai vismaz atlaist, šobrīd nav; 2) līdz šim neesmu dzirdējis, ka VK būtu ieinteresēta kādu konsultēt, pirms šie pārkāpumi ir notikuši. Neskatoties uz to, ka lielākā daļa ir pārlieicnāti par apzinātu krāpšanos, tomēr ir cilvēki, kuri labprāt konsultētos; 3) vislabākajiem priekšlikumiem būs nulles vērtība, kamēr mūsu ievēlētie likumdevēji un to apstiprinātā valdība neapstiprinās tos, balsojot "par". Lai cik gudra, zinoša un neatkarīga būtu Sudraba, tomēr arī viņa ir tikai viena skrūvīte valsts kopējā mehānismā. Ja viņas atradumiem neseko atbilstoši lēmumi, tad runāšana presē, īstenībā, maz palīdz. Ja nu vienīgi vēlētāji no tā varēs labāk secināt, par kurām partijām nebalsot.
sutkas
s
Sudraba ir ,,Tautas partijas,, lokomatīve, viņa savu masku nometa nu pat nesen.
Es ar, 23.01.2010 / 03:51
E
Es arī ar 5 000 latu lielu algu mēnesī noblētu kā no grāmatas! Un ir taču kas uzmanīgi klausās. Ja patiesi interesē kas notiek patiesībā aizejiet uz kantori!
Lelle
L
Otrs Mozgis...
Prezents
P
Sudraba saka to, ko gadiem ilgi visi nojauš. Labi vismaz, ka viņa tiek pie papīriem un cipariem. Visādiem priekšsēdētāju dakteriem nevajag taisīt šmuces, un kā kas, tā skriet pie prezidenta padomu prasīt kā iziet no situācijas.
vim
v
...ienākumu limits, kuru pārsniedzot ir pienākums apdrošināt savu veselību, jo valsts ārstēšanos tad vairs neapmaksā... Izklausās diezgan neticami rietumu demokrātijas valstij, kura sevi uztur no nodokļiem. Jo lielāki ienākumi, jo vairāk jāmaksā nodokļos. Ja es pelnu daudz un daudz maksāju nodokļos, tad man nepienākas no nodokļiem apmaksāta ārstēšana... Negribas ticēt, ka jelkuras valsts nodokļu maksātājs akceptētu tādu klaju netaisnību. Vai šeit nav kāds, kas dzīvo Nīderlandē un varētu to komentēt?
ta to saprot čekists
t
Peļņas gūšana no medicīnas. _____________________________ Nē vecīt, tavs uzdevums ir pareizi menedžēt medicīnas naudu tevis vadītā iestādē, ejot progresa ceļu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tava peļna tev pagaidām būtu terpentīna klizma un sērkociņš.
dzeris
d
Pēc Sudrabs pēdējā uzbrauciena valdībai par to slepenību sarunām ar to SVF, kas bija galīgi neadekvāts, jāsāk šaubīties vai nu par Sudrabas profesionalismu, vai neitralitāti.
Es
E
..politiskā..
Es
E
Sudraba tik ļoti neiet politikā, ka, stūrēdama uz otru pusi, šķiet nonākusi pašā politikas ķēķa vidū. Protams, pilnīgi netīšām ;)
lno
l
Nez kapec holandiesi brauc opereties uz Belgiju. ___________________________ Labāk skanētu, kādēļ holandieši brauc ārstēties uz Nīderlandi?:)
XP
X
daļēji Bokas kungam var piekrist. Bet, tā vietā, lai gudri prātotu un izteiktos, pierādiet ar savu darbu, ka var arī labāk. Valsts visu neierobežo, tā nav tiesa. Un vēl, pārmest citiem var tad, ja pats esat "tīrs". Vai tā ir, jeb redzētam un sacītam ticēt nevar?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas